Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدتقی امانپور در حاشیه نوزدهمین نشست ستاد مرکزی بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: جهادسازندگی در ۲۷ خرداد ۱۳۵۷ به فرمان امام خمینی (ره) و زمانی تشکیل شد که ما در کشور ۶۰ هزار آبادی، دهکده و روستا داشتیم و ۹۵ درصد از مردم ساکن در آنجا از خدمات زیر بنایی محروم بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: جهاد سازندگی ظرف تلاش ۲۲ ساله حضور انقلابی پیدا کرد، مردم و جوانان را به عنوان فرزندان امام و رهبری از دل خانواده به آن مناطق فرستاد و ۹۵ درصد محروم را به ۹۵ درصد بهره‌مند تبدیل کرد.

وی افزود: خدمت طوفانی که این جوانان در توسعه روستایی کردند باعث شد با تقاضای سران جمهوری اسلامی و موافقت امام خمینی (ره)، شیلات و آبزیان به عنوان یک سازمان از وزارت کشاورزی جدا و به جهاد سازندگی داده شود.

مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: در سال ۶۵ که این اتفاق افتاد ما رویکرد‌ها را عوض کردیم و برنامه گسترده‌ای برای پرورش میگو تدارک دیدیم، ناوگان‌های صیادی را در شمال و جنوب راه اندازی کردیم، این اقدامات جهاد سازندگی مسؤولان را وادار کرد که امور دام و منابع طبیعی را نیز به جهاد سازندگی واگذار کردند.

امانپور افزود: در پایان سال ۶۹ که جهاد سازندگی امور دام را تحویل گرفت در شرایطی بودیم که با هواپیما جوجه یک روزه، پنیر به اصطلاح گچی از دانمارک، گوسفند زنده، مرغ یخ زده، گاو اصلاح شده وارد می‌کردیم.

مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: ظرف یک دهه جهاد سازندگی زیر ساخت‌هایی را به وجود آورد و نوآوری‌هایی را طراحی کرد که از وارد کننده به صادر کننده تبدیل شدیم.

وی افزود: در حوزه منابع طبیعی هم جهاد سازندگی پرچمدار دانش آب خیز داری شد و طرح آبخوان داری را مطرح کرد که می‌تواند تولید ۱۰۰ میلیارد مترمکعب آب جدید را ممکن کند.

مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: به صراحت می‌گویم کشور با بحران آب مواجه نیست با بحران مدیریت در تولید و مصرف آب مواجه است، جهاد سازندگی درباره این‌ها دانش تولید کرده است که می‌توان از آن‌ها استفاده کرد، برای همین طرح چگونگی مدیریت نزولات بیش از ۱۰۰ میلیون دلار هزینه، ۳۸ ایستگاه تحقیقاتی ساخته و هزاران مقاله نوشته شده است و دانشمندان سراسر دنیا از آن استفاده کردند، اما امروز به آن بی توجهی می‌شود و در پی آن هستیم که با روش‌های پر هزینه آب را شیرین کنیم.

امانپور افزود: جهاد سازندگی نه فقط یک نهاد انقلابی ارمان خواه است که توانسته نهاد سازی و فرهنگ و مدیریت جهادی را پایه ریزی کند.

مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: اگر بخواهیم تحولی در کشور ایجاد کنیم باید مدیریت جهادی را به کار بگیریم یعنی کار و تلاش خستگی ناپذیر انقلابی، آرمان خواهانه و دانش محور داشته باشیم.

وی افزود: لازم است سازمان‌های خود را دانش بنیان اداره کنیم، شفاف باشیم و از رانت خواری، جناح بازی، دروغ گویی و زیر آب زنی بپرهیزیم، همه باید سرباز نظام و رهبر معظم انقلاب باشیم.

مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: جز با صداقت، مردم دوستی، وفاداری به نظام و رهبر معظم انقلاب و خدمت به مردم در جامعه صورت نمی‌گیرد.

وی درباره نتیجه نوزدهمین نشست ستاد مرکزی بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود: همواره افرادی در خارج و داخل کشور سیاه نمایی می‌کنند و خبر‌هایی ناراحت کننده می‌شنویم.

مدیر عامل کانون جهادگران جهاد سازندگی گفت: برخی دستاورد‌های چهل ساله انقلاب اسلامی را نادیده می‌گیرند و باید این خدمات را به درستی به مردم به خصوص جوانان منتقل کنیم.

در پایان نوزدهمین نشست ستاد مرکزی بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مجموعه مستند سنگرسازان بی سنگر درباره حماسه سازان مدیریت جهادی به ستاد مرکزی بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اهدا شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: جهاد سازندگی رویکرد تنگناها انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۱۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سرهنگ دوم پاسدار علیرضا ایراندوست در نشست خبری امروز ۱۱ اردیبهشت که به مناسبت هفته بسیج سازندگی برگزار شد، با بیان اینکه از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت به عنوان هفته بسیج سازندگی اقدامات شاخص جهادگران معرفی و رونمایی می‌شود، عنوان کرد: پروژه بزرگ آبرسانی استان قم که از طریق قرارگاه امام حسن(ع) اجرا شده و بسیج سازندگی قم معین اجرایی آن در قم بود در ۱۸ اردیبهشت در روستای بیدهند و کرمجگان افتتاح می‌شود؛ همچنین در این روز پروژه دو کاربری سالن ورزشی و حسینیه روستای ویریج که با مشارکت مردم ساخته شده است نیز راه‌اندازی می‌شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم، راه اندازی چند کانال آب کشاورزی و لوله کشی، سم پاشی محل نگهداری دام‌ها، برگزاری میزهای خدمت توسط بسیج کارمندان، طرح ویزیت رایگان شهید رهنمون و افتتاح پنج صندوق قرض‌الحسنه را از دیگر برنامه‌های هفته بسیج سازندگی برشمرد.

وی با اشاره به اعطای ۱۵۷ میلیارد تومان وام تبصره ۱۸ گفت: ۹۳ میلیارد تومان این وام‌ها توسط بانک‌ها به متقاضیان واگذار شده است که در زمینه وام‌های اخذ شده رتبه اول را در بین دستگاه‌های متولی داریم.

ایراندوست با بیان اینکه همه فعالیت‌های گروه‌های جهادی توسط مرکز جهادی ساماندهی می‌شود، اضافه کرد: مرکز جهادی قم دو قرارگاه جهادی جغرافیا محور دارد که قرارگاه جهادی در غرب قم یعنی منطقه پردیسان قرارگاه حضرت معصومه(س) و قرارگاه شهدای جهادگر در شرق استان شامل؛ سلفچگان، کهک، خلجستان و جعفریه که به صورت کاملا مردمی فعالیت می‌کنند؛ تعمیر و مرمت منازل محرومین، اعطای جهیزیه و لوازم‌التحریر، بسته‌های معیشتی از جمله فعالیت های این قرارگاه‌ها است.

وی با اشاره به مرمت ۱۰۲ منزل محرومان و نیازمندان در سال گذشته، ادامه داد: یکی از کارهای ویژه‌ای که امسال از طریق قرارگاه های جهادی صورت گرفت مشارکت در غرس درختان بود که در طول هفته روزانه هزار نهال غرس می‌شد و با اعلام فراخوان در روزهای جمعه هر هفته مردم نیز پای کار آمدند که این فرآیند در خلجستان ادامه پیدا می‌کند.

ایراندوست حضور و استقرار ائمه جماعت و مبلغان به همراه خانواده را از بهترین روش‌های تبلیغی برای روستاها دانست و گفت: در این راستا اقدامات لازم برای هفت روستا صورت گرفته و امام جماعت با خانواده خود مستقر شده است.

وی با اشاره به برگزاری پایگاه‌های علمی جهادی تصریح کرد: در گذشته کلاس‌های تقویتی با همکاری گروه‌های جهادی و با توان محدود برگزار می‌شد اما با همکاری بسیج فرهنگیان و آموزش و پرورش طرحی اجرا می‌شود که با استفاده از ظرفیت بسیج فرهنگیان و ظرفیت مدارس این کار به صورت فراگیر انجام شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم با بیان اینکه فعالیت قرارگاه کلاسی نو در هفته بسیج سازندگی آغاز می‌شود، یادآور شد: هدف از این قرارگاه تعمیر و نوسازی مدارس است و اقدامات اجرایی این کار توسط گروه‌های جهادی تخصصی صورت پذیرفته و نظارت و معرفی مدارس به اداره کل نوسازی و توسعه مدارس استان واگذار شده است.

وی ادامه داد: ۲۴ اردیبهشت رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه‌ با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در حرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود.

ایراندوست جشنواره روایت جهاد را مورد توجه قرار داد و گفت: ۲۵ اردیبهشت از پوستر این جشنواره رونمایی می‌شود و اختتامیه آن نیز در آبان ماه جاری برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۷۰ برنامه در هفته بسیج کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • تأمین آب ۱۲۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • بسیج سازندگی اردبیل ۵۰۸ میلیارد تومان پروژه اجرا کرد
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند