Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، با هدف ارتقاء فعالیت‌های آموزشی در فرهنگ‌سراهای خاص، نشست مشترک مدیران و مسئولان مرکز مطالعات و آموزش و «فرهنگسرای رسانه و شبکه‌های اجتماعی» برگزار شد و در این نشست مقرر شد فرهنگ‌سرای رسانه به مرکز تخصصی آموزش علوم ارتباطات و رسانه تبدیل شود.

در نشست مشترک مرکز آموزش و فرهنگ‌سرای رسانه با حضور «سید نوید برکچیان» رییس مرکز مطالعات و آموزش و «علی‌محمد اسماعیلی» رییس فرهنگ‌سرای رسانه، مسئول آموزش فرهنگ‌سرای رسانه گزارشی از فعالیت‌های آموزشی این مجموعه ارائه کرد و برنامه‌های آموزشی، تعداد دوره‌ها و فراگیران، شیوه‌های تبلیغات و اطلاع‌رسانی فرهنگسرا، توسط مدیران پایش و ارزشیابی، امور مربیان و تسهیلگران، محصولات و روابط عمومی بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس مرکز مطالعات و آموزش در این نشست گفت: بحث آموزش روزنامه‌نگاری و خبرنگاری در سطوح مختلف، خبرنویسی، مصاحبه و گزارش‌نویسی، مدیریت رسانه، روزنامه‌نگاری شهروندی، حوزه ویراستاری خبر، فن بیان و گویندگی و تولید محتوا برای شبکه‌های اجتماعی از مهم‌ترین فعالیت‌های حوزه آموزش در بخش رسانه است.

سید نوید برکچیان افزود: برگزاری آزمون رسانه، روابط عمومی، تبلیغات، ویراستاری و فن بیان و گویندگی با طراحی استاندارد آزمون‌ها که توسط استادان به نام حوزه رسانه صورت گرفته گام مهمی است که با اهتمام کارگروه رسانه برداشته شده و نشان از اهمیت این بخش در منظومه آموزشی مرکز مطالعات و آموزش است.

وی افزود: هدف از نشست‌های مشترک آموزشی، ارتقای فعالیت‌های این حوزه در شهر تهران است و تلاش می‌کنیم با گزارش‌های تحلیلی و بررسی فعالیت‌های ۶ ماهه بخش آموزش فرهنگ‌سرای رسانه تصویر دقیقی از فعالیت‌های این حوزه داشته باشیم.

برکچیان ابراز امیدواری کرد بر اساس منظومه و نظام آموزشی جدید سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با شکل‌گیری مرکز تخصصی آموزش رسانه در این فرهنگ‌سرا زمینه مناسبی برای خدمات آموزشی تخصصی به علاقه‌مندان این حوزه، اصحاب خبر و دانشجویان رشته ارتباطات فراهم شود.

در این نشست «علی‌محمد اسماعیلی» با تأکید بر این موضوع که برند فرهنگ‌سرای رسانه، توجه بر موضوعات خاص ارتباطات و رسانه است گفت: به دنبال تبدیل این فرهنگسرا به پاتوق اصحاب خبر و رسانه هستیم.

رئیس فرهنگسرای رسانه با استقبال از ایده ایجاد مرکز تخصصی آموزش رسانه اضافه کرد: امیدواریم با عملی شدن این طرح شاهد حضور استادان حوزه ارتباطات و تعامل بیشتر با اصحاب رسانه باشیم.

انتهای پیام/ 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۲۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محسن رضایی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، با بیان اینکه در سطح استان هزارو ۴۰۰ کانون فعالیت می کنند، گفت: از این تعداد ۱۵ کانون به صورت تخصصی در حوزه جمعیت و فرزندآوری فعالیت می کنند.

وی افزود: کانون فرهنگی و هنری شهدای قره باغ و حضرت فاطمه الزهرا (س) در ارومیه، حضرت فاطمه (س)، شهدای رهال و ائمه اطهار (ع) در شهرستان خوی، ثقلین، زینب کبری(س)، آل عبا، ذوالفقار، شیخ طوسی در شهرستان میاندوآب، شهدای اغول بیگ در شهرستان تکاب و کانون فرهنگی و هنری مکتب صادق در شهرستان نقده از جمله کانون های فعال در این حوزه هستند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی برگزاری کارگاه های مختلف با عنوان «می خواهم زنده بمانم»، «جامعه جوان‌تر، زندگی بهتر» «آسیب طلاق امروز، ناشی از ازدواج غلط دیروز»، برگزاری کلاس های مشاوره در راستای فرزند آوری و تبیین مسائل مختلف را از جمله فعالیت های کانون ها عنوان کرد.

رضایی ادامه داد: امام جماعت، هیات امنا، کانون‌های فرهنگی هنری و پایگاه‌های بسیج چهار رکن اساسی مساجد طراز است که باید در حوزه جوانی جمعیت به صورت جهادی فعالیت کنند.

وی گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد یکی از ابزارهای پای کار آمدن مردم در جوانی جمعیت است و کانون‌های مساجد ابعاد فرهنگی کاهش جمعیت را تبیین کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی افزود: مسئله کاهش جمعیت و پیر بودن هرم سنی افراد جامعه، کاهش نرخ باروری، افزایش طلاق از جمله مسائلی است که سلامت جامعه را به شدت تهدید می‌کنند بنابراین کانون‌های مساجد باید برای رفع این مسائل تلاش مضاعف داشته باشند.

رضایی از مشارکت کانون‌های مساجد استان در رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت یاد کرد و تصریح کرد: این طرح از سوی ستاد ملی جمعیت برگزار می‌شود که ستاد کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان دبیر اجرایی این رویداد معرفی شده است.

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • دوره آموزشی چرم دوزی در مهدیشهر
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • راه‌اندازی مدرسه هنر در کاشان
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • شکل گیری ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان
  • ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان در زنجان شکل گرفت
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس