Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر نهاد رهبری بر ضرورت بازبینی برگزاری فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: خوشبختانه فضای معنوی خوبی در دانشگاه‌ها حاکم است اما باید تلاش‌های بیشتری برای گسترش فعالیت‌های مذهبی انجام بدهیم و بازتعریف این نوع فعالیت‌ها امکان مشارکت بیشتری فراهم شود.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین رستمیان در اختتامیه سی‌وسومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که امروز( یکشنبه) در تالار رحیمی‌زاده دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری شد، با اشاره به مشارکت بیش از 300 هزار دانشجو در این جشنواره خاطرنشان کرد: به یقین می‌شود گفت این جشنواره یکی از گسترده‌ترین فعالیت دینی و مذهبی در دانشگاه‌ها است که بیشترین مخاطب برای حضور در آن مشارکت می‌کنند و باید برگزاری چنین برنامه‌های پرمخاطب در دانشگاه‌های ما رواج بیشتری پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر متاسفانه جریان مسلط و سلطه‌جوی فرهنگ غربی به دنبال معرفی و شناساندن دانشگاه‌های کشور به عنوان محل ترویج و تسکین فرهنگ غربی هستند و در همین راستا کوچکترین حرکت‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها را بزرگنمایی می‌کنند اما برگزاری چنین برنامه‌ها و مشارکت بی‌نظیر دانشجویان بیانگر این است که دانشگاه‌های ما تسلیم فرهنگ غربی نخواهند شد.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی اکثریت فضاهای دانشگاهی اهل انس با قرآن هستند، خاطرنشان کرد: اکثریت جامعه دانشگاهی ما  انسان‌های معتقد، خداجو و اهل گرایش به معنویات هستند اگرچه ممکن است در ظاهر این گرایش‌ها شکل متفاوتی داشته باشد اما در کل مشارکت بیش از 300 هزار دانشجو در برنامه‌های قرآنی بیانگر این مهم است که فضاهای دینی در دانشگاه‌های ما وجود دارد و ما باید بیش از گذشته مروج این فضاها باشیم.

رستمیان در ادامه گفت: ما اصلا انتظار فضای گلخانه‌ای قرآنی در دانشگاه‌ها را نداریم اما وجود فضاهای معنوی فعلی در دانشگاه‌ها نیز برآمده از کانون‌ها و مجموعه‌های کوچک دانشگاهی هستند و خواسته ما این است که این نوع فعالیت‌ها در دانشگاه‌ها توسعه بیشتری داشته باشند تا بتوانیم شاهد جهش بیشتری در عرصه قرآنی و توسعه بنیادی آن در این مراکز باشیم.

رئیس دستگاه نمایندگی جهاد رهبری در دانشگاه‌ها در پایان با اشاره به ضرورت بازبینی و بازتعریف فعالیت‌های قرآنی و دینی در دانشگاه‌ها گفت: در دوره‌های بعد باید فعالیت‌های قرآنی نظیر جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان بازتعریف و بازبینی شود تا این برنامه‌ها ارتقا بیشتری در دانشگاه‌ها داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۲۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار داشت: در استان کردستان با وجود حدود ۴۰ هزار دانشجو در سطح استان که بخشی از آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است و با وجود ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان می طلبد هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدیدی شروع شود.

وی گفت: الحمدلله زیرساخت های خوبی وجود دارد و در هر شهرستان عمده سهمیه دانشجویان مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی تصریح کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد  برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه هایی در ارتباط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وجود دارد و کتاب های معتبری در این زمینه چاپ شده است و بار وسیعی دارد و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی در ادامه با تأکید بر فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت افزود: کار بدنه ای فضای مردمی و از  طرف دیگر کار مهدویت که حالت وابسته ای دارد باید به بدنه دانشگاه تزریق کرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان خاطر نشان کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است کار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش میرجلال‌الدین کزازی به فیلم «مست عشق»
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • فعالیت تبلیغی ۵۲۰ مبلغ در ایام شهادت امام صادق(ع) در خراسان جنوبی
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • گولسیانی: پزشک سپاهان بیشتر از بازیکنان می دوید!
  • گولسیانی: پزشک سپاهان بیشتر از بازیکنان این تیم می‌دوید!
  • مشارکت دانشجویان عراقی در جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم