Web Analytics Made Easy - Statcounter


بسیاری از زوج‌های جوان به دلیل عدم آشنایی و در پاره‌ای از موارد نبود آگاهی کافی درباره نحوه برخورد با روابط عاطفی و زناشویی بین همسران، با مشکلاتی مواجه هستند، که متاسفانه این مشکلات در برخی از موارد تبدیل به بحران‌های خانوادگی می‌گرد که آثار آن در معضلاتی همچون افزایش آمار طلاق در جامعه، تنوع طلبی جنسی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قابل مشاهده می‌باشد. با هدف پیش گیری از ایجاد این گونه مشکلات و با احترام به حریم خانواده، جهت افزایش دانایی زوج‌های جوان و کمک به بهبود واستحکام روابط همسران اقدام به تهیه و ارائه مطلب زیر نموده ایم.

مدیریت، علم و هنر برنامه ریزی، سازماندهی، هماهنگی امور برای نیل به هدف‌های مطلوب با حداکثر کارآیی، تعریف میگردد. از آنجایی که قلمرو فعالیت مدیریتی تمامی ابعاد زندگی انسان‌ها را شامل میگردد لذا به نظر می‌رسد که تنها در محدوده فعالیت‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی جوامع محدود نگشته و زندگی جنسی افراد رانیز شامل گردد.
در توضیح کم و کیف مدیریت جنسی یک زندگی زناشویی شرح سه فاکتور زمان، مکان و کیفیت رابطه جنسی قابل بررسی است.

فاکتور اول در روابط جنسی زمان است
در میان لیست طولانی از فعالیت‌هایی که به شکل روتین و روزانه زوجین مجبور به انجام آن می‌باشد که سهل انگاری و اغماض در انجام هر یک نتایج نامطلوبی را نیز برای آنان بدنبال خواهد داشت، منظور کردن و اختصاص دادن زمانی برای زندگی جنسی، رسالتی مدیریتی محسوب میگردد. حال اینکه چند درصد از ساعات زناشویی یک خانواده به بررسی کم و کیف رابطه جنسی اختصاص یافته است یا به کلی از فهرست برنامه‌های روزانه زندگی خارج گشته، نکته ایست قابل تامل.

از سویی، اینکه در یک شبکه زندگی زناشویی زمان انجام رفتار چه موقعی از شبانه روز انجام می‌پذیرد، قابل بررسی است. تصور عامه بر این است که شب بهترین زمان برای برقراری رابطه جنسی است در حالیکه بنا بر تحقیقات علمی شب، بدترین زمان برای این مهم ارزیابی گشته است. علاوه بر خستگی بدنی و فکری که به دلیل کار روزانه بر جسم و روان فرد مستولی است، افت هورمون‌های جنسی در هنگام شب، هم مزید بر علت گشته و مجموعاً زمینه مساعدی برای برقراری رابطه جنسی مطلوب مهیا نمی‌سازند.

بنابر این توصیه میگردد رابطه جنسی از شب به صبح منتقل گردد تا با بهره وری از شرایط منا سب بدنی – روانی – هورمونی خشنودی جنسی مهیاتر گردد.

فاکتور دوم، مکان انجام برقراری رابطه جنسی است
به قول مشاورین املاک که معتقدند: لوکیشن، لوکیشن، لوکیشن، در مقوله رفتار جنسی نیز مکان و موقعیت انجام رفتار جنسی نقش بس مهم ایفا می‌نماید. به قول عمر شریف که معتقد است مقدس‌ترین مکان دنیا بستر است، لذا نظیف، معطر و مرتب بودن این مکان، چون سایر اماکن مقدس تاثیر گذار بر مطلوبیت فرایند جنسی است. لیکن هر از گاهی تغییر موقعیت ارتباط جنسی از بستر به سایر نقاط منزل، هتل یا ... گزینه‌هایی می‌باشند که زوجین مختار به انتخابند.

از جمله عوامل محیطی در محل انجام رابطه جنسی فاکتور نور است. میزان مطلوب نور در هنگام برقراری رابطه جنسی در زن و مرد یکسان ارزیابی نمیگردد بدان معنا که زن معمولاً نور کم را برای انجام رابطه جنسی مطلوب دانسته در حالیکه مرد مایل به روشنی هر چه بیشتر محیط جنسی است.

از انجایی که مقوله " بادی ایمیج " و یا "تصور بدنی" حجم زیادی از مشغولیت ذهن زنانه را به خود اختصاص داده است، برای زن، نور زیاد، کم و کیف، زیبا و نازیبا بودن و چاق و ناهنگون بودن قسمت‌های مختلف بدن را بیش از نور کم هویدا می‌سازد و این در حالیست که مرد از تحریک بصری به عنوان مهمترین عامل بر انگیختگی جنسی مدد می‌جوید لذا وضوح دیداری که در نور زیاد برای مرد مهیا میگردد بیش از نور کم به افزایش برانگیختگی او یاری رسان است.

فاکتور سوم در روابط جنسی کیفیت است
کیفیت رابطه جنسی در باب عامل سوم بررسی مشکلات رابطه جنسی زوجین مورد توجه قرار می‌گیرد. مشکلات جنسی شایع مردان در هنگام برقراری رابطه جنسی عبارتند از: ناتوانی جنسی، زود انزالی، اعتیاد جنسی و .. در زنان بی میلی جنسی، درد هنگام برقراری رابطه جنسی و ... اصلی‌ترین موانع در نیل به خشنودی جنسی ذکر شده اند.

در مدیریت جنسی خانواده مراجعه به پزشک و سکس تراپیست به منظور پیشگیری و یا درمان این دسته از گرفتا ری‌های جنسی شدیداً مورد پیگیری قرار میگیرد. چرا که در زندگی زناشویی، سابقه طولانی نرسیدن زن به خشنودی جنسی، یا رنج و اضطراب فرو خورده مرد به دلیل انزال زود رس و یا عدم توانایی در ایجاد یا نگهداری نعوظ مواردی قابل اغماض و چشم پوشی نبوده و دیر یا زود کل سیستم شبکه زناشویی آنان را مورد آسیب و تخریب قرار خواهند داد.

ذکر این نکته ضروریست که حیطه مدیریت جنسی خانواده تنها اختصاص به زوجین جوان نداشته بلکه شامل افراد سالخورده نیز میگردد. چرا که سن عامل محدودکننده برقراری رابطه جنسی محسوب نمی‌گردد. جایی که ما معتقدیم میل جنسی انسان‌ها به مانند سایر نیاز‌های فیزیولوژیک، چون غدا خوردن از ابتدا تا انت‌ها‌ی زندگی با او همراست لذا انتظار میرود مادامی که اشتها و توان غذا خوردن در بدن فرد مهیا است میل و توان جنسی هم در بدن موجود بماند.

اگر چه بنا بر محدودیت‌های بدنی، بیماری‌های جسمانی، دارو‌های مصرفی، فقدان شریک جنسی، مشکلات روحی عصبی که به موازات افزایش سن در بدن عارض می‌گردد در کم و کیف رابطه جنسی شاید تغییراتی حاصل گردد لیکن با انجام تدابیر از پیش تعیین شده و بایاری متخصصین علوم پزشکی – روانشناسی و سکس درمانی میتوان بیشترین امکان بهره وری جنسی را برای هر شرایط سنی مهیا ساخت؛ لذا اگر تاکنون متصور می‌بوده ایم که برقراری رابطه جنسی به شیطنت‌های دوران جوانی محدود میگردد باید بدانیم امروزه تحقیقات علم سکسولوژی مبین آنند که کیفیت رابطه جنسی با اقزایش سن نه تنها بد و معیوب نشده بلکه پخته نیزمیگردد مشروط بر انکه مراقبت ها‌ی بدنی – روانی – جنسی در فهرست مدیریت جنسی زندگی هر فردی قرار داده شده فرد خود را مکلف به رعایت آن گرداند. امید که این مختصر توانسته باشد آموزنده اصول مدیریت جنسی خانواده شما باشد.
منبع: ravvan.com


منبع: پارسینه

کلیدواژه: زندگی زناشویی رابطه جنسی مدیریت جنسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۳۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف: ترامپ برای مذاکره از من دعوت کرد

محمدجواد ظریف، وزیر پیشین وزارت امور خارجه برای بررسی شرایط سیاست خارجی ایران در سال ۱۴۰۲ به گفتگو پرداخته است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، بخش‌های مهم این گفتگو را در ادامه می‌خوانید:

دنیا دیگر دنیای دوقطبی نیست، حتی موضوع قطبی بودن در جهان با چالش جدی رو به رو است؛ لذا باید این واقعیات را درک کرد. مهمترین عامل در نظام قطبی عامل وفاداریست و ما هنوز بر اساس این تصور به نظرم توهمی از روابط جهانی داریم و عمل می‌کنیم. بعد خیلی زود دلسرد می‌شویم که چرا روس‌ها یا چینی‌ها با ما اینگونه رفتار کردند؟ در صورتی که اگر درست تشخیص دهیم که امروز مبانی رفتار در روابط جهانی چگونه است حتماً نه چنین توقعاتی را خواهیم داشت، نه اقداماتی می‌کنیم که ایجاد چنین توقعاتی برای ما بکند. نه خودمان را فدا برای کسی می‌کنیم و نه توقع داریم که آن‌ها برای ما این کار را بکنند.

باید روابط سازنده با همه کشور‌ها داشته باشیم. معتقدم که بدون روابط سازنده نه با شرق می‌توانیم رابطه خوبی داشته باشیم نه با غرب. یعنی بدون اینکه با غرب رابطه داشته باشیم نمی‌توانیم با شرق رابطه داشته باشیم و برعکس هم همینطور است.

تا زمانی که ما با روسیه و چین رابطه نداریم، حتما غرب هم با ما رابطه فراگیر و همه جانبه نخواهد داشت. تا زمانی که در‌ها به روی غرب از سوی ایران بسته باشد، حتما روسیه و چین هم احساس می‌کنند که کنشگر این حوزه هستند و منافعشان را بر ما تحمیل می‌کنند بدون اینکه منافع ما را در نظر داشته باشند.

اگر قرار است جهان جنگ اقتصادی داشته باشد این جنگ باید بین چین و آمریکا باشد.

فرصت مذاکره با آقای ترامپ را ما از دست ندادیم. با همه احترامی که برای دوست و همکار عزیزم آقای احمدی قائل هستم، اعتقاد دارم که نیمی از قضیه را دیده‌اند. چرا که آقای ترامپ یک بخشی از معادله است و کل معادله نیست.

آقای ترامپ حداکثر می‌تواند یک توافق دو صفحه‌ای مثل آن که با کره شمالی امضا کرد را امضا کند. آقای ترامپ نه توانش را داشت و نه ساختار آمریکا اجازه می‌دهد، همانطور که در کره شمالی اجازه ندادند که ایشان وارد یک توافق محتوایی جدید شود.

با توافق دو صفحه‌ای هم هیچ مشکلی از کسی حل نمی‌شود، فقط یک فرصت عکس انداختن فراهم می‌شود که ممکن است برای کره شمالی فرصت خوبی بود؛ چون همیشه رهبران کره شمالی دوست داشتند که با روسای جمهور آمریکا دیده شوند. چون این فرصت را پیدا نمی‌کردند بعد از اینکه روسای جمهور از کاخ سفید خارج می‌شدند معمولاً آن‌ها را دعوت می‌کردند و با آن‌ها عکس یادگاری می‌انداختند؛ لذا این پیروزی برای آن‌ها بود و یک پیروزی هم برای آقای ترامپ بود که خاصیت نارسیستی‌اش را آبیاری کند؛ لذا این قسمت از فرمایش آقای احمدی کاملاً درست است که ترامپ علاقه داشت که این کار را انجام دهد؛ اما قسمت بعدی‌اش که همانطور که در اجلاس ویتنام آمریکا و کره شمالی دیدیم این افراد دیگر هستند که تصمیم می‌گیریم.

آقای ترامپ از بنده چند بار دعوت به مذاکره کرد، ولی ما که اجازه برای مذاکره نداشتیم. اما آقای بولتون در کتاب «اتاقی که در آن اتفاق افتاد» کاملاً تشریح می‌کند که هربار ایشان تا مرز استعفا پیش رفت برای اینکه مانع از مذاکره شود. خیلی هم با آب و تاب توضیح می‌دهد که در هر دو مورد استعفا نامه‌اش را نوشت و وقتی مذاکره صورت نگرفت خیالش راحت شد. اما همین نشان می‌دهد، اگر بنده با آقای ترامپ مذاکره کرده بودم یا آقای دکتر روحانی مذاکره بودند، نهایتاً همین بولتون بودند که باید این مذاکرات را به نتیجه می‌رساندند.

بعضی‌ها ایراد می‌گیرند که آقای بولتون و پومپئو از ابتدای سال ۹۷ وارد کاخ سفید شدند، یعنی از آوریل سال ۲۰۱۸، لذا می‌گویند چرا از دوران آقای تیلرسون استفاده نکردید. من با آقای تیلرسون در جلسه ۵+۱ دیدار داشتم، به هیچ وجه آقای تیلرسون در ظرفیت مذاکره نبود و اعتماد لازم را از سوی آقای ترامپ برای این که مذاکره کند، نداشت. کاملاً مشخص بود و دیدیم که ظرف تقریبا یک سال از دولت آقای ترامپ خارج شد.

من معتقدم که ما اگر تشخیص دهیم که تهدیدی که برای جمهوری اسلامی وجود دارد تهدید امنیتی‌سازی است، در زمین این تهدید بازی نمی‌کنیم؛ لذا می‌توانیم سیاست فعال‌تری را داشته باشیم. البته این به معنا نیست که دست از مخالفت با آمریکا بکشیم، مخالفت با سلطه و مخالفت با استکبار می‌تواند برای کشور یک زمینه قدرتی فراهم کند، با توجه به اینکه الان قدرت دیگر صرفاً قدرت نظامی، سیاسی و اقتصادی نیست. البته قدرت‌های دیگری هم هستند مثل قدرت الهام بخشی.

آن‌هایی که میگویند برجام ایراد داشت خب چرا آمریکا به برجام استناد نکرد، اگر برجام یک طرفه بود آمریکا به یک جمله برجام استناد می‌کرد و از آن خارج می‌شد. آن وقتی که استناد کردند ۱۳ کشور در شورای امنیت علیه‌شان بودند، لذا دوستان ما مقداری به واقعیت‌ها توجه کنند بهتر است.

دیگر خبرها

  • توصیه نماینده ولی فقیه در هرمزگان در رابطه با مدیریت مصرف
  • جنجال رابطه جنسی عجیب مرد انگلیسی در بیمارستان!
  • رابطه جنسی مرد انگلیسی با اجساد
  • چند نکته برای مدیریت گوشی همراه هنگام سفرهای خارجی
  • طلاق می‌خواهم، چون شوهرم شب‌ها دیر به خانه می‌آید
  • مواظب شهرک نشینان ایرانی باشید
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف: ترامپ برای مذاکره از من دعوت کرد
  • این سه کتاب را بخوانید و خودتان را بیشتر دوست داشته باشید
  • ایران و روسیه ظرفیت برقراری روابط شهروند دیپلماتیک را دارند