Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه کشور با تاکید بر اهمیت پرداختن به شاخص های فرهنگ تمدن ساز گفت: شورای های فرهنگ عمومی می تواند محلی برای پرداختن به این موضوع و ایجاد تحول در جامعه باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام و المسلمین سیدمفید حسینی کوهساری، شامگاه یکشنبه در نود و دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی کردستان در سنندج اظهار کرد: متاسفانه گاهی بعضی مسائل پیش پاافتاده در کشور بزرگنمایی و بعضی نگاه های ایده‌آل، مطلوب و آرمانی مغفول می ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه اسناد بالادستی را نباید دست کم گرفت، عنوان کرد: نقشه مهندسی کشور، آمایش سرزمین، سند تحول آموزش و پرورش، سند چشم انداز ۱۴۰۴، الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، سند جامع فعالیت های قرآنی، سند امور نخبگان کشور، محیط زیست پایدار، سند جامع رسانه های کشور، سند توجه به تهاجم فرهنگی دشمن، توجه مطلوب به جهاد نظامی، سازندگی، فرهنگی، اقتصادی و علمی در کشور از جمله اسنادی است که لازم است به آن نگاه آرمانی داشت و به پرداخته شود.

 

مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه کشور همچنین گفت: استراتژی جمع عزت، حکمت و مصلحت، عزت و اقتدار علمی و مجازی، سبک زندگی اسلامی، مشارکت عمومی جمهوری اسلامی، مهندسی فرهنگی کشور، جهت‌گیری به سمت تمدن نوین اسلامی، انضباط اجتماعی تحول‌خواهی، عدالت محوری و اقتصاد مقاومتی از دیگر راهبردهای کشور است که بایستی به بنا به موضوعیت به آن پرداخته شود.

 

وی با تاکید بر اهمیت شوراهای فرهنگ عمومی بیان کرد: شوراهایی در کشور وجود دارد که تمام امور فرهنگی در عقل جمعی به وسیله آن اداره می شود که این شوراها می تواند محلی برای مطرح کردن راهبردها و اسناد بالادستی کشور باشد.

 

حجت الاسلام حسینی تأکید کرد: عرصه فرهنگ و تربیت از عرصه‌هایی است که لازم است ما اشکالات آن را ببینیم و با آسیب‌شناسی، نگاه نقادانه و شناسایی نقاط ضعف و قوت آن در جامعه تحول ایجاد کنیم و به واسطه آن به پیشرفت برسیم.

 

وی به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در پیچ تاریخی آغاز حرکت تمدن نوین بشری اشاره و اذعان کرد: فرهنگ نظم و انضباط، روحیه کار جمعی و مشارکت، مشاوره، تحول خواهی و پیشرفت طلبی، فرهنگ حسابگری، صرفه جویی اقتصادی، فرهنگ قانون مداری، دفاع از حقوق و ضابطه مندی در پیشرفت های فرهنگی، فرهنگ ارزش مداری، فرهنگ اخلاق مداری و ایثار، فرهنگ علم مداری، دانش محوری و کتابخوانی و فرهنگ احترام به بزرگان و سعه صدر از شاخص فرهنگی تمدن‌ساز است که بایستی به آن پرداخته شود.

 

وی با بیان اینکه سالانه ۷۰ هزار عنوان کتاب در کشور تولید می‌شود، افزود: این آمار نشان دهنده فرهنگ پویای کشور در تولید علم است، اما همین تولید زمانی که به مصرف می رسد متاسفانه رتبه آن پایین می آید.

 

مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه کشور خاطر نشان کرد: هر آنچه به آن در عرصه فرهنگ رسیدیم، قابل افتخار ارزشمند و لازم است برای آن اهداف، آینده و تمدن نوین اسلامی ترسیم شود.

پایان پیام/79

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیراز همایش حقوق بشر امریکایی سنندج بیرجند شبستان یزد جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان 9 ربیع الاول آغاز امامت امام زمان عج ارزانی شورای فرهنگ عمومی کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۴۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به دعوت رسمی وزارت فرهنگ، علوم، ورزش ارمنستان ظهر چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت برای امضا تفاهم‌نامه فرهنگی و برنامه مبادلات بین کشور ارمنستان و ایران، وارد ایروان شد و مورد استقبال سبحانی سفیر جمهوری اسلامی ایران، محمد اسدی‌موحد رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان و پاپویان رییس مرکز امور بین‌الملل و دیاسپارهای وزارت فرهنگ ارمنستان قرار گرفت.

پاپویان در ابتدای این سفر ابراز امیدواری کرد در با امضای برنامه مبادلات، روابط فرهنگی بین دو کشور را مستحکم‌تر کنند، برنامه‌های فرهنگی و هنری اجرایی‌تر شود و روابط دو کشور دوست و برادر ایران و ارمنستان مستحکم و عمیق‌تر شود.

در نخستین روز این سفر، ایمانی‌پور مهمان سفیر جمهوری اسلامی ایران بود. رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این ضیافت که با حضور جمعی از کارشناسان سفارت برگزار شد با مسائل فرهنگی و موضوعات جاری ارمنستان آشنا شد و راهکارهای توسعه روابط فرهنگی به‌ویژه در حوزه آموزش زبان فارسی، گسترش روابط دانشگاهی و همچنین گسترش فعالیت‌های فرهنگی ازجمله موضوع کتاب و انتشارات، ترجمه و نیز تبادلات بین دانشگاهی و هنری مورد بررسی قرار گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور ضمن ملاقات با مسؤولان فرهنگی و سیاسی ارمنستان، با وزیر امور فرهنگ، علوم، ورزش ارمنستان، معاون وزیر امور خارجه ارمنستان و اسقف اعظم کلیسای جامع آچمیادزین ملاقات خواهد کرد. همچنین دیدار با رئیس دانشگاه دولتی ایروان و ملاقات با اساتید و دانشجویان ایران‌شناسی و زبان ادبیات فارسی از دیگر برنامه‌های سفر ایمانی‌پور به ارمنستان است.

کد خبر 6095459 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • اخطار جدی و دستور وزیر به تاج درباره زنان تماشاگر
  • دستور وزیر ورزش به تاج: به کرامت بانوان خدشه وارد شده؛ رسیدگی کنید
  • دستور وزیر ورزش به تاج برای ارائه گزارش تخلفات در ورزشگاه آزادی
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد
  • شیراز میراث‌دار فرهنگ غنی و شهر انسان‌های معتدل است
  • حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است
  • سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است
  • عملکرد مطلوب و رو به رشد محاکم عمومی و انقلاب کرمانشاه