Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ بازرگانان و برخی اتباع چین معتقد هستند که به رغم فشارهای آمریکا، تعاملات دیرینه پکن و تهران ادامه پیدا می‌کند و یک بازرگان چینی به تحسین «روحیه جنگندگی» ملت ایران پرداخته است.

«زین بصراوی» خبرنگار شبکه الجزیره مستقر در تهران در ابتدای این گزارش به یک نمایشگاه بین‌المللی در تهران رفته و با برخی از بازرگانان چینی مصاحبه‌ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زین بصراوی خبرنگار الجزیره

خبرنگار می‌گوید: «دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا شرکت‌های چینی را تهدید کرده که در صورت مراودات تجاری با ایران مشمول تحریم‌ها خواهند شد اما هیچ کسی در نمایشگاه قطعات خودرو در تهران به نظر آنقدرها هم نگران به نظر نمی‌رسد. تردیدی نیست که این روزها چرخ‌های تجارت در ایران آهسته‌تر از قبل می‌چرخند اما تاریخ پیوندها بین مردم ایران و چین بیشتر از عمر بسیاری از کشورهای مدرن در جهان است. با توجه به روابط تجاری طولانی مدت، بازرگانان و تجار چینی اکنون در حال بررسی و نگاهی طولانی مدت به آینده ایران هستند».

«لوسی کیو» مدیر فروش شرکت «فوجیان لانگشنگ» چین که در این نمایشگاه حضور یافته، ضمن تاکید بر روابط دیرینه دو کشور، روحیه جنگندگی مردم ایران را تحسین کرده است.


«لوسی کیو» مدیر فروش شرکت «فوجیان لانگشنگ» چین

او به الجزیره گفت: «مشکلات در آینده از بین خواهند رفت. چه کسی می‌تواند بگوید که در آینده چه اتفاقی می‌افتد؟ هیچ کس نمی‌تواند بگوید. البته ما چینی‌ها اعتقاد داریم که هیچ چیزی غیرممکن نیست. ما این را شاهد هستیم که ایرانی‌ها خیلی قدرتمند هستند و ما این روحیه را تحسین می‌کنیم. به نظر من، ما همیشه می‌توانیم راهی برای مراودات اقتصادی با ایران پیدا کنیم».

خبرنگار الجزیره در تهران در ادامه گزارش ویدئویی خود تصریح کرد: «فضای اقتصادی در ایران بی ثبات است و این موضوع بسیاری از سرمایه‌گذاران را ترسانده اما بازرگانان چینی می‌گویند که ایران همچنان یک کشور قوی، از نظر منابع غنی و دارای یک جمعیت بزرگ است و این موضوعات سبب می‌شود که این کشور همچنان بازاری بزرگ برای آنها باشد».

در ادامه گزارش الجزیره، این رسانه به سراغ رستوران چینی «یوسف شا» در ایران رفت و از صاحب رستوران درباره روابط دو کشور و آینده پرس و جو کرد.


«یوسف شا» رستوراندار چینی

خبرنگار الجزیره در گزارش خود می‌گوید: «البته همه چیز (در ایران) خوب پیش نمی‌رود. صاحب این رستوران وقتی که ۱۶ سال بود از چین به ایران آمد. او خودش می‌گوید که به رغم مخالفت‌های والدینش این کار را کرد تا به دنبال ترسیم آینده خودش برود. سال قبل همین موقع رستوران او پر بود (اما حالا اینطور نیست). او مقصر این وضع را کاهش سفرهای تاجران چینی و این واقعیت که بسیاری از خارجی‌ها کشور را ترک کرده‌اند، می‌داند».

«یوسف شا» صاحب این رستوران گفت: «شک نکنید اگر تحریم‌های آمریکا نباشد ایران کشور اول خاورمیانه خواهد شد. در حال حاضر دبی توسعه‌یافته‌ترین شهر منطقه است. اگر به ایران ۱۰ سال فرصت داده شود، ۱۰۰ درصد به کشور اول منطقه تبدیل خواهد شد».

«دیوید ژائو» یکی از اتباع چین که دانشجوی دانشگاه تهران است، درباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران و عادت چهار دهه‌ای ایرانی‌ها به آن سخن گفته است.

او گفت: «به نظر من برای ایران این موضوع مشکلی درست نمی‌کند چرا که آنها در حال تجربه تقریبا ۴۰ ساله تحریم‌ها هستند و آنها اهمیتی به اینکه تحریم‌های بیشتری هم علیه‌شان اعمال شود، نمی‌دهند».

«دیوید ژائو» یکی از اتباع چین

این دانشجوی چینی افزود: «در خصوص چین باید بگویم که ما مراودات اقتصادی بیشتری با ایران داریم و در عالم واقع این مراودات دارد بهتر هم می‌شود».

خبرنگار الجزیره به بازاری رفته که به گفته او مشتریانش بیشتر شهروندان چینی ساکن تهران هستند.

او در گزارش خود می‌گوید: «این بازار از نیمه ۱۹۵۰ در حال ارائه سرویس به اتباعی چینی حاضر در تهران بوده است. این روزها به آن شلوغی که قبلا بوده، نیست اما به نظر می‌رسد که سیاست‌های تنبیهی آمریکا علیه هر دو کشور چین و ایران آنها را به سمت نزدیک‌تر شدن سوق می‌دهد و با نگاهی به تاریخ طولانی ایران و چین باید گفت که فصل‌ها تغییر می‌کنند و این دو جامعه آسیایی در کنار هم مصمم به تحمل طوفان هستند».

انتهای پیام/

171 / 156 تحریم چین جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تحریم چین جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۴۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون اهمیت دیپلماسی فعال انرژی ایران در دولت سیزدهم که منجر به توسعه تجارت انرژی ایران شد؛ افزود: یکی از مهم ترین بخش های دولت که اقدامات مهمی در جهت رفع تحریم ها و خنثی کردن اثرات آن بر اقتصاد ایران داشته است؛ صنعت نفت و گاز بوده است. به پشتوانه این رویکرد کلیدی دولت سیزدهم در زمینه بازطراحی تجارت انرژی ایران، امروز توانستیم که مسیر خنثی سازی تحریم ها را پیش ببریم و نفت خام و گاز طبیعی بیشتری به فروش برسانیم و در این زمینه توانستیم به سطح خوبی از تولید و صادرات نفت خام برسیم و رکوردهای قبلی در زمان تحریم ها نیز بشکنیم و به نوعی رکوردشکنی تاریخی نیز داشته باشیم.

به گفته عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس سیاست هایی همچون تولید بار اول و تمرکز توسعه زنجیره ارزش محصولات صنعت نفت از سیاست های اصلی و درستی است که توسط دولت سیزدهم در زنجیره ارزش نفت و گاز به اجرا گذاشته شد. این اقدام علاوه بر اینکه توانست زمینه ساز صادرات خدمات فنی و مهندسی ایرانی به ونزوئلا شود و سهامداری ایران در پالایشگاه های فراسرزمینی را به سرانجام برساند؛ در زمینه نیاز به واردات تجهیزات راهبردی صنعت نفت و گاز ایران نیز کمک چشم گیری کرد و از همین رو علاوه بر کاهش ارزبری از محل رشد صادرات نفت خام ایران به ارزآوری بیشتر برای کشور منجر شد و وابستگی ما را به دیگران کاهش داد. از سوی دیگر، تمرکز بر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز کشور، منجر به تولید محصولات نهایی با ارزش افزوده بالاتر و اشتغال آفرینی برای متخصصان کشور خواهد شد که از اهمیت اساسی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: در حال حاضر، در بسیاری از زمینه ها مواد اولیه را صادر می کنیم. در حالی که مجبوریم محصولات نهایی ساخته شده از همین مواد اولیه را با قیمت بالایی به کشور وارد کنیم. این شرایط به ضرر کشور است و دولت را از درآمدهای ارزی محروم می کند. اعمال سیاست هایی مانند در نظر گرفتن معافیت های مالیاتی هدفمند از صنایعی که در حوزه تولید محصولات نهایی فعالیت می کنند، می تواند در راستای توسعه زنجیره ارزش محصولات اثرگذار باشد.

میرتاج الدینی تأکید کرد: هدف از تحریم صنایع نفت و گاز کشور این بود که اقتصاد کشور فلج شود. اما با سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود توانستیم به خنثی سازی تحریم ها بپردازیم. در نهایت این سیاست گذاری های درست ما را به رکوردزنی در فروش نفت خام کشور رساند. به نحوی که رشد اقتصادی 5.4 درصدی را تجربه کردیم و فروش نفت کشور را تا حد زیادی به رکورد سال های قبل از تحریم نزدیک کردیم.

دیگر خبرها

  • عبور از دیوار چین: ستاره چینی برابر نوشاد زانو زد
  • محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران عبور کرد
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه تهران
  • عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه آهن تهران
  • بار ترانزیتی افغانستان بدون مجوز از ایستگاه تهران عبور کرد
  • نوشاد عالمیان با عبور از سد چینی به جمع 32 نفر برتر گرندپریکس عربستان راه یافت
  • زاکانی به حواشی قرارداد چینی واکنش نشان داد/ شکایت می‌کنیم
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم