Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-20@01:56:33 GMT

این گیاه خوش عطر، سنگ کلیه را می‌شکند

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۸۴۸۶۴

این گیاه خوش عطر، سنگ کلیه را می‌شکند

الودکتر: برای درمان سنگ کلیه در مراحل اولیه می‌توانید از توصیه‌های مفید طب سنتی بهره ببرید.

سنگ کلیه از جمله مشکلاتی است که زندگی انسان را تحت تاثیر فراوان قرار می‌دهد و اجازه کار و فعالیت صحیح را از شما می‌گیرد. طب سنتی یکی از دلایل اصلی ایجاد سنگ کلیه را مزاج سرد کلیه‌ها می‌داند. مصرف برخی مواد غذایی مانند ماکارونی بدون سبوس یا نان آرد سفید در ایجاد سنگ کلیه موثر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراحل اولیه ایجاد سنگ کلیه می‌توان از درمان‌های طب سنتی برای از بین بردن سنگ کلیه استفاده کرد. در ادامه این مطلب گیاهی موثر برای درمان سنگ کلیه به شما معرفی می‌کنیم.
دمنوش برگ پنیرک

برگ پنیرک خاصیت نرم کننده دارد و در درمان گلودرد و سرفه کاربرد دارد. پنیرک را می‌توان برای از بین بردن سنگ کلیه هم استفاده کرد. افرادی که سنگ کلیه دارند، باید ۱۰۰ گرم از برگ پنیرک را در یک و نیم لیتر آب بجوشانند و بعد از ۲ تا ۳ دقیقه جوشیدن، آن را صاف کنند و در یک لیوان بریزند همچنین می‌توانند یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را به این جوشانده اضافه کنند، این محلول را باید قبل از هر غذا نوشید.

همچنین اگر سنگ کلیه باعث درد شود و در کلیه یا حالب (لوله باریکی که ادرار را از کلیه‌ها به مثانه منتقل می‌کند) جابه‌جا شده باشد، باید ترکیب ۱۰۰ گرم برگ پنیرک را با ۱۰۰ گرم گل بابونه جوشاند، سپس به آن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کرد و قبل از هر غذا نوشید. این نوشیدنی سنگ را کاملاً خرد و بدون هیچ دردی از بدن خارج می‌کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: درمان سنگ کلیه پنیرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان روز ارتش را تبریک گفت

وزیر امور خارجه کشورمان با صدور پیامی روز ارتش را تبریک گفت.

به گزارش به گزارش امتداد به نقل از خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با صدور پیامی خطاب به سرلشکر موسوی روز ارتش را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

برادر ارجمند امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی
فرمانده محترم ارتش جمهوری اسلامی ایران

وَإِنَّ جُندَنَا لَهُمُ ٱلْغَٰلِبُونَ

بیست و نهم فروردین که در تقویم ملی کشورمان به نام روز ارتش جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسیده، یادآور رشادت‌ها، جانفشانی ها و حماسه آفرینی‌های غرورآفرین بزرگ‌مردان یگان‌های مختلف ارتش همدوش سایر قوای مسلح در حفاظت و دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تأمین امنیت مرزهای کشور و امنیت آفرینی برای ملت بزرگ ایران است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گلگون کفن و جان برکف ارتش جمهوری اسلامی ایران، این روز را به جنابعالی و کلیه فرماندهان، نیروها، کارکنان، رزمندگان و جانبازان غیور ارتش و خانواده‌های گرانقدر آنان تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از خداوند بزرگ نصرت و دوام عزت و سربلندی کلیه دلیرمردان ارتش جمهوری اسلامی ایران را در عرصه حفاظت و صیانت از کیان ایران عزیز و تداوم خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسئلت دارم.

حسین امیرعبداللهیان

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دم‌کرده این گیاه مثل یک خواب‌آور قوی عمل می‌کند
  • درمان سنتی عفونت لثه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • نشانه‌هایی که می‌گویند کلیه‌های شما به درستی کار نمی‌کنند (فیلم)
  • هشدار آتش سوزی در جنگل های مازندران
  • شناسایی و پلمپ یک واحد طب سنتی غیرمجاز در سرایان
  • نشانه‌هایی که می‌گویند کلیه‌های شما به درستی کار نمی‌کنند + فیلم
  • گیاه بوچو چیست و چه فوایدی دارد؟
  • امیرعبداللهیان روز ارتش را تبریک گفت
  • تهیه بیش از ۳۰۰ دارو از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشور/ ارسال ۳۵۰ قلم داروی طبیعی به کمیسیون قیمت
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند