Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی شهید زاده در سفر یک روزه به استان قزوین ضمن شرکت در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان از طرح توسعه یک واحد صنعتی صادراتی در شهرک صنعتی کاسپین، مرکز خدمات فنآوری کسب و کار و خط انتقال آب شرب از سد طالقان به قزوین بازدید کرد.

مرتضی شهید زاده در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: صندوق توسعه ملی با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و گاز و میعانات گازی به ثروت های ماندگار، مولد و سرمایه های زاینده اقتصادی و نیز حفظ سهم نسل های آینده از منابع نفت و گاز به صورت موسسه عمومی غیر دولتی تشکیل شده و در راستای افزایش تولید ملی، صادرات غیرنفتی و اشتغال حرکت می‌ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: اعطای تسهیلات به صادرکنندگان کالا و خدمات ملی که دارای ارزش افزوده و ارزآوری برای کشور هستند و نیز صدور فرهنگ ایرانی در دستور کار صندوق قرار دارد.

شهید زاده اظهارداشت: همچنین اعتبارات صندوق برای حمایت از سرمایه ‌گذاران خارجی در ایران و حمایت از تولید ملی بکار گرفته می ‌شوند.

وی افزود: ما موظفیم براساس سیاست‌های مقام معظم رهبری، مصوبات مجلس و اهداف هیئت مدیره بخشی از درآمد نفتی ذخیره شده در صندوق توسعه ملی را در راستای حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری ملی به کار گرفته و از تولید و اشتغال داخلی حمایت کنیم.

شهید زاده یادآورشد:اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران وتوسعه سرمایه‌گذاری در داخل کشور برای عملیاتی کردن راهبردهای مقام معظم رهبری در صندوق توسعه ملی با جدیت دنبال می شود.

بررسی پروژه های صنعتی و آبی استان قزوین

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی در خصوص هدف از سفر به قزوین هم اظهارداشت: ما به دعوت استاندار برای بررسی نیازهای استان و چگونگی حمایت مالی از طرحهای توسعه صنعتی و کشاورزی به قزوین سفر کردیم و خوشبختانه با طرح های متنوعی در حوزه های گردشگری، صنعتی و کشاورزی روبرو شدیم و از چند طرح بازدید کردیم که بخشی از این طرح ها با حمایت صندوق توسعه ملی و تعدادی با کمک سیستم بانکی اجرا شده است.

وی افزود: قزوین از نظر توانمندها و نیروی انسانی یک استان متمایز است و پروژه ها بخوبی پیشرفت کرده اما نیازمند حمایت بیشتر است تا زنجیره تولید کالا تکمیل شود.

سیاست صندوق حمایت از بخش خصوصی است

شهید زاده گفت: بر اساس سیاست های صندوق که توانمند سازی بخش خصوصی است جلسه ای با حضور سرمایه گذاران در شهرک صنعتی کاسپین برگزار شد که مشکلات توسط تولیدکنندگان مطرح و بخشی از مواردی که قابل حل بود شناسایی شد که مورد بررسی قرار خواهیم داد و بخشی نیز با کمک استاندار در کارگروه رفع موانع و ستاد تسهیل استان حل خواهد شد.

وی اظهارداشت:وظیفه ما در صندوق کمک به بخش خصوصی و اجرای پروژه های بزرگ صنعتی است که می تواند اقتصادی باشد ومنافع آینده را تضمین کند لذا از پروژه هایی که امکان حمایت داشته باشد پشتیبانی می کنیم.

شهید زاده بیان کرد: قزوین به لحاظ نزدیکی به پایتخت و فرودگاه پیام امکان صادرات ارزانتر و روانتری دارد و ما هم برای کمک بررسی لازم را انجام می دهیم البته اگر پایانه ای در استان احداث شود ما می توانیم تسهیلات پرداخت کنیم تا صنعت بسته بندی و استانداردسازی تقویت شود.

تاثیر تحریم ها را کم می کنیم

وی در پاسخ به این سوال که تحریم در روند کار صندوق تاثیرداشته است اظهارداشت: به هر حال تحریم تاثیر دارد اما بر اساس استراتزی ترسیم شده باید تحریم ها را با کمک بخش خصوصی دور بزنیم و آن را بی اثر و کم اثر کنیم.

شهید زاده گفت: با کمک بخش خصوصی که آشنایی خوبی با بازار دارد و از توان مالی و تجربه قابل توجهی برخوردار است باید استفاده کنیم تا مشکلات تولید و اقتصاد ما کاهش یابد و حمایت ما از بخش خصوصی در درجه اول قرار دارد زیرا رویکرد رهبری و رئیس جمهور است.

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی در خصوص حمایت از پروژه های مهم استان قزوین هم گفت: بخشی از پروژه ها حاکمیتی است که باید وزارتخانه ها پیگیری کنند اما اولویت ما در طرح های مربوط به آب شیرین کن، نیروگاهها، شرکت های دانش بنیان است.

وی اظهارداشت: تاکنون با اعتبارات صندوق توسعه ملی ۸ هزار مگاوات نیروگاه احداث شده و در حوزه آبی هم اگر انتقال آب از سد طالقان مورد تایید قرار گیرد و پس از برسی پرونده آن در صورت امکان برای کمک اقدام خواهیم کرد.

۲۰۰ میلیارد دلار برای صنعت/ ۴۰۰ میلیارد دلار برای کشاورزی

شهید زاده در خصوص حمایت از صادرات هم گفت: در صادرات بخش کشاورزی و صنعتی اعتباراتی را پیش بینی کرده ایم که در این راستا ۲۰۰ میلیارد دلار برای بخش صنعت و ۴۰۰ میلیارد دلار برای حمایت از بخش کشاورزی در بانکهای عامل سپرده گذاری شده است و آماده پشتیبانی هستیم.

وی افزود: یکی دیگر از فعالیتهای ما در حمایت از خرید کالای ایرانی تعریف شده که این نوع پشتیبانی جدید است و بر اساس آن اعتبار خرید کالاهای تولید شده توسط صنعتگران ایرانی در صورت وجود خریداری از کشور خارجی تامین شده و پرداخت می شود.

شهید زاده اظهارداشت: این اعتبار پیش بینی شده سقفی ندارد و می تواند بر اساس نیاز خریدار حداقل از ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار هم در صادرات محصولات شاخص در اختیار تولیدکننده و صادرکننده قرار گیرد تا هم اشتغال توسعه پیدا کند و هم سهم ما در تولید و صادرات بالا برود.

کد خبر 4462001

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی قزوین مرتضی شهیدزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۵۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران

رئیس پارک علم و فناوری مازندران گفت: نیازمند افزایش اعتبار صندوق اعتباری فناوری مازندران هستیم و شرکت‌های فناوری به حمایت‌های متعدد برای تولید محصول نیاز دارند. - اخبار استانها -

کریم سلیمانی امروز در حاشیه نشست یوسف نوری؛ استاندار مازندران با دانش‌بنیان‌های استان به تسنیم گفت: نخستین نشست استاندار پس از انتصابش به عنوان نماینده عالی دولت در مازندران، با شرکت‌های دانش بنیان بود و این حاکی از ارج نهادن به این شرکت ها و فعالیت آنهاست.

وی با اعلام اینکه 144 شرکت دانش‌بنیان و 329 هسته فناور در مازندران وجود دارد، افزود: 956 محصول دانش‌بنیان در این شرکت‌ها تولید می‌شود که اگر حمایت شوند به یک هزار و پانصد محصول افزایش می‌یابد.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به وجود 12 مرکز رشد در استان، بیان کرد: بنا داریم برای کوتاه‌مدت و در یک و نیم سال و اندی این تعداد را تا دو برابر افزایش بدهیم.

سلیمانی ادامه داد: این مهم را از گلوگاه تا رامسر آغاز کرده‌ایم و اولویت با شهرهای کمتر برخوردار است تا مراکز رشد خلاق تسری پیدا کنند؛ هر خانه‌ای که فارغ‌التحصیل نخبه دارد و برنامه خاصی برای اشتغال ندارد، از این طریق یک سکوی پرشی برای رشد اقتصادی آنها ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از نکات جالب برای سال جاری این بود که هسته‌های دانش‌آموزی و دانشجویی را شکل دادیم؛ زیرا مازندران یک استان دارای آموزش عالی قوی است و فرصت خوبی است که به نحو شایسته از آن استفاده کنیم.

مدیرکل پارک علم و فناوری مازندران با اشاره به جلسه جامعه نخبگانی استان با یوسف نوری؛ استاندار جدید، گفت: با توجه به اینکه مجموعه ما دارای درجه یا سطح دو کشور است، از استاندار خواستیم که حمایت کنند تا ما هم به سطح یک و هم‌پایه اصفهان و شیراز برسیم چون این ظرفیت وجود دارد.

وی در پایان با اشاره به صندوق اعتباری فناوری مازندران که در حمایت از جامعه دانش‌بنیانی استان نقش دارد، گفت: اعتبار این صندوق 32 میلیارد تومان است و باید پیگیری شود که به 200 تا 300 میلیارد تومان برسد و اگر این اتفاق بیفتد می‌توانیم امیدوار باشیم که ظرف یک دو سال آینده، تعداد محصولات دانش‌بنیان استان به یک هزار و 500 برسد.

به گزارش خبرنگار تسنیم، از مهمترین درخواست‌های جامعه فناور، دانش‌بنیانی و نخبگانی مازندران از استاندار جدید؛ در زمینه استاندارسازی محصولات، عملیاتی شدن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، رسیدن صندوق علمی – پژوهشی به جایگاه واقعی، رفع تحریم‌های داخلی و برگزاری نشست‌های مستمر بوده است.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور واحد‌های تولیدی اردبیل در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص