Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@11:23:38 GMT

هیچ دارویی از فهرست بیمه خارج نشده است

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۸۵۴۳۴

هیچ دارویی از فهرست بیمه خارج نشده است

تهران- ایرنا- مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: هیچ دارویی از فهرست بیمه خارج نشده اما مطابق قانون بیمه داروهای با قیمت پایین را تعهد می کند و ممکن است نوع گرانتر و خارجی برخی داروها از پوشش بیمه خارج شده باشد.

محمد عبده زاده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در پاسخ به این پرسش خبرنگار ایرنا درباره خارج شدن برخی داروها از فهرست بیمه ها افزود: این امکان هست که به علت تولید مشابه داروی وارداتی در داخل کشور، بیمه، داروی ایرانی را پایه قرار داده باشد چون داروی ایرانی قیمت کمتری نسبت به مشابه خارجی آن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درباره اینکه بیماری که داروی خارجی مصرف می کرده و داروی ایرانی برای او سازگاری ندارد و حالا با پوشش بیمه برای داروی ایرانی دچار مشکل می شود، گفت: سازگاری نداشتن داروهای ایرانی با بدن بیمار، ادعا و توجیهاتی است که از سوی برخی افراد مطرح می شود چرا که داروهای ایرانی تحت نظارت وزارت بهداشت تولید می شوند و مجوز دارند.
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: وزارت بهداشت برای اعطای مجوز به تولید یک دارو مطالعات آزمایشگاهی و بالینی انجام می دهد و پس از تأیید نتایج کیفی، مجوز می دهد.
عبدزاده افزود: متاسفانه برخی افراد مطرح می کنند که داروی ایرانی اثربخشی لازم را ندارد این در حالی است که داروهایی وجود دارند که اصلا نمونه وارداتی ندارند و سال ها است مردم از آن استفاده می کنند به طور مثال آنتی بیوتیک وارداتی نداریم و داروهای بیماری هایی مانند داروی چربی خون در بازار فقط ایرانی است.
مدیر کل داروی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: سال گذشته 44 میلیارد عدد دارو در کشور مصرف شد که تولید داخل بودند. تلاش است که داروهای وارداتی را به سمت تولید داخل ببریم و کارخانه های داروسازی را تشویق می کنیم که نمونه مشابه داروهای وارداتی را تولید کنند و در حقیقت صنعت دارو را ترغیب به تولید داروهای وارداتی کنیم.
وی تاکید کرد: تولید نمونه مشابه داروهای وارداتی در داخل کشور به نفع بیمار است زیرا پول کمتری برای آن پرداخت می کند و از سوی دیگر بیمه نیز هزینه کمتری می پردازد و به نفع کشور است.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا، عبدزاده در مورد داروهای ضد سرطان و شیمی درمانی نیز گفت: اغلب این داروها نیز تولید داخل هستند، واردات این گونه داروها معدود است و پوشش بیمه ای این داروها نیز برقرار است.
اجتمام *9185 * 3063

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي وزارت بهداشت دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۵۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید طیران صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران از پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد خبر داد و اظهار کرد: در بازدید عصرگاهی از تعدادی از واحدهای صنفی سطح شهر آبسرد، تخلف عرضه داروی مخدر و دخالت در امر پزشکی از سوی یک واحد عطاری، برای ناظرین بهداشت و درمان شهرستان کشف و بر اساس قوانین و مقررات پزشکی این واحد صنفی تعطیل و پرونده آن به مراجع قضائی ارسال خواهد شد.

معاون درمان شبکه بهداشت دماوند گفت: پیرو مراجعات، اظهار نگرانی و شکایات خانواده‌ها نسبت به دخالت تعداد معدودی از عطاری‌ها به عرضه و تجویز داروهای مخدر و دخالت در امور تخصصی طبابت و به علت خطرات جبران ناپذیری که این گونه تخلفات برای سلامت جوانان، بیماران و مردم خواهد داشت، تعطیلی این عطاری‌ها کمترین برخورد با آنها خواهد بود.

توکلی، معاون غذا و داروی شبکه بهداشت دماوند نیز با تاکید بر اینکه محل عرضه هر نوع دارو اعم از گیاهی، طبیعی، بیولوژیک و شیمیایی داروخانه‌ها هستند، گفت: عطاری‌ها اجازه فروش و عرضه هیچ گونه دارو یا فرآورده دارویی را ندارند و صرفاً می‌توانند گیاهان دارویی مجاز و غیر سمی را عرضه کنند.

وی افزود: دخالت در امور درمان بیماران نیز منوط به داشتن تخصص و اخذ مجوز فعالیت می‌باشد.‌

وی به مردم شریف توصیه کردند، داروهای مورد نیاز خود را صرفاً از داروخانه‌ها و با مشاوره از پزشک یا دکتر داروساز تهیه نمایند و تاکید می‌شود از خرید هرگونه اقلام دارویی از عطاری‌ها جداً خودداری گردد

کد خبر 6088389

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد
  • کشف محموله دارو در زابل
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمب شدند
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه