Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر استرالیا در تهران با بیان این که این سفارت‌خانه نیز مانند هر سفارت دیگری در سایر کشورها وظایفی را برای بهبود روابط بین دولت‌ها و کشورها دارد و معتقد است فعالیت‌های فرهنگی به شناخت بیش‌تر دو ملت کمک می‌کند، گفت: دو کشور ایران و استرالیا در زمینه مبارزه با مواد مخدر،‌ تروریسم و مسائل آب‌وهوا با یکدیگر همکاری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایان بیگز در گفت‌وگو با ایسنا درباره اینکه تبادلات فرهنگی میان دو کشور تاکنون چگونه و در چه زمینه‌هایی بوده است، گفت: بخش فرهنگی از مهم‌ترین بخش‌هایی است که سفارت استرالیا در تهران به آن توجه ویژه‌ای دارد زیرا معتقد است فعالیت‌های فرهنگی کمک می‌کنند تا دو ملت و دو کشور یکدیگر را بهتر بشناسند و مردم دو فرهنگ با یکدیگر آشنا شوند.

وی همچنین با اشاره به اینکه امسال پنجاهمین سال روابط دیپلماتیک میان ایران و استرالیا است، گفت: سفارت در این زمینه برنامه‌های متعددی داشته از جمله فستیوال فیلم که با موفقیت برگزار شد. همچنین نمایشگاه عکسی از تاریخ سیاسی دو کشور برگزار شد و پروژه نقاشی دیواری هم با همکاری سازمان زیباسازی در حال انجام است و همچنین یک نقاشی خیلی بزرگ و زیبا اثر هنرمندان استرالیایی با کیفیت بالا به تصویر در آمده و یادگاری خوبی از پنجاه سال حضور استرالیا در ایران و همکاری دو کشور خواهد بود.

این دیپلمات استرالیایی تصریح کرد: البته پروژه‌های کوتاه مدت دیگری هم در حال انجام است که سفارت در آن‌ها نقش دارد اما آن‌ها را به خود نسبت نمی‌دهد مانند توریست‌هایی که به ایران می‌آیند و جزو بخشی از تعاملات دو کشور هستند. همچنین در برنامه‌هایی که برای جشن سال نو ایران، یادبودهای خاص و فعالیت‌های فرهنگی که برگزار می‌شوند حتما نمایندگانی از سفارت استرالیا حضور دارند.

ایان بیگز درباره اینکه چه تعداد دانشجوی استرالیایی در ایران حضور دارند نیز اظهارکرد: تعداد دانشجویان استرالیایی که در ایران حضور دارند در مقایسه با دانشجویان ایرانی شاغل در استرالیا خیلی زیاد نیست، برخی از آن‌ها برای گذراندن دوره‌های کوتاه مدت به ایران می‌آیند. حدودا 10 یا 20 دانشجوی استرالیایی در ایران هستند که دوره فوق لیسانس ایران شناسی در دانشگاه تهران را سپری می‌کنند. البته پروژه‌های تبادل آکادمیک هم انجام شده مانند مرکز تحقیقات آب با همکاری دانشگاه شریف که سال گذشته راه اندازی شد.

سفیر استرالیا در تهران ادامه داد: بنابراین آمار دقیقی نمی‌توانیم داشته باشیم زیرا افرادی که از استرالیا به ایران برای تحصیل می‌آیند ویزای خود را از کانبرا دریافت می‌کنند و اگر به مشکلی برخورد نکنند ارتباط خاصی با سفارت ندارند.

وی همچنین درباره اینکه این سفارت چه اقداماتی را در راستای بهبود روابط فرهنگی بین دو کشور انجام داده است، گفت: سفارت استرالیا هم مانند هر سفارت دیگری در سایر کشورها وظایفی را برای بهبود روابط  بین دولت‌ها و کشورها دارد. فعالیت‌های بازرگانی از جمله حوزه‌هایی است که سفارت آن را پیگیری می‌کند و در شرایط سخت کنونی این مسئله حائز اهمیت است که چگونه تبادلات بازرگانی را باید انجام داد و کمک کرد تا شرکت‌ها در دو کشور بتوانند با یکدیگر همکاری و فعالیت کنند.

ایان بیگز تصریح کرد: از طرف دیگر وزارت مهاجرت در استرالیا وظیفه فراهم کردن ویزا برای بازدید کننده‌ها را دارد که بخش مهمی از روابط دو کشور را تشکیل می‌دهد، البته بخش دیگری از فعالیت‌های سفارت مربوط به عرصه بین‌المللی است آن هم با توجه به تنش‌هایی که در منطقه وجود دارد و تلاش  برای ثبات بخشیدن است.

این دیپلمات استرالیایی در پایان اظهار کرد: در زمینه مقابله با مواد مخدر، مبارزه با تروریسم و مسائل آب و هوا دو کشور با یکدیگر همکاری دارند و همکاری بین دولت‌ها و جامعه مدنی برای ما بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روابط ایران و استرالیا سفیر استرالیا در تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۵۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با فضای رسانه‌ای علیه ایران از اهداف اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع همکاری آسیا

 رییس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان گفت: یکی از اهداف مهم و برجسته در برگزاری دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) در این استان مقابله با فضای رسانه‌ای ملتهب علیه ایران و اصفهان در فضای مجازی است.

مصطفی دولت یار  افزود: برگزاری موثر همراه با نظم و چینش دقیق برنامه‌ها می‌تواند این فضا را خنثی کند و به مدعوین و صاحبان مناصب تجاری و اقتصادی اثبات کند که اصفهان شهری توسعه یافته با ظرفیت‌های کم نظیر اقتصادی، خدماتی، تجاری، صنعتی و دانشگاهی است.

او گفت: هدف مهم دیگر ایجاد فرصت‌های جذب سرمایه‌گذاری خارجی و همچنین امکان آشنایی و تعامل بیشتر با فعالان اقتصادی کشور‌های عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا افزودبمنظور شبکه سازی در حوزه سرمایه گذاری است.

رییس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان افزود: اصفهان، ظرفیت‌های ناشناخته بسیار و همچنین زیرساخت‌های خوبی دارد که کمتر از آن استفاده شده است.

او گفت: با توجه به اینکه اصفهان به لحاظ تاریخی، شهر جهانی است باید تلاش شود تا در این اجلاس، ظرفیت‌های بالقوه آن به حالت بالفعل تبدیل شود.

دولت یار همچنین بر تقویت ظرفیت‌های مدیریتی در اصفهان تاکید کرد و گفت: این ظرفیت در بخش‌های علمی، دانشگاهی، تجاری، صنعتی و سایر حوزه‌ها باید مورد تاکید و تقویت قرار گیرد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان نیز گفت: برگزاری این اجلاس، فضای اقتصادی، تجاری و بین‌المللی این شهر را متحول خواهد کرد.

امیر کشانی با اشاره به اینکه نخستین اجلاس مجازی در سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه برگزار شد گفت: مجمع ﮔﻔﺘﮕﻮی ﻫﻤﮑﺎری آﺳﯿﺎ ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮔﻔﺘﮕﻮ ﺷﮑﻞ ﮔﺮﻓﺘﻪ و ﺳﻌﯽ دارد ﺗﺎ ﻓﺎرغ از ﻣﺒﺎﺣﺜﺎت و ﻣﺸﺎﺟﺮات ﺳﯿﺎﺳﯽ، راﻫﻬﺎی ﺟﺪﯾﺪی را ﺑﺮای اﯾﺠﺎد ﻫﻤﮑﺎری ﺑﺎ ﺗﻤﺮﮐﺰ ﺑﺮ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﺗﻮﺳﻌﻪای و اﻗﺘﺼﺎدی، ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ و ﺗﻘﻮﯾﺖ ﮐﻨﺪ.

به گفته وی، اتاق‌های بازرگانی با برگزاری دوره‌های آموزشی تجاری برای فعالان اقتصادی و برقراری رابطه بین صنعت و دانشگاه در برقراری ارتباطات تجاری داخلی و خارجی بسیار تاثیرگذار هستند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان افزود: در این اجلاس نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ۳۳ کشور عضو مجمع گفتگوی آسیا حضور خواهند داشت و سعی بر آن است که میز‌های مشترک بین شهر‌های آسیایی دایر شود.

وی یادآور شد: در این اجلاس بدنبال آن هستیم که اصفهان را به عنوان یک شهر مهم آسیایی معرفی کنیم تا شاد اتفاقات مطلوب و پایدار پس از برگزاری این رویداد در اصفهان باشیم.

کشانی موضوعات این اجلاس را در قالب پنج دسته شامل «کشاورزی و امنیت غذایی»، «سرمایه گذاری»، «فناوری و دانش بنیان»، «گردشگری» و «توسعه پایدار» عنوان کرد و گفت: نمی‌توان گفت که برگزاری این اجلاس ۲ روزه همه مشکلات ما را رفع خواهد کرد، اما می‌تواند تأثیر گذار باشد.

دومین اجلاس روسای اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا در تاریخ ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت ماه به میزبانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان برگزار می‌شود.

مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و هم اینک ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • اصفهان دهم اردیبهشت میزبان اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD)
  • نکته حائز اهمیت در حمله کوادکوپترهایی که به سخره گرفته شدند
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • مقابله با فضای رسانه‌ای علیه ایران از اهداف اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع همکاری آسیا
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • مناسبات با چین از اهمیت بالایی برخوردار است