Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@18:04:40 GMT

خمین در حوزه طرح های درمانی کشور پیشرو است

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۸۶۱۱۲

خمین در حوزه طرح های درمانی کشور پیشرو است

خمین - ایرنا - سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی خمین گفت: این شهرستان در اجرا و تکمیل طرح های عمرانی بهداشتی و درمانی در سطح کشور پیشرو است.

دکتر «جواد جواهری » روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس ارزیابی وزارت بهداشت و درمان این دانشکده در یک سال اخیر به دلیل شمار طرح های درمانی و بهداشتی سه جانبه و تسریع در تکمیل و بهره برداری آن ها در مدت زمان کوتاه در زمره دانشکده های برتر قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: بر این اساس از سوی وزارتخانه 10 میلیارد ریال به عنوان پاداش و تشویق به دانشکده اهدا شد که این مبلغ صرف طرح های عمرانی در دست اجرای دیگر می شود.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی خمین توضیح داد: 11 طرح بهداشتی خمین در یک سال اخیر اجرا شده که برای این طرح ها 35 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
جواهری افزود: پس از ارتقای شبکه بهداشت به دانشکده علوم پزشکی در قالب تفاهم نامه سه جانبه بین وزارت بهداشت و درمان، استانداری و دانشکده علوم پزشکی، 11 طرح بهداشتی و درمانی برای شهرستان تعریف شد.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی این طرح ها از سال گذشته کلید خورد و بیش از 81 درصد طرح ها به بهره برداری رسیده است.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات درمانی خمین اظهارداشت: این طرح ها شامل مرکز خدمات جامع سلامت شهری قورچی باشی، مرکز خدمات جامع سلامت روستایی چهارچشمه، خانه زیست پزشک در روستاهای چهارچشمه، دهنو، فرنق، چهار پایگاه سلامت شهری و ستاد مرکز بهداشت و خانه بهداشت در ازنوجان است.
جواهری گفت: این طرح ها در مجموع سه هزار و 500 متر مربع وسعت دارند که به سرعت تکمیل و مورد بهره برداری قرار گرفتند.
وی افزود: مرکز جامع سلامت چهارچشمه و ستاد مرکزی معاونت بهداشت از طرح های دیگر در دست اجرا است که در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسند.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین افزود: برای اجرای طرح های بهسازی بیمارستان این شهرستان در یک سال اخیر مجموع پنج میلیارد و 970 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
به گفته جواهری، ساخت بخش جدید اورژانس، نوسازی بخش اطفال و احداث بخش ای سی یو از جمله طرح های عمرانی در دست اجرای دیگر امسال که عملایت اجرایی آن ها از تابستان کلید خورد.
جواهری افزود: از سال 93 تاکنون در مجموع هشت هزارمتر مربع فضای فیزیکی در حوزه بهداشت و درمان در این شهرستان ایجاد شده که این میزان معادل یک سوم طرح های مورد بهره برداری خمین بعد از پیروزی انقلاب تاکنون است.
وی گفت: مجموع این طرح ها باعث بهبود سطح خدمات بهداشتی و درمانی و رضایتمندی مردم شده است.
شهرستان خمین از توابع استان مرکزی دارای 105 هزار نفر جمعیت و یک بیمارستان با خدما ت درمانی و بستری است.
7277/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي علوم پزشكي طرح هاي درماني خمين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۶۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیازهای بهداشتی و درمانی از اولویت‌های برنامه‌ریزی کلان در کردستان است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان گفت: برطرف کردن نیازهای استراتژیک بهداشتی و درمانی از اولویت‌های برنامه‌ریزی کلان در سطح استان کردستان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان، اکبر محمدی، شامگاه سه‌شنبه _بیست‌وهشتم فروردین_ در بازدید از بخش‌های مختلف معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با ارتقا کیفی سطح خدمت رسانی خود توانسته است رضایت‌مندی مطلوبی را در سطح جامعه ایجاد کند.

وی افزود: در دولت سیزدهم توجه مناسبی به بخش بهداشت و درمان استان کردستان شده است که در همین راستا مصوبات خوبی را در سفرهای ریاست جمهوری به استان کردستان شاهد بوده‌ایم که با پیگیری‌های مجدانه استاندار کردستان و مدیران دستگاه‌های اجرایی امروز شاهد افتتاح و بهره‌برداری از بسیاری از مراکز تخصصی از جمله قلب، سرطان و پیوند استخوان در استان کردستان هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان تحول در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی استان را حاصل برنامه ریزی‌های مدون در این حوزه دانست و گفت: با تدابیر پیش بینی شده شاهد بروز کمترین چالش از نظر کمبود داروهای خاص در سطح استان هستیم و امیدواریم با برنامه ریزی‌های آتی بتوانیم نسبت به گسترش خدمات در بخش توریسم درمانی هم گام‌های جدیدی برداریم.

محمدی از ذخیره‌سازی مناسب داروهای ضروری در کردستان با توجه به شرایط جغرافیایی و منطقه‌ای خبر داد و تصریح کرد: استان کردستان با برنامه‌ریزی‌های انجام شده دارای کمترین چالش در حوزه اقلام دارویی ضروری و مورد نیاز بیماران خاص است که درصدد هستیم با احداث انبار استراتژیک دارویی به توسعه این بخش هم کمک کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان استفاده از ظرفیت‌های قانون مولدسازی برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام دانشگاه علوم پزشکی را یکی از راهکارهای مناسب برای توسعه خدمت رسانی توسط این دانشگاه ذکر کرد و گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان آمادگی خود را جهت همکاری و تعامل با دانشگاه علوم پزشکی، خدمات و بهداشتی و درمانی این استان در همین راستا را اعلام می‌کند.

کد خبر 745292

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • ارسال ۱۳ پرونده تخلف در حوزه پزشکی به تعزیرات حکومتی دزفول
  • پلمب اماکن غیرمجاز درمانی در اردبیل
  • «تشخیص طبی» پیش شرط خدمات درمانی است
  • امروزه تشخیص طبی پیش شرط خدمات درمانی است
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • رشد ۵۰ درصدی عملکرد دانشکده دندانپزشکی طی یک سال گذشته
  • رفع نیازهای بهداشتی و درمانی از اولویت‌های برنامه‌ریزی کلان در کردستان است