Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان - ايرنا- فرماندار فريدن گفت : طرح جامع مديريت پسماند اين شهرستان پس از گذشت 10 سال به دليل سهل انگاري و مشکلات اداري همچنان به قوت خود باقي است.

به گزارش ايرنا، سيد تقي معين الديني شامگاه روز يکشنبه در جلسه کارگروه مديريت پسماند اين شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداري، افزود : تاخير در اجراي اين طرح، شهرستان را با چالش ها و مخاطرات زيست محيطي جدي مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اجراي اين طرح را مطالبه مردم شهرستان ذکر و اضافه کرد : با گذشت زمان با تهديدات جدي زيست محيطي در منطقه رو به رو مي شويم و تبعات زيانبارتري بر جاي مي گذارد.
به گفته وي اکنون ظرفيت محل هاي دفن زباله در فريدن به اشباع رسيده است.
معين الديني ادامه داد : اين موضوع در کنار شرايط جوي منطقه و بارندگي ها، دفن اصولي زباله را تحت شعاع قرار داده است.
فرماندار فريدن طولاني شدن فرايند اخذ استعلام هاي لازم را مهمترين مانع اجراي اين طرح ذکر و تصريح کرد : تا زمان اجراي اين طرح و انجام مراحل اخذ استعلام، استمرار دفن اصولي زباله با بهره گيري از خاک پوشاني و ايجاد ترانشه جديد و عميق در محدوده مکان هاي به اشباع رسيده ضروري است.
وي همچنين بر ضرورت ارائه برنامه زمان بندي شده دفن زباله از سوي شهرداري ها به محيط زيست براي انجام نظارت هاي لازم تاکيد کرد.
وي بيان کرد : فرايند دفن اصولي زباله هاي شهرها و روستاهاي فريدن بايد توسط نهادهاي مرتبط به طور مستمر و با حساسيت بيشتر رصد شود و شهرداري ها موظف به اجراي دقيق مراحل دفن اصولي زباله در مکان هاي فعلي هستند.
معين الديني با اشاره به فعاليت شرکت مديريت پسماند شهرداري ها و دهياري ها در منطقه، بر ضرورت فرهنگ سازي براي تفکيک زباله و اتخاذ ايده هاي خلاق براي مشارکت حداکثري آنان در اين امر تاکيد کرد.
به گفته وي تفکيک زباله از مبدا به دفن اصولي زباله با توجه به محدوديت هاي فعلي کمک فراواني مي کند.
حسين خليلي رئيس اداره حفاظت محيط زيست فريدن و بوئين مياندشت نبود دفن اصولي زباله در محل فعلي، جمع آوري ناقص پسماندهاي پزشکي، مجاورت مکان فعلي دفن زباله شهر داران با دانشگاه آزاد اسلامي فريدن و باغ ها و اراضي زراعي، عدم احداث ترانشه مناسب و فنس کشي اطراف محل دفن آتش زدن زباله ها ، پراکندگي زباله ها در مراتع اطراف و جمع آوري مواد پلاستيکي توسط افراد سود جو را مهمترين مخاطرات مکان هاي فعلي دفن زباله در فريدن برشمرد.
وي افزود: فقدان برنامه جامع به عنوان نقشه راه در مديريت اجرائي هر يک از گروه پسماندها، نبود هماهنگي دستگاه هاي ذيربط ، در اولويت نبودن موضوع مديريت پسماندها در جريان برنامه هاي کلان ملي و عدم تامين منابع مالي و تخصيص اعتبارات لازم متناسب با نيازهاي بخش پسماند از چالش هاي مهم مديريت پسماند است.
احمدرضا محسني، شهردار شهر داران گفت: مکان فعلي دفن زباله هاي اين شهر از سال 1368 تا کنون ثابت مانده و به همين دليل گنجايش کافي براي زباله هاي جديد وجود ندارد.
وي با بيان اينکه مکان هاي پيشنهادي ديگر در شهرستان تاکنون مورد تاييد سازمان هاي ذيربط قرار نگرفته است، افزود: ويژگي هاي زمين شناسي و آبخيزداري منطقه، سخت گذر بودن مسيرها، گستردگي اراضي کشاورزي، تعدد زمين هاي خصوصي، هزينه هاي سنگين و تعارض هاي اجتماعي را از مهمترين عوامل به نتيجه نرسيدن جانمايي جديد مکان دفن زباله هاي شهر داران بوده است.
به گزارش ايرنا، در زمان حاضر مکان دفن زباله هاي شهر داران؛ واقع در بخش مرکزي فريدن در فاصله 3 هزار متري جنوب شهر در امتداد جاده اصلي به طرف چادگان ، مجاور دانشگاه آزاد اسلامي اين شهرستان واقع است.
محل دفن زباله هاي شهر دامنه فريدن نيز در 800 متري جنوب انبار سيب زميني دامنه در امتداد جاده خاکي به طرف دالانکوه واقع است.
مکان دفن زباله در برخي روستاهاي شهرستان از جمله دره بيد، اسکندري ، چهلخانه ، درختک، حصور، گنجه ، بادجان، چيگان و ازونبلاغ نيز از نظرمحيط زيست منطقه با مشکلاتي مواجه است.
فريدن با دو شهر داران و دامنه و تعداد 28 روستا در 140 کيلومتري غرب استان واقع است.
/6026/9861
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۶۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حبیبه هراتی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز، اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یکهزار تن زباله از سطح شهر تبریز جمع‌آوری می‌شود .

وی افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت آزمونه در ۲ منطقه زعفرانیه و رشدیه، جمع اوری پسماند خانگی به صورت شبانه از ساعت ۲۱ آغاز شده است و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

هراتی با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته افزود: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

وی با اشاره به فعالیت ۲ خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه اعلام کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

دیگر خبرها

  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک