Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاضی سراج در جریان بازدید از ستاد برگزاری هفدهمین دوره انتخابات نماینده مدیران مسئول در هیئت نظارت بر مطبوعات با اشاره به نقش مهم برگزاری انتخابات به شکل الکترونیکی گفت: این شیوه برگزاری در تمامی سطوح انتخابات می‌تواند از هزینه‌های نظام بکاهد. ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۰ اجتماعی علم و تکنولوژی نظرات

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا،  امروز انتخابات هفدهمین دوره تعیین نماینده مدیران مسئول در هیئت نظارت بر مطبوعات  از ساعت 10 صبح به صورت الکترونیکی آغاز شده و قرار بود که تا ساعت 18 ادامه داشته باشد که البته شنیده‌ها حاکی از تمدید مهلت زمانی این دوره از انتخابات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به الکترونیکی برگزار شدن این دوره از انتخابات توجه بسیاری از رسانه‌ها از مدتها پیش حول این موضوع جلب می‌شده و اقدام به انتشار گزارش و تحلیل‌هایی در این باره کردند که رویکرد آنها بیشتر بر شفافیت و اطمینان از سلامت انتخابات بود.

در این راستا عصر امروز و در جریان برگزاری انتخابات قاضی ناصر سراج؛ رئیس سازمان بازرسی کل کشور بازدیدی را از محل ستاد برگزاری انتخابات در ساختمان معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد داشت و به گفت‌وگویی با خبرنگار تسنیم پرداخت.

وی در پاسخ به این سوال که روند نظارت و توجه شما به این انتخابات به چه شکلی بوده است؟ گفت: ما برای نظارت بیشتر بر حسن انجام این انتخابات هیئت متخصص فنی را مسئول حضور در ستاد برگزاری آن کردیم تا به بررسی فرآیند‌ها و تایید روال برگزاری بپردازند که البته اگر این تایید صورت نمی‌گرفت قطعا اجازه برگزاری به شکل الکترونیک را نمی‌دادیم.

قاضی سراج افزود: البته از نهادها از جمله ناجا و واجا هم بازدیدها و نظارت‌هایی از پروسه برگزاری انتخابات هیئت نظارت بر مطبوعات که تشکلی فراقوه‌ای است و نمایندگان 7 دستگاه در آن حضور دارند، داشته‌اند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه نمایندگان سازمان بازرسی از ساعات اولیه برگزاری این انتخابات در محل ستاد حضور داشته و تا پایان زمان را‌ی‌گیری و شمارش آراء همچنان در آن مکان مستقر خواهند بود، ابراز کرد: قطعا با توجه به اینکه دور قبل این انتخابات را الکترونیکی برگزار کردیم، مشکلات به حداقل رسیده اما چنانچه اگر برفرض اگر مشکلی هم وجود داشته باشد سالهای آینده و در انتخابات دوره‌های بعد به اصلاح آن خواهیم پرداخت.

وی تصریح کرد: انتخابات دو سال گذشته نماینده مدیران مسئول در هیئت نظارت بر مطبوعات به صورت الکترونیکی برگزار شد که نتایج حاصل از آن بسیار خوب بود؛ این دوره از برگزاری انتخابات نیز به صورت الکترونیکی برگزار شد تا علاوه بر تسهیل در نظارت انتخابات، فرصتی را برای مشارکت بیشتر و عادلانه‌تر فراهم آید.

قاضی سراج در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه با وجود تجاربی که از برگزاری دو دوره انتخابات الکترونیکی این تشکل به دست آوردید آیا پیشنهاد و تمایلی به برگزاری سایر انتخابات جاری در کشور به صورت الکترونیکی دارید؟ گفت: قطعا باید به این موضوع توجه داشته باشیم که برگزاری انتخابات الکترونیکی هم می‌تواند هزینه برای نظام را کمتر کند زیرا اتلاف زمان به حداقل ممکن می‌رسد و هم کیفیت نظارت بر انتخابات را ارتقاء دهد که در نهایت می‌تواند صد درصد اطمینان مسئولان کشور در بخش نظارتی بخصوص شورای نگهبان را به ارمغان آورد اما در این راستا باید بهبود فرآیندهای انتخابات را برای سالهای آتی داشته باشیم.

انتهای پیام/

R1012190/P1010114/S2,1313/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۶۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز سه‌شنبه اول خرداد در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه «دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری ۸ سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است»، اظهار کرد: قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را بر عهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد؛  سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیات رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

به گزارش ایسنا، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • برگزارنشدن الکترونیکی دور دوم انتخابات مجلس در ورامین
  • برگزاری انتخابات الکترونیک در خرم‌آباد و چگنی
  • اعلام رسمی پایان یک دوره مهم برای سرخابی‌ها
  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • زمان برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره مجلس خبرگان
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • رأی‌گیری در حوزه انتخابیه کرمانشاه، به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • برگزاری انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کرمانشاه