Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مدير عامل بانک رفاه با اشاره به برنامه تهاتر 50هزار ميليارد تومان از بدهي‌هاي سازمان تامين اجتماعي به بانک‌ها گفت: حدود 18 هزار ميليارد تومان از اين تهاتر مربوط به بانک رفاه کارگران مي‌شود و متعاقبا همان ميزان از بدهي‌ بانک به بانک مرکزي تسويه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري آريا، محمد علي سهماني در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس درخصوص روند اجراي تهاتر 100 هزار ميليارد توماني در چارچوب تبصره 5 قانون بودجه سال 97 اظهارداشت: حدود 50 هزار ميليارد تومان براي تهاتر بدهي سازمان تامين اجتماعي در نظر گرفته شده بود براساس آن مطالبات سازمان تامين اجتماعي از دولت با بدهي اين سازمان به بانک‌ها و بدهي بانک‌ها به بانک مرکزي تسويه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: حدود 18 هزار ميليارد تومان از اين تهاتر مربوط به بانک رفاه کارگران مي‌شود و ما در حال پيگيري آن هستيم. مرحوم نوربخش در آخرين روزهاي حيات خود خيلي پيگير بود تا اين کار به نتيجه برسد.
مديرعامل بانک رفاه کارگران در پاسخ به اين سوال که اين کار چه زماني نهايي و به سرانجام مي‌رسد گفت: اين يک کاري است که نيازمند توافق طرفين و وجود بدهي و طلب متقابل دارد و به همين دليل در حال رايزني توافق است. اوراق تسويه يا اسناد خزانه منتشر شده و فقط در انتظار توافق نهايي طرفين است و اميدواريم تا چند هفته آينده اين کار انجام شود.
وي در پاسخ به اين پرسش که با اجراي اين قانون بدهي بانک رفاه کارگران به بانک مرکزي صفر مي‌شود گفت: بدهي ما به بانک مرکزي تا پايان سال 95 بالغ بر 18 هزار ميليارد تومان بوده است و اين بدهي با تهاتري که انجام مي‌شود، صفر خواهد شد زيرا طرح تهاتري که در بودجه به تصويب رسيد مشمول بدهي‌ها تا پايان سال 95 مي‌شود.
سهماني درخصوص ماهيت بدهي بانک رفاه کارگران به بانک مرکزي تصريح کرد: اين بدهي اضافه برداشت از بانک مرکزي نبوده بلکه خط اعتباري بانک مرکزي به بانک رفاه کارگران بوده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۶۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه

موضوع مسکن کارگران در ایران یک معضل پیچیده و چندوجهی است که تأثیر بسزایی بر رفاه کلی و کیفیت زندگی مردم دارد. با توجه به جمعیت شاغل زیاد در ایران، برای دولت ضروری است که تامین مسکن مناسب و مقرون به صرفه را برای تضمین سلامت و بهره وری کارگران در اولویت قرار دهد.

یکی از چالش های اصلی کارگران در ایران نبود گزینه های مسکن ارزان قیمت است. نرخ تورم بالا و کمبود واحدهای مسکونی موجود، یافتن مسکن مناسب را برای کارگران دشوار کرده است که منجر به ازدحام بیش از حد، هزینه های بالای اجاره و شرایط زندگی نامرغوب شده است. این امر نه تنها بر سلامت جسمی و روانی کارگران تأثیر می گذارد، بلکه مانع از توانایی آنها برای عملکرد مؤثر در محل کار می شود.

برای حل این موضوع، دولت باید اقدامات پیشگیرانه ای برای افزایش عرضه مسکن ارزان قیمت برای کارگران انجام دهد. این امر با راهبردهای مختلفی از جمله تامین زمین مناسب برای ساخت مسکن، ارائه اعتبارات بانکی برای پروژه های مسکن و ارائه تسهیلات ساخت مسکن به کارگران قابل تحقق است. با تسهیل ساخت واحدهای مسکونی جدید، دولت می تواند کمبود مسکن را کاهش دهد و گزینه های مقرون به صرفه تری برای کارگران ایجاد کند. تامین مسکن برای کارگران یک جزء حیاتی در تلاش برای بهبود شرایط زندگی برای جمعیت شاغل ایران است. ابتکار دولت برای تخصیص زمین مناسب، هدایت اعتبارات بانکی به ساخت مسکن و ارائه تسهیلات ساخت مسکن به کارگران می تواند راه حلی قوی برای بحران مسکن باشد.

دولت با توانمند ساختن کارگران برای مشارکت در ساخت مسکن خود از طریق اعطای زمین به آن‌ها، پرداخت تسهیلات ساخت مسکن و همچنین مجوز ساخت خانه تک‌طبقه، به چندین هدف مهم دست می یابد. اولاً، مشارکت بیشترین جمعیت فعال کارگری کشور در تولید مسکن را تقویت می کند و منجر به افزایش رشد اقتصاد می شود. ثانیاً، به نگرانی مهم کارگران در مورد دسترسی به مسکن ارزان قیمت نیز پایان خواهد داد و در نهایت، در رکود اقتصادی فعلی، که در آن ساخت و ساز مسکن به عنوان محرک اصلی رشد اقتصادی عمل می کند، این ابتکار آماده است تا فعالیت های اقتصادی را در بیش از 130 بخش مرتبط تحریک کند.

در پایان، تمرکز دولت بر حل مسئله مسکن کارگران در ایران نشان‌دهنده یک موضوع بسیار مهم و کلیدی مورد تاکید رهبری در زمینه خوب کردن حال مردم است و نیاز به تامین زمین، پرداخت تسهیلات بانکی و همچنین توسعه افقی شهرها دارد که نه تنها شرایط زندگی برای جمعیت شاغل و کارگر با حدود نیمی از کل جمعیت کشور را بهبود می‌بخشد، بلکه رشد اقتصادی را از طریق افزایش فعالیت ساخت و ساز مسکن به پیش می‌برد. دولت با توانمندسازی کارگران برای مشارکت در ساخت خانه های خود و تسهیل دسترسی به منابع، راه را برای آینده ای پایدارتر و مرفه هم برای افراد و هم برای کل اقتصاد هموار می کند.

دیگر خبرها

  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه
  • برگزاری ۸۰ میز خدمت تامین اجتماعی استان مرکزی در هفته کار و کارگر
  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • خاندوزی: تمام بدهی های کشور به بانک توسعه اسلامی را تسویه کردیم
  • تأمین مسکن کارگران، اولویت امسال وزیر کار