Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول مرکز اطلاع رسانی کتابخانه‌ دانشگاه حکیم سبزواری گفت: کتابخانه‌ دانشگاه حکیم سبزواری بزرگترین کتابخانه‌ سبزوار است که در سال ۹۰ تاسیس شده است.

محمد دولت آبادی، مسئول مرکز اطلاع رسانی کتابخانه‌ دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: کتابخانه‌ دانشگاه حکیم سبزواری بزرگترین کتابخانه‌ سبزوار است و مساحتی حدود ۳ هزار متر را دارد که این کتابخانه در سال ۹۰ تاسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت آبادی افزود: ما در کتابخانه‌ دانشگاه حکیم سبزواری حدود ۱۰۵ هزار جلد کتاب و تقریبا ۳۰ هزار کتاب الکترونیکی داریم که این تعداد کتاب نسبت به تعداد دانشجویان دانشگاه عدد تقریبا مناسبی است.

مسئول مرکز اطلاع رسانی کتابخانه‌ دانشگاه حکیم سبزواری بیان کرد: تمام دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری می‌توانند از کتابخانه استفاده کنند؛ اما با این حال تعداد تقریبا هزار دانشجو به صورت فعال از ظرفیت کتابخانه استفاده می‌کنند.

وی در خصوص مشکلات این کتابخانه گفت: مهمترین مشکل موجود در کتابخانه‌ دانشگاه حکیم سبزواری مسئله‌ سالن مطالعه‌ مجزا است، نبود سالن مطالعه مجزا در کتابخانه دانشگاه باعث شده است که سر و صدا زیاد باشد و دانشجویان نتوانند از فضای موجود استفاده‌ حداکثری کنند.

دولت آبادی در خصوص استفاده مردم از ظرفیت این کتابخانه گفت: مردم سبزوار می‌توانند از کتاب‌ها در محل کتابخانه استفاده کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

مسئول مرکز اطلاع رسانی دانشگاه حکیم سبزواری در پایان گفت: هیچ کتابخانه‌ای نمی‌تواند ادعا کند که تمام کتاب‌ها موجود در بازار را دارد، اما سعی کردیم که نهایت تلاشمان را بکنیم و نیاز‌های دانشجویان را در این زمینه تأمین بکنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۶۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی دانشگاه تهران

نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی به عنوان عضو‌های اصلی معرفی شدند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه هیئت نظارت بر انتخابات روز سه شنبه ۲۸ فروردین ماه برگزار شد.

در این جلسه مدارک مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اینکه فقط دو کاندیدا واجد شرایط بودند، بدون انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی، عضو‌های اصلی دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۳ انتخاب شدند.

چنانچه مدیرمسئولی طبق تبصره ۱ ماده ۱۱ شیوه نامه انتخابات اعتراض دارد، می‌توانند تا روز شنبه اول اردیبهشت ماه به همراه مستندات به دبیرخانه کمیته ناظر بر نشریات مراجعه کند.

محمدصادق رهبانی (مدیرمسئول نشریه تاغ) و محمدآراد زندیه (مدیرمسئول نشریه مراقبت) به عنوان نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران منتخب شدند.

دیگر خبرها

  • حس خوب نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همچنان جاری است
  • کتابخانه سیار و تلفنی آستان قدس رضوی؛ امیدبخش کتابدوستان کشور
  • نادری، فوتبالیستی که کتاب می‌خواند (عکس)
  • صبوری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا شد
  • بازگشت چند کتاب کمیاب به کتابخانه تربیت تبریز
  • معرفی نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی دانشگاه تهران
  • اهدای کتابخانه شخصی به کتابخانه عمومی خلیج فارس بوشهر
  • تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان
  • اهدای ۵۰۰ جلد کتاب با‌ارزش به کتابخانه‌های عمومی بوشهر
  • «تاریخ طب در ایران» معرفی و بررسی می‌شود