Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@13:39:20 GMT

تکنولوژی‌های برتر سال ۲۰۱۹

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۸۷۹۰۱

تکنولوژی‌های برتر سال ۲۰۱۹

موسسه تحقیقاتی گارتنر به تازگی فهرستی از ۶ ترند برتر تکنولوژی در سال ۲۰۱۹ میلادی را اعلام و منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، پژوهشگران و محققان فعال در موسسه تحقیقاتی گارتنر به تازگی با انتشار یک فهرستی جدید و به روزرسانی شده، ۶ تکنولوژی و فناوری برتر در سال آینده میلادی را معرفی کرده و سپس به مرور مختصری بر هر یک از آنها پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارشی که در وب‌سایت بیزینس اینسایدر آمده است، در زیر فهرست این ۶ فناوری برتری که به گفته این محققان آینده جهان را تغییر خواهد داد، ذکر شده است :

۱. وسائل نقلیه خودران و دستگاههای الکترونیکی خودکار

این روزها خودروهای خودران یکی از ترندهای برتر صنعت خودروسازی در جهان محسوب می‌شود و بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در جهان به دنبال توسعه فناوری خودروهای خودران و بدون نیاز به راننده هستند.

۲. هوش مصنوعی

فناوری هوش مصنوعی یکی دیگر از فناوری‌های نوینی است که توسط غول‌های تکنولوژی همچون گوگل، مایکروسافت و اپل بسیار مورد توجه و استقبال قرار گرفته‌اند و دستگاههای الکترونیکی متعددی را که از این تکنولوژی پشتیبانی می‌کنند، معرفی و روانه بازارهای جهانی کرده‌اند.

۳. تحلیل مبتنی بر یادگیری ماشینی

یادگیری ماشینی (Learning machine ) نیز که همواره نامش در کنار هوش مصنوعی می‌آید، تاکنون توانسته است کمک بسزایی به پیشرفت علم و فناوری کند و موسسات تحقیقاتی و آماری بسیاری نیز تاکنون به منظور تحلیل و بررسی مسائل مختلف از فناوری یادگیری ماشینی بهره برده‌اند.  

۴. کپی‌برداری دیجیتال

یکی دیگر از فناوری‌های نوینی که امروزه دانشمندان بسیاری به منظور ساخت و ایجاد دستگاه و وسائل موردنیاز خود از آن استفاده می کنند، نوع خاصی از هوش مصنوعی است که کپی برداری دیجیتال یا دوقلوسازی ( Digital twin) نامیده می شود. این فناوری که کاربردهای گسترده ای در علوم و رشته های مختلف همچون بیوشیمی، بیوزیست، عل دیجیتال و رایانه دارد، کمک های بسزایی به متخصان حوزه های مختلف کرده است تا به اهداف خود دست یابند. یکی از مثال های این فناوری پرینترهای سه بعدی است که قادر است از اشیای مختلف همانندسازی کند.

۵. بلاک‌چین

صنعت بلاک‌چین که این روزها نامش با ارزهای دیجیتال رمزنگاری شده همچون بیت کوین گره خورده است، یک پلت‌فرم و بستر مناسبی است برای کاربرانی که می‌خواهند به استخراج ارزهای دیجیتال بپردازند و از این طریق به کسب درآمدهای هنگفتی دست پیدا کنند.

۶. رایانش کوانتومی

عملکرد رایانه‌های کوانتومی بر مبنای پدیده‌ها و قوانین مکانیک کوانتوم همچون برهم‌نهی و درهم‌تنیدگی در محاسبات‌ است به عبارتی دیگر تعدادی از ذرات ریز یک اتم می‌توانند در یک لحظه در دو حالت متفاوت قرار داشته باشند. همین موضوع به رایانه‌های کوانتومی این امکان را می‌دهد تا محاسبات بسیار پیچیده‌ای همانند رمزگذاری‌های ریاضی را انجام داده یا آن‌ها را در هم شکنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تکنولوژي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۷۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع فعالان حوزه آی سی تی کردستان گفت: برای توسعه اقتصاد دیجیتال و خدمات نرم‌افزاری مرزی بودن استان کردستان می‌تواند به عنوان یک مزیت مورد توجه قرار گیرد.

عابدی با اشاره به اینکه سال گذشته در 10استان کشور فعالیت دیجیتالی ویژه دانش‌آموزان انجام شد افزود: با همکاری وزارت آموزش و پرورش امسال 10 هزار دانش‌آموز کردستانی مهارت‌های دیجیتال را آموزش می‌بینند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: سال گذشته برای تأمین مالی شرکت‌ها در کشور 2هزارو 600میلیارد تومان اعتبار هزینه شد.

وی؛ در ادامه از احصا‌ء‌ مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه صنعت در استان کردستان و چاره‌اندیشی برای پیگیری و رفع آن‌ها از طریق وزارتخانه خبر داد.

سوری رییس پارک علم و فناوری استان هم عنوان کرد: 60 شرکت در استان کردستان در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت دارند.

کمبود تسهیلات و حمایتهای مالی از مطالبی بود که توسط صاحبان شرکتهای فناوری اطلاعات در این جلسه بیان شد.

دیگر خبرها

  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • صنعت نشر هند برای تولید کتاب‌های صوتی با هوش مصنوعی آماده می‌شود
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم
  • هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • رئیس لالیگا: 5 میلیون یورو برای تکنولوژی گل زیاده!
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • گل انفرادی دیدنی گابریل مارتینلی در خانه چلسی (لیگ برتر انگلیس - ۲۰۱۹/۲۰) / فیلم