Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، صبح امروز مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل ایمیدرو انجام شد.

در این مراسم که قرار بود رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت حضور داشته باشد، جعفر سرقینی معاون معدنی وزیر حضور یافت تا حکم سرپرستی ایمیدرو را به جمشید ملارحمان اعطا کند.

 بیش از این مهدی کرباسیان مدیرعامل ایمیدرو بود که با اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان به ناچار از این سمت استعفا داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم سرقینی با اشاره به فعالیت‌های ایمیدرو در سال‌های گذشته گفت: در چند سال گذشته بزرگترین پروژه‌های ملی متعلق به بخش معدن و صنایع معدنی است. مانند پروژه سنگان بوده است در نتیجه امروز بخش معدن برای اقتصاد کلان بسیار مهم است و بایستی در حد انتظارات دولت کار کند.

معاون معدنی وزیر صنعت ادامه داد: بخش معدن و صنایع معدنی در تحریم‌ها آسیب‌های کمتری دیده و یکی از مقاوم‌ترین بخش‌های اقتصادی است و ما توانستیم همچنان صادرات خود را در این حوزه حفظ کنیم.

وی ادامه داد: صادرات فولاد در شش ماهه اول سال از نظر وزنی 11 درصد و از نظر ارزشی 23 درصد افزایش داشته است. در واقع ما توانسته‌ایم در این مدت یک میلیارد و 600 میلیون دلار صادرات داشته باشیم.

سرقینی ادامه داد: درسال 92 میزان ظرفیت زنجیره فولاد 120 میلیون تن بود اما امروز این ظرفیت به حدود 205 میلیون تن رسید. من به جرات می‌توانم بگویم هیچ تحریمی نمی‌تواند فعالیت بخش معدن و صنایع معدنی را متوقف کند. ما باید خودمان را برای شرایط جدید آماده کنیم و شیوه مدیریت را تغییر دهیم.

وی با اشاره به طرح‌های نیمه‌تمام ایمیدرو گفت: در حوزه فولاد هنوز طرح‌های فولادی ناتمام وجود دارد. همچنین پروژه‌های نیمه‌تمام مانند اکسید گینه، تولید آلومینا و دیگر پروژه‌های کلان زودتر تعیین تکلیف شود. من امیدوارم بحث اکتشافات در ایمیدرو به صورت ویژه ادامه پیدا کند و نقشه راه معدن زودتر تدوین شود.

حذف بروکراسی پیچیده در ایمیدرو

همچنین در این مراسم جمشید ملارحمان که به سمت سرپرست سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران منصوب شد از تدوین نقشه راه معدن و صنایع معدنی خبر داد و گفت: این نقشه در کنار منابع انسانی می‌تواند در پیشبرد اهداف معدن و صنایع معدنی موثر باشد.

ملارحمان افزود: اکتشاف به عنوان اولین زنجیره در این حوزه و مهم‌ترین اولویت در وضعیت کنونی مورد تاکید است و تضمین می‌دهیم که این بخش را با سرعت بسیار بالا پیش ببریم و از سرمایه‌های بخش خصوصی با قدرت استفاده کنیم.

وی افزود: ما باید سرمایه‌های داخلی و خارجی را به سمت بخش‌های توسعه‌ای سوق دهیم. حذف بروکراسی پیچیده در ایمیدرو در اولویت ما خواهد بود و بنا نیست که ساده‌ترین کارها هفته‌ها به طول بینجامد. در آینده تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی باید با قاطعیت از بدنه کارشناسی صورت گیرد.

وی همچنین با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های پژوهشی کشور گفت: باید تلاش کرد که در این حوزه با سرعت و دقت بیشتری پیش برویم.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دولت فولاد معاون معدن تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۸۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکتشاف سنگ آهن در خواف درسال ۱۴۰۲ حدود۱۱۱ درصد افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر مجتمع سنگ آهن سنگان خواف گفت‌: ۲۲ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۹۸۰ تن کلوخه سنگ آهن، سال گذشته در مجتمع سنگ آهن سنگان خواف تولید شد که این میزان در مقایسه با آمار مشابه سال ۱۴۰۱ هفت درصد رشد یافت.

علی رسولیان افزود:  ۱۷ میلیون و ۸۱۲ هزار و ۷۸ تن کلوخه سنگ آهن توسط این مجتمع در سال ۱۴۰۲ به سرمایه گذاران در منطقه صنعتی و معدنی سنگان خواف فروخته شد.

او گفت: این میزان نسبت به سال ۱۴۰۱ با رشد ۲۰ درصدی مواجه بوده است.

مدیر مجتمع سنگ آهن سنگان خواف گفت: پارسال از مجموع یک میلیون و ۶۲۳ هزار و ۶۶۰ تن سنگ آهن دانه بندی شده که توسط این مجتمع تولید شده بود، ۹۹۸ هزار و ۵۷۳ تن به فروش رسید.

رسولیان افزود: یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن فرآورده‌های معدنی و سنگ آهن پارسال از طریق حمل و نقل ریلی به دیگر نقاط کشور ارسال شد که این میزان در مقایسه با سال قبل از آن، ۱۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی گفت: احداث کارخانه "ژل امولایت" با هدف تأمین به موقع مواد انفجاری مصرفی در عملیات آتشباری اکتشاف‌های معدنی به عنوان یکی از دستاورد‌های مهم مجتمع سنگ آهن سنگان خواف در سال ۱۴۰۲ آغاز شده که تاکنون ۲۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

مدیر مجتمع سنگ آهن سنگان خواف گفت: طرح برق رسانی شبکه ۲۰ کیلو ولت و روشنایی معادن سنگان خواف هم تاکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امسال به بهره برداری می‌رسد.

مجتمع سنگ آهن سنگان خواف با بیش از یک میلیارد تن ذخیره یکی از ۱۰ معدن بزرگ سنگ آهن در جهان و تامین‌کننده خوراک اولیه برای تولید ۱۷.۵ میلیون تن کنسانتره، ۱۵ میلیون تن گندله و پنج میلیون تن سنگ آهن در ایران است.

دیگر خبرها

  • فتح قله‌های نفتی/ صادرات نفت ایران رکورد شش سال اخیر را شکست
  • وجود ۱۹۴ معدن فعال در کردستان
  • صادرات ۷.۶ میلیارد دلاری زنجیره فولاد در سال ۱۴۰۲
  • اکتشاف سنگ آهن در خواف درسال ۱۴۰۲ حدود۱۱۱ درصد افزایش یافت
  • پیگیری راه اندازی موزه معدن در کرمان
  • همایش بزرگ سرمایه گذاران استان سمنان آغاز به‌کار کرد
  • مراغه میزبان نهمین کنفرانس زئولیت انجمن شیمی ایران
  • افزایش میزان گردشگران خارجی در سال گذشته به بیش از ۵۰ درصد
  • فراخوان انتخاب برترین‌های صنعتی و معدنی ۱۴۰۳ در چهارمحال و بختیاری
  • نفت ایران دوباره تحریم می‌شود؟