Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ تهیه کننده و مدیربرنامه‌های حامد همایون ضمن اعلام آغاز فصل جدید فعالیت های این خواننده پاپ از برگزاری چند کنسرت و انتشار دومین آلبوم رسمی وی در زمستان امسال خبر داد.

محسن رجب‌پور ـ تهیه‌کننده و مدیر برنامه‌های حامد همایون ـ با اعلام این خبر افزود: همان طور که طرفداران و مخاطبان آثار حامد همایون می‌دانند، او بیش از ۹ ماه است که در هیچ اجرای زنده‌ای حضور ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل این کم کاری نیز به خواست من بوده که ریشه در دلایل مختلفی دارد.

او بیان کرد: ما در این مدت تقاضاهای بسیاری از برگزارکنندگان کنسرت‌ها داشتیم اما من در این مدت احساس می‌کردم حال جامعه خوب نیست و نمی‌توان آن طور که باید برای برگزاری یک کنسرت با نشاط که حال مخاطبان را خوب کند، اقدامی انجام داد. اما در این مدت پس از پژوهش‌ها و برنامه‌ریزی‌هایی که در این زمینه داشتم تصمیم گرفتیم تا بعد از ۹ ماه برای حضور دوباره حامد همایون در اجراهای زنده، تولید تک آهنگ و انتشار آلبوم جدید اقدامات لازم را انجام دهیم. هرچند می‌دانم هم اکنون نیز خیلی از مسائل موافق میل مردم نیست اما ما امیدواریم با تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌های خوبی در این زمینه انجام دادیم، شرایط خوبی را برای یک بازگشت تاثیرگذار فراهم کنیم. 

رجب‌پور اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته در ماه‌های آبان و آذر سه قطعه «پرسه»، «خلسه» و «زلزله» در پروسه‌های زمانی مختلف در دسترس مخاطبان قرار می‌گیرد. این سه قطعه از جمله آثاری هستند که با کارهای قبلی حامد همایون تفاوت‌های زیادی دارد و فکر می‌کنم می‌تواند مورد توجه طرفداران این خواننده قرار بگیرد.

او در ادامه گفت: ما از نیمه آذرماه نیز کنسرت های این خواننده را از آبادان و شیراز آغاز کرده و پس از برگزاری چند برنامه در شهرستان های مختلف اواخر آذر ماه کنسرت هایی را در تهران برپا خواهیم کرد. ما در این چارچوب تغییرات اساسی را اعمال کردیم که به طور حتم اولین نمود آن در کنسرت ها خواهد بود به طوری که تماشاگران در اجراهای زنده شاهد ارائه قطعات جدید با شکلی متفاوت خواهند بود. البته قطعات قدیمی نیز برای طرفداران اجرا می شود اما نحوه تنظیم این قطعات نیز به شکلی خواهد بود که مخاطبان شاهد اجراهای متفاوتی خواهند بود. 

می‌خواهیم فضایی فراهم کنیم که مخاطبان کمتر هزینه پرداخت کنند

رجب پور بیان کرد: با وجود اینکه هزینه فراهم کردن تجهیزات و امکانات برگزاری کنسرت‌ها به شکل چشمگیری افزایش پیدا کرده اما ما تصمیم داریم تا حد ممکن فضایی را فراهم کنیم که مخاطبان هزینه کمتری را برای حضور در کنسرت‌ها پرداخت کنند. بنابراین برای برگزاری کنسرت حامد همایون در تهران قیمت بلیت‌ها کاهش پیدا کرده و در شهرستان‌ها نیز علاوه بر ارتقا امکانات و تجهیزات برگزاری کنسرت اعم از نورپردازی، تصویر و صدابرداری شرایطی را برای برگزارکنندکان فراهم کرده‌ایم که هزینه‌های آن‌ها نیز کاهش پیدا کند. این درحالی است که برگزاری کنسرت در شهرستان‌هایی که پیش از این نتوانستیم در آنجا برنامه اجرا کنیم از اولویت‌ها و برنامه‌هایی است که در فصل جدید فعالیت‌های حامد همایون به آن توجه ویژه داریم. 

این تهیه‌کننده در بخش پایانی صحبت‌های خود درباره آلبوم جدید حامد همایون نیز توضیح داد: ما مجموعا ۱۰ قطعه جدید داریم که در این آثار علاوه بر استفاده از شاعران، آهنگسازان و تنظیم‌کنندگان جدید فضایی را به مخاطب معرفی کرده‌ایم. البته ما غیر از آن سه قطعه‌ای که اشاره کردم، به زودی یک موزیک ویدئو جدید نیز منتشر می‌کنیم و پس از آن نیز در دی ماه نسبت به انتشار دومین آلبوم رسمی حامد همایون اقدام خواهیم کرد که جزییات آن به زودی اعلام می‌شود.

خبرنگار: فاطمه زاهد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه زلزله زمستان فرهنگ و هنر برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۸۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره کنسرت‌های عصر گاهی بانوان و چند چالش

آفتاب‌‌نیوز :

بهار ایلچی که از سال ۸۸ با گروه موسیقی بانوان «ستاره قطبی» فعالیت دارد و تا همین چند سال پیش گروه او جزو پرکارترین گروه‌های بانوان بود، درباره کم‌کار شدن گروهی که سرپرستی آن را برعهده دارد، به ایسنا می‌گوید: تا اواخر سال ۹۸ که در اسفندماه اجرا‌های موسیقی به خاطر شیوع ویروس کرونا متوقف شد، پرکارترین گروه بانوان در ایران بودیم که در سال بیش از ۱۰ الی ۱۲ اجرا در تهران داشتیم. با شیوع ویروس کرونا که حدود سه سال تا سه سال و نیم امکان برگزاری کنسرت نبود و تنها در سال ۱۴۰۰ با نصف ظرفیت برگزار کردیم. 

کنسرت‌های بانوان و چالش کار گروهی

در ادامه از او درباره اعضای گروهش سوال می‌کنیم، اینکه اعضای این گروه تا چه حد بدون تغییر باقی مانده‌اند و اگر هم تغییر در کار بوده نحوه جایگزینی اعضا به چه صورت است؟ 

ایلچی پاسخ می‌دهد: در کار گروهی نمی‌توان انتظار داشت که اعضا ثابت بمانند، به هر حال متأسفانه یا خوشبختانه بسیاری از نوازندگان و خوانندگان گروه تاکنون مهاجرت کرده‌اند یا ترجیح داده‌اند به صورت مستقل کار کنند. به هر حال خیلی وقت‌ها از صفر شروع کرده‌ایم و گروه را دوباره از نو ساخته‌ایم. به هر حال هر بار جایگزین کردن نوازندگانی که برای آموزش و آماده کردن آن‌ها وقت گذاشته‌ایم، کار سختی است. 

او ادامه می‌دهد: معتقدم یکی از رسالت‌هایم این است که بتوانم استعداد نوازندگان جوان را ببینم و به آن‌ها امکان رشد و پیشرفت را بدهم که هم امکان استفاده از آن‌ها در گروه میسر باشد و هم خودشان بعدا بتوانند از آنچه آموخته‌اند، استفاده کنند. 

این هنرمند در همین راستا درباره نحوه همکاری گروه «پلاریس» با نوازندگان و خوانندگان مختلف می‌گوید: گاه این‌گونه است که برخی از نوازندگان و خوانندگان بخاطر آشنایی که خودشان با گروه دارند درخواست همکاری می‌دهند و رزومه‌شان را ارسال می‌کنند که از بین آن‌ها از افراد مستعد در گروه استفاده می‌کنیم. برخی از نوازندگان گروه نیز از سنین کودکی تحت آموزش اعضای خود گروه به حدی رسیده‌اند که بتوانند روی صحنه کنسرت بروند؛ چراکه گروه «پلاریس» برای گروه‌های سنی کودک و نوجوان امکان فعالیت فراهم کرده تا بتوانند دیده شوند و رشد کنند.

او ادامه می‌دهد: البته امروزه شرایط با سال ۸۸ که من فعالیتم را با گروه آغاز کردم متفاوت است؛ زیرا در آن زمان نوازنده‌های خانم به خصوص در بخش ساز‌های پاپ مانند درام، پرکاشن یا گیتار الکتریک خیلی محدود بودند تا حدی که مجبور بودیم افرادی را که علاقه داشتند به کلاس بفرستیم تا به حدی استاندارد برای حضور روی صحنه کنسرت برسند. اما در سال‌های اخیر تعداد نوازنده‌های خانمی که بتوانند با ساز‌های مختلف کار کنند خیلی بیشتر شده است؛ البته تعداد آن‌ها و فضای برای کار کردنشان در حد مردان نیست، ولی شرایط مانند قبل هم کار را برای خانم‌ها محدود نمی‌کند.

محدودیت سالن‌های برگزاری کنسرت برای بانوان 

ایلچی، اما زمانی که درباره بزرگترین مشکلی که گروه‌های بانوان با آن رو به رو هستند می‌پرسیم، به سالن‌های برگزاری کنسرت می‌پردازد و می‌گوید: کنسرت‌های بانوان تنها امکان اجرا در یک سالن تهران یعنی تالار وحدت را دارند. این سالن نیز چندان ظرفیت بالایی برای حضور تماشاگران ندارند که این امر موجب می‌شود، برگزاری کنسرت برای گروهی به بزرگی گروه ما در شرایط اقتصادی کنونی مقرون به صرفه نباشد. از طرف دیگر تالار وحدت اصلا نوبت برگزاری کنسرت نمی‌دهد و آن زمانی که نوبت برگزاری کنسرت می‌دهد، گروه‌های بانوان تنها امکان برگزاری کنسرت در سانس ساعت ۱۴ را آن هم در روز جمعه دارند. دو ظهر ساعتی است که برای کنسرت رفتن تعریف نشده است و اگر فردی بخواهد به کنسرت برود، پیش فرض ذهنی او روی ساعات عصر و شب است. 

او ادامه می‌دهد: خوش‌بینانه‌ترین حالتی که تالار وحدت طی سال به گروهی نوبت کنسرت بدهد، چهار سانس است؛ البته این اتفاق هم نمی‌افتد و اغلب شاید دو سانس به هر گروه نوبت اجرا بدهد. این در صورتی است که چند سال پیش حداقل چهار تا ۶ سانس در تالار وحدت کنسرت داشتیم، اما اکنون از آنجا که گروه‌های ویژه بانوان تعدادشان بیشتر شده است، نوبت اجرای بیشتری را به هر گروه اختصاص نمی‌دهند.

محدودیت برگزاری کنسرت بانوان در سایر شهر‌های کشور 

این هنرمند همچنین درباره ممنوعیت برگزاری کنسرت در سایر شهر‌های کشور بیان می‌کند: یکی از معضلات گروه‌های بانوان این است که با وجود اینکه که کار ما مجوز دارد و قانونی است و بر اساس قوانین کشور در تهران روی صحنه می‌رویم، اما در شهرستان‌ها اصلا اجازه برگزاری کنسرت نداریم. تنها شهری هم که توانسته‌ایم بعد از هفت سال تلاش کنسرت داشته باشیم، بندر عباس بود.

او ادامه می‌دهد: در هیچ جایی از قانون ذکر نشده که بانوان نمی‌توانند در شهرستان‌ها کنسرت داشته باشند، اما افرادی هستند که به صورت فردی و سلیقه‌ای عمل می‌کنند و این واقعا آزاردهنده است؛ زیرا این امر موجب محدود شدن کنسرت‌هایمان در تهران، پایین آمدن درآمدمان و شناخته نشدن ما در سطح کشور می‌شود.

از او سوال می‌کنیم که آیا تا به حال پیش آمده که در یک شهرستان مجوز برگزاری کنسرت داشته بوده باشند، اما کنسرت آن‌ها لغو شده باشد؟ پاسخ می‌دهد: همانطور که گفتم تنها توانسته‌ایم در بندرعباس آن هم بعد از هفت سال تلاش کنسرت داشته باشیم؛ البته قرار بود این کنسرت دو سانس باشد، اما یکی از سانس‌های آن را با وجود استقبالی که صورت گرفت، لغو کردند.

اجاره بالای سالن‌های کنسرت برای بانوان

ایلچی به اجاره‌ای که برای سالنی مانند تالار وحدت پرداخت می‌کنند، می‌پردازد و می‌گوید که «با وجود اینکه گروه‌های بانوان ساعت ۱۴ باید کنسرت برگزار کنند، اما همپای گروه‌های غیربانوان برای برگزاری کنسرت اجاره‌بها پرداخت می‌کنند. با این وجود نه خدمات خوبی را دریافت می‌کنند و نه از قابلیت تالار اصلا می‌توانند استفاده کنند؛ زیرا خیلی از کار‌ها نیازمند قدرت بدنی و حضور مردان است.»

به گفته او آن‌ها در کنسرت‌هایشان حتی نمی‌توانند نور‌های مختلفی مانند نور «فالو» را داشته باشند.

او در پایان می‌گوید که امیدوار است از این پس باتوجه مسئولین، مشکلات برگزاری کنسرت برای بانوان حل شود و بتوانند در سراسر ایران کنسرت برگزار کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز به کار ستاد برگزاری دومین کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس
  • درباره کنسرت‌های عصر گاهی بانوان و چند چالش
  • (عکس) تصویر‌ی از سحر دولتشاهی و حامد بهداد در پشت صحنه یک فیلم
  • تصویر کمتر دیده شده سحر دولتشاهی و حامد بهداد در پشت صحنه یک فیلم
  • حامد بهداد و سحر دولتشاهی بهم رسیدند
  • حامد بهداد و سحر دولتشاهی در کمدی فانتزی «مفت‌ بر»
  • گلستان میزبان دومین کنگره چهار هزار شهید استان
  • موسوی بجنوردی: «دانشنامه حقوق ایران» به زودی منتشر می شود
  • (تصاویر) دومین دادگاه امیر تتلو؛ تتلو به تنظیمات قبلی برگشت!