Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@22:24:50 GMT

ترزا می شش قدم تا رای عدم اعتماد فاصله دارد

تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۸۸۷۴۸

ترزا می شش قدم تا رای عدم اعتماد فاصله دارد

روزنامه سان گزارش داد، مخالفان نخست‌وزیر بریتانیا تنها به شش مخالف دیگر نیاز دارند تا بتوانند روند رای عدم اعتماد را در پارلمان به جریان بیندازند.

به گزارش ایسنا، براساس گزارش سان، ۴۲ قانونگذار در حزب محافظه‌کار ترزا می، نخست‌وزیر بریتانیا با قاطعیت گفته‌اند که نامه‌هایی برای اعطای رای عدم اعتماد ارسال کرده‌اند اما در مجموع به ۴۸ قانونگذار مخالف نیاز است تا طرح عزل می در دستورکار قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نارضایتی‌ها از نخست‌وزیر کنونی بریتانیا پس از ارائه پیش‌نویس طرح بریگزیت او بالا گرفت. از زمان ارائه این پیش‌نویس در هفته گذشته، می با احتمال رای عدم اعتماد از سوی برخی از هم حزبی‌هایش روبرو شده است. ترزا می چند روزی را که به برگزاری نشست اتحادیه اروپا باقی مانده است "بحرانی" توصیف می‌کند.  ۲۵ نوامبر ۲۰۱۸ پیش‌نویس توافق برای تایید در نشست اتحادیه اروپا مطرح می‌شود و پارلمان بریتانیا در ماه دسامبر آن را به رای می‌گذارد.

نخست وزیر بریتانیا گفته است تا جایی که می‌داند، مخالفانش در حزب محافظه‌کار هنوز از پشتیبانی کافی برای به جریان انداختن روند رای عدم اعتماد علیه او برخوردار نیستند. می در حالی از طرحش برای بریگزیت دفاع می‌کند که شماری از اعضای کابینه، از جمله دومینیک راب، وزیر بریگزیت، در اعتراض به این طرح از مقام خود استعفا دادند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بریگزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۸۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای شکوائیه‌نویسان تهران و ضرب و شتم دادخواهان | نخستین صندوق‌ عدالت کی راه‌اندازی شد؟

همشهری آنلاین- سمیراباباجانپور:در روزگار قدیم سواد مختص به افراد خاصی بود، یعنی همه سواد خواندن و نوشتن نداشتند. برای همین برای نوشتن ساده‌ترین متن و حرف‌هایشان باید دنبال باسواد می‌گشتند که صد البته امین و رازنگه‌دار هم باشد. فرد باسواد محله که از قضا مورد اعتماد همه نیز بود، بیشتر این وظیفه را برعهده می‌گرفت. چنین بود که کم‌کم این عمل به‌عنوان شغل مورد توجه قرار گرفت و در بسیاری از محله‌های تهران افرادی با کاغذ و قلم می‌نشستند تا عریضه‌های مردم را بنویسند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

شغل عریضه‌نویسی با راه افتادن نخستین صندوق عدالت ناصری که در دوران حکومت ناصرالدین شاه راه‌اندازی شد رونق گرفت. در عهد قاجار به دلیل بی‌کفایتی شاه و حاکمان ولایات و درباریان، شکایت از دولتی‌ها و مقامات زیاد شد. روزی نبود که مردم برای عرض گلایه و شکایت به دربار نیایند و پشت درهای بسته فریاد نزنند. گاهی دعواها بالا می‌گرفت و کار به زد و خورد هم می‌کشید.

عریضه نویس، عکاس: لارنس لاکهارت

ناصرالدین شاه سال ۱۲۵۲ شمسی دستورداد نخستین صندوق عدالت را با نام صندوق عدالت ناصری در میدان ارگ تهران راه‌اندازی کنند. مشابه این صندوق در شهرها و روستاهای دیگر هم فعال شد. مردم عریضه‌های خود را داخل صندوق می‌انداختند و مسئول مربوطه آنها را به دست شاه و دولتی‌ها می‌رساند. در اطراف این صندوق عریضه‌نویسان می‌نشستند و حرف و سخن مردم را می‌نوشتند. گاهی مردم توقع داشتند عریضه‌نویس فحش و ناسزا را هم بنویسد. عریضه‌نویس‌ها که به آنها شکوائیه‌نویس هم می‌گفتند برای نوشتن هر نامه پولی دریافت می‌کردند. این افراد بعدها سعی کردند کمی از احکام حقوقی سردرآورند و گاهی همچون یک وکیل مردم را راهنمایی می‌کردند، هرچند اغلب پیشنهادهایشان بی‌نتیجه می‌ماند!

صندوق عدالت ناصری هم عمر چندانی نداشت، چون حاکمان و والیان شهرها مأمورانی را جلو ساختمان صندوق‌خانه قرار داده بودند تا هرکسی که نامه‌ای در آن می‌اندازد را کتک بزنند. برای همین کسی دیگر آن را جدی نگرفت.

عریضه‌نویسی اگرچه شغل منسوخ‌شده‌ای نیست، اما دیگر با آن شکل و شمایل گذشته انجام نمی‌شود و شکلی مدرن به خود گرفته است. تنظیم سندهای شکایت و... برای دادخواهی همچنان طرفداران خود را دارد.

کد خبر 844281 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • بی اعتمادی وزیر کابینه صهیونیستی به نیرو‌های امنیتی این رژیم
  • انتقاد از برخورد دوگانه با مسلمانان آلمان
  • دیدار نخست‌وزیر قطر و وزیر خارجه ترکیه
  • مذاکرات آتش‌ بس غزه متوقف شده است
  • موضع‌گیری نخست وزیر قطر درباره تحولات غزه
  • رویارویی حامیان و مخالفان رژیم صهیونیستی در مجلس انگلیس
  • دلیل اسلواکی برای مخالفت با عضویت اوکراین در ناتو
  • چین: هرگز فعالیت‌های جدایی‌طلبان تایوان را تحمل نخواهیم کرد
  • اردوغان: اسرائیل تنها مقصر تشدید تنش در خاورمیانه است
  • ماجرای شکوائیه‌نویسان تهران و ضرب و شتم دادخواهان | نخستین صندوق‌ عدالت کی راه‌اندازی شد؟