Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق بین المللی پول از دورنمای منفی اقتصاد آمریکا و چین در سالهای آتی خبر داده است که می تواند روزهای سختی را برای بازار نفت رقم بزند.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، قیمت نفت هفته گذشته پس از ۶ هفته کاهش متوقف شد. در رده بندی وقایع اقتصادی، بیش از ۲۰ درصد کاهش در قیمت نفت مسئله بزرگی است. قیمت یک بشکه نفت خام برنت در اوایل اکتبر ۸۶ دلار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته گذشته قیمت آن به ۶۶ دلار در هر بشکه رسید .
البته قیمت نفت برنت به قیمت ماه مارس بازگشته و هنوز هم بالاتر از ۲۸ دلار اوایل سال ۲۰۱۶ است. ولی چنین کاهش شدیدی باعث می‌شود بانک مرکزی آمریکا پیش‌بینی تورم خود را کنار بگذارد و در مورد برخی طرح‌های افزایش نرخ سود تجدید نظر کند .

افزایش کمتر نرخ سود حدود ۲ تا ۳ سال آینده باعث پایین آمدن هزینه‌های وام‌گیری می‌شود و بسیاری شرکت ها و مشتریان بدهکار در سراسر دنیا که تعدادشان رو به افزایش است، نفس راحتی می‌کشند .
سال گذشته نفت برنت پس از امضای قرارداد بین اعضای اوپک و روسیه برای محدود کردن عرضه نفت متعادل شد .

در سال جاری پس از اینکه رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد جلوی صادرات نفت ایران را میگیرد، قیمت نفت بالا رفت. هر دوی آنها در حین افزایش تجارت جهانی و رشد تولید ناخالص ملی صورت گرفت. پیش بینی های صندوق بین المللی پول و سایر پیش‌بینی‌ها مثبت بودند .

در چند ماه اخیر این داستان تغییر کرده است. اقتصاد چین شدیدا افت کرده و اقتصاد آلمان دگرگون شده است. اگر پکن اقتصاد آسیا را به راه نیندازد و آلمان همسایگانش را تحریک نکند، آمریکا دچار تزلزل می شود .

آمریکا هنوز می‌تواند به خاطر کاهش مالیات و هزینه هایی که دولت ترامپ به اقتصاد آمریکا تزریق کرده است، رشد تولید ناخالص داخلی درخشانی داشته باشد .

گرچه ارقام زیادی داریم که نشان میدهند اوضاع متلاطم می‌شود. خرید مسکن در آمریکا از ماه ژوئن کاهش یافته و در آخرین هفته اکتبر استفاده از رهن برای خرید خانه به پایین ترین حد در دو سال گذشته رسیده است. اقتصاددانان شاهدند که دستمزدها در برخی اوقات از تورم پیشی گرفته‌اند ولی مشتریان نمی توانند خریدهای بزرگ انجام دهند .

این شرایط به همراه سیاست حمایت از تولیدات داخلی که ترامپ به راه انداخته است، باعث کاهش رشد جهانی می‌شود .

صندوق بین المللی پول پیش بینی های خود را در سایه این تحولات کاهش داده و از دورنمای منفی اقتصاد آمریکا در سالهای آتی خبر داده است

تعجبی ندارد که افزایش قیمت نفت متوقف شده و رو به پایین است. رکود در چین و آمریکا اقتصاد جهانی را از بزرگ ترین موتورهایش محروم می‌کند. اگر اقتصاد جهان را یک هواپیما بدانیم، این دو موتور نه تنها برای بلندشدن ضروری هستند بلکه برای روی هوا باقی ماندن هم لازم هستند.

آیا این به معنی نزدیک بودن سقوط است؟ هنوز نه. هنوز فرصت کافی برای نگه داشتن سرمایه‌گذاران داریم تا صحنه را خالی نکنند و باعث بی رونقی بازارها نشوند. این تلاطم می‌تواند به زودی از بین برود .

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آمریکا چین صندوق بین المللی پول قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۹۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت قیمت نفت در پی نگرانی‌ها درباره عرضه جهانی

غلبه عامل نگرانی‌ها درباره تقاضای جهانی نفت خام بر عامل تنش‌ها در منطقه خاورمیانه قیمت‌های جهانی نفت خام را کاهش داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، در پی افزایش احتمالی ذخیره‌سازی‌های تجاری نفت خام آمریکا، انتشار داده‌های اقتصادی ضعیف‌تر از چین و کاهش چشم‌انداز کاهش نرخ بهره و به‌دنبال آن تشدید نگرانی‌ها درباره تقاضای جهانی، قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه (۲۹ فروردین‌ماه) برای سومین روز پیاپی کاهش یافت.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال ساعت ۱۲ و ۱۰ روز چهارشنبه برای تحویل در ماه ژوئن با ۵۱ سنت یا ۰.۶ درصد کاهش به ۸۹ دلار و ۵۱ سنت به ازای هر بشکه رسید.

نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا در معاملات امروز برای تحویل در ماه مه با ۴۱ سنت یا ۰.۵ درصد کاهش، ۸۴ دلار و ۹۵ سنت به ازای هر بشکه داد و ستد شد.

کاهش سود ناشی از تنش‌های ژئوپولییتیک در پی چشم‌انداز ضعیف اقتصادی، قیمت‌های جهانی نفت خام را در این هفته کاهش داد.

تحلیلگران انتظار ندارند حمله موشکی و پهپادی بی‌سابقه ایران به اسرائیل سبب دوری تازه از تحریم‌های ایالات متحده آمریکا بر صادرات نفت ایران شود.

دیگر خبرها

  • نقش کانال های اماراتی در افزایش نرخ دلار | التهابات سیاسی بازیگر اصلی تغییر نرخ ارز است، نه اقتصاد
  • پیش بینی چشم انداز منفی اقتصادی تل آویو بدلیل تنش با ایران
  • تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند
  • صندوق بین‌المللی پول خوش‌بین شد | تورم ایران وارد کانال ۳۰ درصدی می‌شود
  • چیزی فراتر از یک جنگ در جاده‌ های ایران در حال وقوع است
  • افت قیمت نفت در پی نگرانی‌ها درباره عرضه جهانی
  • پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد جهان
  • چشم انداز تاریک تقاضا مانع افزایش قیمت نفت شد
  • چیزی فراتر از یک جنگ در جاده‌های ایران در حال وقوع است/ برای کاهش تورم این اقدام لازم است
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹