Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@23:19:46 GMT

دانستنی‌هایی درباره عفونت نوزادان

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۸۹۴۳۱

رئیس پنجمین کنگره سلامت نوزادان ایران گفت: مرگ و میر نوزادان در اثر عفونت در کشورهای در حال توسعه و توسعه نیافته بالا بوده ولی خوشبختانه در کشور ما این آمار کاهش یافته و در حال حاضر عفونت علت پنجم مرگ و میر نوزادان است. ناطقان: هادی سماعی در آستانه برگزاری پنجمین کنگره سلامت نوزادان ایران، اظهار داشت: محور اصلی این کنگره عفونت‌های دوران نوزادی است وجدیدترین روش‌های تشخیصی و درمانی عفونت‌های نوزادان با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته در این کنگره مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه پنجمین کنگره سلامت نوزادان ایران همراه با کنگره پرستاری سلامت نوزادان یک تا 3 آذر در مرکز همایش‌های رازی برگزار می‌شود، افزود: همچنین مصرف بجا و به موقع آنتی‌بیوتیک و یا مصرف بیجا و بدون نیاز آنتی‌بیوتیک در نوزادان از دیگر مباحثی است که در این کنگره مورد توجه قرار خواهد گرفت.

این فوق‌تخصص نوزادان بیان داشت: عفونت‌های نوزاد می‌تواند از زمانی که نوزاد در شکم مادر قرار دارد ایجاد شود همچنین عفونت‌ها شامل عفونت نوزاد حین زایمان و عفونت‌های نوزاد تا پایان دوران نوزادی است که در واقع دوران نوزادی 28 روز اول زندگی نوزاد را شامل می‌شود.

سماعی بیان داشت: درمان عفونت‌های نوزادی برحسب اینکه چه زمانی نوزاد مبتلا به میکروب شده متفاوت است ولی به طور کلی نوزاد یک روزه اصولاً‌ مشکل عفونت آن تنفسی است و این مسأله نیز سبب تنگی نفس در آن و نیاز به اکسیژن دارد.

رئیس پنجمین کنگره سلامت نوزادان ایران گفت: عفونت‌های نوزادی به دو دسته زودرس (در هفته اول) و دیررس (بعد از یک هفتگی) تقسیم می‌شود که علایم هر کدام از این عفونت‌ها متفاوت بوده و درمان متفاوتی نیز دارد.

وی اضافه کرد: همچنین عفونت‌ها در نوزادان اصولاً به دو دسته سطحی و شدید تقسیم می‌شود که در نوع سطحی و جلدی ضایعات پوستی و یا چشم نوزاد دچار عفونت می‌شود ولی در عفونت‌های شدیدتر اعضای داخلی بدن نوزاد گرفتار شده که باید نوزاد را بستری کرد و آنتی‌بیوتیک وریدی برای آن تجویز شود.

سماعی خاطرنشان کرد: مرگ و میر نوزادان در اثر عفونت در کشورهای در حال توسعه و توسعه نیافته بالا بوده ولی خوشبختانه در کشور ما این آمار کاهش یافته و در حال حاضر عفونت علت چهارم و پنجم مرگ و میر نوزادان است. منبع: فارس برچسب ها: عفونت ، نوزادان ، زایمان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عفونت نوزادان زایمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۹۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • از هر هزار تولد، یک تا سه نوزاد با آسیب شنوایی متولد می شود/شناسایی۱۶۳ نوزاد ناشنوا در خراسان شمالی
  • نارضایتی از بیمارستان کودکان در قم
  • کمبود شیرخشک نوزادان در داروخانه‌های جنوب غرب خوزستان
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • «کاهش نرخ تولد» در کره جنوبی رکورد زد
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم
  • ثبت تولد اولین سه قلوهای استان اصفهان