Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-27@11:00:17 GMT

خدمات شهری با نیازهای جامعه همخوانی داشته باشد

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۸۹۸۲۱

خدمات شهری با نیازهای جامعه همخوانی داشته باشد

به گزارش ایکنا از یزد، عباس ملازینلی، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد ظهر امروز در نشست ارائه طرح تحلیل نتایج نیازسنجی عمومی پیرامون انتظارات مردم از خدمات شهرداری یزد ضمن تشریح اهم وظایف اجتماعی این سازمان و اهمیت و اولویت اجرایی این امور، بر لزوم ارائه خدمات شهری هم خوان با نیازهای جامعه تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ملازینلی اظهار کرد: قاعدتا برنامه ریزی بر اساس پژوهش و نظرسنجی یعنی با چشم باز رانندگی کردن لذا باید در اجرای وظایف و راهبردهای اساسی این سازمان نگران اثربخشی آن نیز باشیم تا با نیازهای جامعه و خواسته عموم همخوانی داشته باشد.
وی افزود: اجرای این امور فرهنگی و اجتماعی با تلفیق دانش و بینش متخصصان دانشگاهی سبب می شود تا بتوانیم شاهد شکوفایی مضاعف نتایج این فعالیت ها در دراز مدت و ارائه خدمات شایسته به شهروندان با برنامه های بهتر و ارزنده تری باشیم.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد گفت: همکاری اساتید دانشگاه به ویژه در بخش پایش این امور کمک می کند تا سال به سال از آسیب های شهری و ضعف های برنامه های ارائه شده، کاسته شود.
بسترسازی امور فرهنگی و اجتماعی خواسته عموم است
سیدعلیرضا افشانی، رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد نیز در این نشست ضمن قدردانی از رویکرد مدیریتی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد، با بیان اینکه رویکرد غالب مدیران شهری صرفا نگاه مهندسی به شهر بوده است تصریح کرد: به این دلیل غالب مدیران کمتر به امور فرهنگی می پردازند که همچون فعالیت های فیزیکی، قابل رویت نبوده و حصول نتایج آن زمانبر و طولانی است ضمن آنکه سخت و هزینه بر نیز است.
رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد با تاکید بر اینکه بسترسازی امور فرهنگی و اجتماعی خواسته عمومی است عنوان کرد: بنابر تحقیقات و نظرسنجی های کارشناسی شده صورت گرفته، ابتدا ایجاد زیرساخت ها و در وهله بعد ایجاد مراکز فرهنگی و تفریحی و ارائه آموزش های مختلف شهروندی از اهم اولویت های انتظارات مردم شهر یزد از شهرداری است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه نوع نگاه مدیریتی امروز این سازمان فرهنگی محور و اجتماعی محور است افزود: با نظرسنجی می توان میزان اثربخشی فعالیت های ارائه شده به ویژه در حوزه آموزش شهروندی را تحلیل و بررسی کرد و برنامه های آتی را با اثربخشی مضاعف تری مطابق بر نیازهای جامعه و خواسته عموم مردم ارائه داد.
یادآور می شود در این نشست نتایج نیازسنجی عمومی پیرامون انتظارات مردم از خدمات شهرداری یزد و آسیب های اجتماعی و فرهنگی شهر که توسط سیدعلیرضا افشانی رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد و تیم پژوهشی با ضریب اطمینان 99 درصد تهیه شده، تحلیل و بررسی شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری یزد دانشگاه یزد امور فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۹۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رستمی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان اظهار داشت: امور عشایری نمی‌تواند به تنهایی جواب گوی همه مشکلات جامعه امور عشایری در استان باشد.

مدیرکل عشایری استان بوشهر تصریح کرد: بر اساس مصوبه دولت همه دستگاه‌های اجرایی کشور موظف هستند که در طرح‌ها و برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بودجه‌های سنواتی خود با اختصاص اعتبارات مناسب با جمعیت عشایر وظایف خود را در قبال جامعه عشایری انجام دهند.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌هایی که دولت مردمی سیزدهم به عشایر توجه دارد بحث آئین ساماندهی است که موجب ۱۰ برابری افزایش اعتبارات عشایری شده است.

مدیرکل عشایری استان بوشهر یاد آور شد: در تنگستان در طی ۲ سال گذشته خدمات بسیار خوبی با اعتبارات بیش از سه میلیارد تومان به عشایر شهرستان ارائه شده است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم شعار سال مقام معظم رهبری در شهرستان در خصوص جهش تولید و مشارکت مردمی محقق شود منوط به همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی در کنار عشایر است.

رستمی بیان کرد: جمعیت عشایر تنگستان یک درصد جمعیت این شهرستان است که نیازاست در اعتبارات شهرستان معادل یک درصد جمعیت اعتبار برای امور عشایری شهرستان در نظر گرفته شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خاطر نشان کرد: ۲.۵ درصد جمعیت استان بوشهر را عشایر تشکیل می‌دهند ولی اعتبارات که برای امور عشایری استان در نظر گرفته می‌شود زیر نیم درصد است.

وی ادامه داد: در تسهیلات تبصره ۱۸ مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان باز پرداخت هفت ساله برای اشتغال عشایر شهرستان مبلغ ۳ میلیارد تومان به ۲۵ نفر تسهیلات داده شد.

نصب پنل‌های خورشیدی

رستمی افزود: انتظار داریم در سال جاری با نصب پنل‌های خورشیدی اتفاقات خوبی در شهرستان ایجاد شود که دیگر شاهد چادر عشایر بدون برق نداشته باشیم و برای این منظور امور عشایری استان ۵۰ درصد اعتبارات این طرح از محل اعتبارات اداره کل و۵۰ درصد نیز از محل اعتبارات شهرستان اختصاص داده شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خواستار برگزاری جلسات امور عشایری تنگستان به صورت مداوم و در هر فصل حضور عشایر برگزار شود.

وی اضافه کرد: در تنگستان ۱۶ آب گرم کن خورشیدی در اختیار عشایری قرار گرفته که نیاز است مشخص شود که به کدام یک از عشایر داده شده است.

کد خبر 6089328

دیگر خبرها

  • امنیت و زیبایی بصری ماحصل روشنایی معابر قشم
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • دومین جشنواره عکاسی سنندج با حضور ۵۰ عکاس ملی و بین المللی آغاز به کار کرد
  • آغاز به کار دومین جشنواره عکاسی در سنندج
  • دومین جشنواره ملی عکس سنندج آغاز شد
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی به رشتوندان اتفاقات خوبی صورت گرفته است/گام های موثر مدیریت شهری در ممیزی املاک
  • رفع آب‌گرفتگی معابر در ۱۰ نقطه شهرکرد