Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیست و پنجمین دوره جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان، شامگاه دوشنبه در همدان افتتاح شد.

به گزارش ایسنا - منطقه همدان، محمدناصر نیک‌بخت استاندار همدان در افتتاحیه این جشنواره تصریح کرد: امروز که قرار است همدان را ترک کنم، این استان فرهنگی و تاریخی به قطب فرهنگی کودک و نوجوان تبدیل شده است.

وی با گرامیداشت یاد شهدای گرانقدر استان همدان اظهار کرد: امیدوارم استاندار جدید درباره بازگرداندن جشنواره فیلم کودک و نوجوان به همدان تلاش عظیمی را به کار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیک‌بخت با بیان اینکه هر لقب فرهنگی و هنری شایسته استان همدان است، خاطرنشان کرد: از تمام دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره تشکر می‌کنم.

رئیس بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان نیز ضمن قدردانی از تمام ارگان‌ها و افرادی که به برگزاری بهتر این جشنواره کمک کرده‌اند، گفت: خلاقیت و پویایی در سایه نشاط پدید می‌آید.

علیرضا درویش‌نژاد با بیان اینکه جشنواره بیست و پنجم با رویکرد تحول و جهش برگزار خواهد شد، تصریح کرد: هنر ضامن پویایی و تئاتر بارورکننده و معرف اندیشه‌هاست و امیدواریم روزهای خوب و شادی را برای کودکان همدانی رقم بزنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با ادای احترام به مدافعان حرم و خانواده‌های آنان بیان کرد: هنر اصلی را شهدا به منصه ظهور رسانده‌اند.

درویش‌نژاد با بیان اینکه شخصیت‌های بزرگی همچون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ما را در برگزاری این جشنواره یاری کردند، گفت: تشکر اصلی ما از مردم اصیل همدان است که این جشنواره متعلق به آنهاست.

وی در پایان یادآور شد: محمدناصر نیک بخت استاندار همدان شخصیتی ارزشمند است که امروز با کوله‌باری از تجربه این جایگاه را به فردی همچون سیدسعید شاهرخی می‌سپارد.

دبیر بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان نیز با اشاره به شعار جشنواره گفت: باید به هر کودکی یادآوری شود که هر کس در هر موقعیت و مقام شایسته احترام است.

مریم کاظمی با تاکید بر اینکه فرزندان ما باید در کنار سایر علوم، هنر را نیز بیاموزند، افزود: کودکان و نوجوانان با دیدن تئاتر، توانایی حل مشکلات کوچک و بزرگ را پیدا می‌کنند بنابراین باید حق دیدن تئاتر برای کودکان را جدی بگیریم.

امیر خجسته، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه پیام جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، شادابی و پویایی برای کودکان است، گفت: به عنوان نماینده مردم از همه دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره نهایت تشکر را دارم.

همچنین فاضل نظری مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شعار جشنواره اشاره و اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین حقوق کودکان و نوجوانان حق آموختن است اما باید چه آموختن و چگونه آموختن را مدنظر قرار دهیم.

نظری با بیان اینکه کودکان حق دارند روش‌های زندگی کردن را نیز بیاموزند، افزود: مساله مهارت‌های زندگی در فرآیند تربیت کودکان به توجه نیاز دارد.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه کودکان ما ریاضیات، تاریخ و جغرافیا را می‌آموزند اما در بعضی از مهارت‌ها ناتوان هستند، گفت: کودکان و نوجوانان ما مهارت کنترل خشم و نه گفتن را ندارند.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور بیان کرد: اگر کودکان ما مهارت‌های زندگی را بلد بودند امروز به برخی از مشکلات و گرفتاری‌ها دچار نمی‌شدند.

نظری با بیان اینکه کودکان و نوجوانان مهارت‌های زندگی را باید از کجا و چه وقت بیاموزند؟ عنوان کرد: کودکان و نوجوانان ظرفیت‌های تعالی جامعه هستند و برای هدایت جامعه باید مهارت‌های‌ خاصی را بیاموزند.

وی با بیان اینکه هنرهای نمایشی می‌توانند مهارت‌ها را به شیوه‌های دیگری به کودکان بیاموزند، گفت: جشنواره تئاتر باید هدفمند و با توجه به نیازهای کودکان و خلاء آموزشی تولید اثر کند.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه هزینه‌کردن برای کودکان و نوجوان به معنای سرمایه‌گذاری برای آینده و پرورش نسل است، افزود: کودکان و نوجوانان را باید به مهارت‌هایی مسلح کنیم که زندگی شادتری داشته باشند.

وی با تاکید بر لزوم بازنگری سیستم آموزشی و تربیتی کودکان گفت: جشنواره تئاتر کودک و نوجوان تجلی امید است.

به گزارش ایسنا، اجراهای بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان از ساعت ۱۰:۳۰ سه‌شنبه ۲۹ آبان‌ماه در استان همدان آغاز می‌شود و تا یکشنبه ۴ آذر ماه ادامه خواهد داشت.

در طول جشنواره ۶۴ نمایش در ۱۲ سالن اجرا و برنامه‌های جنبی هم در خیابان‌ها و مکان‌های عمومی برپا می‌شود.

۱۴ کشور در این جشنواره حضور دارند که ۱۰ کشور به اجرا خواهند پرداخت و چهار کشور نیز در برنامه‌های آموزشی حضور خواهند داشت.

این دوره از جشنواره در ۹ بخش تئاتر کودک، تئاتر نوجوان، تئاتر ملل، مسابقه تئاتر خردسالان، مسابقه تئاتر خیابانی، میهمان، مسابقه تئاتر ایران، مسابقه تئاتر بین‌الملل و تئاتر دانش‌آموزی در مجتمع فرهنگی هنری بوعلی سینا، مجتمع شهید آوینی، تالار فجر، تالار مهدیه، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، سینما کانون و سینما فلسطین همدان برگزار خواهد شد.

ایتالیا، آلمان، بلژیک، فرانسه، ترکیه، عراق، آفریقای جنوبی، آذربایجان، نروژ، اسپانیا و هند از جمله کشورهایی هستند که در این دوره از جشنواره حضور دارند و نروژ و اسپانیا نیز مشترکاً با یک اثر نمایشی میهمان بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان هستند.

همچنین چهار کارگاه آموزشی با حضور مدرسانی از کشورهای هلند، روسیه، آلمان و استرالیا همزمان با برپایی بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیست و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۹۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش «آلاء» به تونس می‌رود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم تبار،   پیش از این در چهاردمین جشنواره بین المللی دائجون کره جنوبی، چهل و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، تئاتر شهر و همچنین سالن اصلی تالار مولوی به روی صحنه رفته بود اینبار در هفته دوم اردیبهشت ماه  در ششمین جشنواره مونودراما در شهر نابل تونس به روی صحنه می‌رود.

شیما جعفرزاده به عنوان بازیگر و همچنین فرهاد قائمیان و محمدرضا آزادفرد با صدا در این نمایش محمد کاظم‌تبار را یاری خواهند داد.   

از دیگر عوامل نمایش «آلاء» می‌توان از: مربی اریال یوگا: سپیده صمد پور، طراح حرکت: امیر آقاجان، طراح لباس: سمیه پسندیده خواه، طراح صدا و موسیقی: علی خاتمی، مدیر تولید: حامد گودرزی، دستیار تولید: محسن صفری، طراح نور: حسین نادری، دستیار کارگردان: محمد قیاسی، علیرضا افیونی، مبین آریا، مشاور طراحی صحنه: سینا ییلاق بیگی، منشی صحنه: رضوان مقدسی، طراح پوستر و بروشور: رامین رستمی، مشاور رسانه: ناصر ارباب نام‌برد.  
در خلاصه نمایش آمده است:چیزی تا سحر نمانده، لحظه‌ی وداع گاه اندوهگین نیست. هنگامه‌ای که شوق رسیدن در آن باشد. اکنون که جدایی بینمان جاری است. من به طلوع خورشید وصالمان ایمان دارم. به خنده‌های ممتد کنار هم. به دستانی که دوباره هم قسم خواهند شد و عشق، تبلور وجودیمان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان 
  • تحریر زندگی شهدای کودک و نوجوان حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان
  • پینوکیویی که کارآفرین است
  • شرکت کودکان و نوجوانان ۲۸ کشور در جشنواره نقاشی پوپک
  • نمایش «آلاء» به تونس می‌رود
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان
  • همایش ملی روانپزشکی کودک و نوجوان در مشهد آغاز به کار کرد
  • پیش بینی استقبال ۱۰ برابری از جشنواره امسال تئاتر کودک و نوجوان رضوی
  • مجتبی رحماندوست: اشعاری برای ردپای انبیا در کربلا نوشتم