Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن نوروزی در تشریح دستورکار امروز (دوشنبه، ۲۸ آبان ماه) کمیته حقوق جزای کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی از بررسی و تصویب طرح لغو احکام مجوز‌های ناظر به استثنای وزارتخانه ها، موسسات و سازمان‌های مستلزم ذکر یا تصریح نام از شمول قوانین و مقررات عمومی در نشست امروز خبر داد و گفت: در این طرح به منظور ایجاد بستر مناسب برای شفافیت فعالیت‌های اقتصادی، شرکت‌ها و موسساتی که به نحوی از انحا از بودجه عمومی کشور استفاده می‌کنند و همچنین در جهت نظارت هر چه موثرتر بر شرکت و موسسات مذکور معالا اجتناب و سوء استفاده از ابزار‌هایی با پوشش قانونی و حقوقی ماده واحده‌ای پیشنهاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی، افزود: بر اساس ماده واحده تمامی دستگاه‌های اجرایی مانند مناطق آزاد، شرکت نفت، گاز، ثبت اختراعات، بانک مرکزی، شرکت‌های آبفایی، صدا و سیما و هر دستگاهی که وابسته به حکومت اسلامی باشند و به نحوی از انحا از بیت المال استفاده کنند از حسابرسی‌ها مستثنی نبوده و تحت حسابرسی و بازرسی دیوان محاسبات قرار می‌گیرند.

وی با یادآوری اینکه هر گونه استنثا از این قانون در گرو تصمیم مجلس شورای اسلامی است، ادامه داد: حتی مراکز پولی و مالی زیر نظر مقام معظم رهبری مانند بنیاد مستضعفان البته با اذن رهبری تحت پوشش حسابرسی قرار می‌گیرند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، یادآور شد: ماده واحده پیوستی نیز دارد که در آن دیوان محاسبات اسامی ۵۰ تا ۶۰ شرکت را اعلام کرده است.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اغلب شرکت‌ها به بهانه‌های گوناگون زیر پوشش حسابرسی دیوان محاسبات قرار نمی‌گیرند، تصریح کرد: بخش اعظم تخلفات و مشکلات مالی مربوط به شرکت‌های خصوصی است و در واقع برخی افراد حقوقی نجومی می‌گیرند و از قوانین مصوب مجلس مانند خدمات کشوری فرار می‌کنند.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، افزود: البته در قانون برنامه ششم نیز آمده که باید حقوق افراد ثبت شود، اما برخی به بهانه خصوصی بودن از زیر بار قانون فرار می‌کنند بنابراین کمیسیون این طرح را مورد بررسی قرار داد که به زودی آن را به کمیسیون قضایی ارائه و در کمیسیون قضایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در واقع این طرح هدیه مجلس به مردم ایران برای جلوگیری از فساد‌های اداری و مالی است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: حقوق مجلس شورای اسلامی وزارتخانه قوانین و مقررات بودجه پوشش مجلس شورای صدا و سیما دیوان محاسبات قانون شورای اسلامی مقام معظم رهبری نماینده مردم در مجلس مشکلات مالی مردم ایران پوشش حقوق مناطق آزاد نماینده مردم در مجلس وزارتخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۰۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است

«علی‌اکبر علیزاده» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084386 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • تکذیب صحبت‌های غضنفری درباره وعده مالی و کمیسیون‌ها
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • هر کسی رئیس مجلس شود شورای وحدت با او همکاری می‌کند
  • دلخوش : عملیات "وعده صادق" به اسراییل فهماند سمبه ایران چقدر پر زور است +فیلم
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • صدور حکم قطعی پرونده فساد در مدیریت اسبق شهرداری و شورای شهر تکاب
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است