Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت الاسلام محمدحسن زمانی شامگاه دوشنبه در مراسم جشن ولادت پیامبر گرامی اسلام در مسجد النبی (ص) بیرجند به مناسبت آغاز هفته وحدت افزود: انقلاب اسلامی محور اندیشه مسلمانان برای وحدت است و ایجاد وحدت و تحکیم آن یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
وی بیان کرد: انقلاب اسلامی فقط داخل کشور بین مسلمانان اتحاد و وحدت ایجاد نکرده بلکه الگوی سایر کشورهای اسلامی در این زمینه نیز بوده و طلایه دار وحدت میان مسلمانان و ادیان آسمانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزایش تعداد مساجد اهل سنت به 17‌ هزار مسجد، افزایش حوزه های علمیه اهل سنت، حضور نمایندگان اهل سنت در مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، بیمه 12 هزار طلبه اهل سنت، راه اندازی رشته مذاهب اسلامی به خصوص مذهب شافعی در چند دانشگاه کشور را از برکات انقلاب اسلامی ذکر کرد و گفت: ایران اسلامی در زمینه تحکیم وحدت حائز رتبه برتر است اما کاستی هایی هم وجود دارد که باید جبران شود.
معاون امور اجتماعی و سیاسی مرکز مدیریت حوزه های علمیه عنوان کرد: حمایت از مردم مظلوم فلسطین از آرمان های اساسی انقلاب اسلامی بوده و حمایت ایران از مردم فلسطین از مصادیق بارز وحدت مسلمانان است.
وی گفت: هفت میلیون مسلمان فلسطینی در سطح جهان آواره هستند و هیچ کدام از کشورهای مسلمان به اندازه ایران از مردم و ملت مظلوم فلسطین حمایت نداشته اند، جمهوری اسلامی همواره مدافع مردم فلسطین بوده و نقطه مقابل، برخی دولت‌های منطقه در قبال جنایات رژیم صهیونیستی اسرائیل سکوت کردند.
حجت الاسلام زمانی گفت: علیرغم اینکه سال هاست به دلیل مسلمان کشی در سطح جهان روح پیامبر گرامی اسلام جریحه دار شده است، اما محفل صمیمی شما مسلمانان در این شهر تلفیقی قلب پیامبر اسلام (ص) را شادمان می کند.
وی بیان کرد: کشتن شدن بیش از یک میلیون مسلمان به دست داعش در کشور های عراق و سوریه یا معرفی اسلام به عنوان دین خشن با برنامه های استکباری از جمله مواردی است که در چند سال اخیر روح پیامبر اسلام را جریحه دار کرده است.
وی با اشاره به اینکه امروز جوامع غیراسلامی به مرور با نام و ابعاد شخصیتی پیامبر گرامی اسلام آشنا شدند اضافه کرد: در صدر اسلام تنها 2 نفر پشت سر پیامبر گرامی اسلام نماز می خوانند اما امروز براساس آخرین آمارها یک میلیارد و 640 میلیون نفر یعنی یک چهارم جمعیت روی کره زمین مسلمان هستند.
معاون امور اجتماعی و سیاسی مرکز مدیریت حوزه های علمیه اظهار داشت: در تاریخ هر جا امت اسلام از پیامبر تبیعت کرده موفقیت های زیادی را به دست آورده و امروز نظام اسلامی از پرچمداران معنویت و وحدت در سطح جهان است.
وی با بیان اینکه امروز تعداد زیادی از دانشمندان جهان، اسلام را به عنوان دین برتر می شناسند و به آن ایمان آورده اند گفت: در 40 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی، اقدامات نظام اسلامی ایران باعث شده تا دین اسلام ترویج شود و در سراسر جهان تعداد زیادی به دین اسلام ایمان بیاوردند.
حجت الاسلام زمانی افزود: امروز به عشق قرآن و شخصیت پیامبر گرامی اسلام از 90 کشور جهان بیش از 10 هزار طلبه در جامعه المصطفی قم مشغول فراگرفتن قرآن و ابعاد شخصیتی پیامبر گرامی اسلام هستند که برخی از این افراد یهودی، مسیحی و بودایی بودند و به دین اسلام ایمان آورده اند.
وی عنوان کرد: برخی از این طلبه ها با بازگشت به کشورشان در حال ترویج دین مبین اسلام هستند و امروز جمهوری اسلامی ایران در 60 کشور جهان شعبه دانشگاه اسلامی راه اندازی کرده که تعدادی زیادی در این دانشگاه ها مشغول فراگیری دین اسلام هستند.
این آیین به مناسبت 12 ربیع الاول سالروز ولادت حضرت محمد (ص) به روایت اهل سنت و آغاز هفته وحدت با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی، علمای اهل تسنن، روحانیون، جمعی از مسئولان و مردم برگزار شد.
7556*3028
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی دین زمین قلب مجلس خبرگان رهبری مجلس شورای اسلامی 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۰۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام جهان اسلام موظف به حمایت از ملت غزه هستند

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه وعده الهی درباره پیروزی جبهه مقاومت بر جبهه کفر، وعده قطعی الهی است، گفت: ایستادگی جبهه مقاومت و ملت فلسطین، بی‌نظیر است و همه جهان اسلام وظیفه دارند تا از ملت غزه حمایت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدباقر قالیباف در دیدار اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) که در رأس هیئتی به تهران سفر کرده است، ضمن خیر مقدم به رئیس دفتر حماس برای حضور در تهران، اظهار کرد: امروز غزه به یک نقطه امید و موفقیت رسیده که خارج از منطق جامعه جهانی بود و امروز در حالی بیست و پنجمین هفته و ۱۷۵ مین روز مقاومت مردم فلسطین را سپری می‌کنیم که در واقع شاهد مقاومت ایمان در مقابل کفر هستیم. مردم غزه با تکیه بر قرآن توانسته‌اند ایستادگی کنند که باید این پیروزی را به شما تبریک گفت.

وی در ادامه عملیات طوفان الاقصی را نقطه عطفی در تاریخ سیاسی و مبارزاتی کشورهای اسلامی دانست و افزود: این عملیات، تحلیل‌ها و راهبردهای دشمنان و دوستان ما را به دو زمان قبل و بعد از خود تقسیم کرد از این رو مجدداً این پیروزی را به شما و تمام گروه‌های مقاومت فلسطین تبریک می‌گویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: ما در جمهوری اسلامی همگی در میدان هستیم و پشتیبانی خود را در مسیر دفاع از فلسطین و در راه مبارزه با رژیم صهیونیستی همواره در دستور کار داریم.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه به نظر می‌رسد برنده نهایی این نبرد طرفی است که قدرت مقاومت بیشتری داشته باشد، اظهار داشت: این جنگ با هجوم کمتر یا بیشتر، تعیین تکلیف نمی‌شود بلکه با تداوم مقاومت دنبال می‌شود و طرفی که مقاومت بیشتری داشته باشد، پیروز نهایی است.

وی در ادامه با بیان اینکه از زمانی که طول مدت این جنگ از ۳ ماه گذشت، نوع راهبرد جنگی متفاوتی نسبت به اوایل آن گرفته است، بیان کرد: مقاومت باید در عرصه‌های مختلف تلاش کند و در این میان توجه به مردم غزه به طور ویژه برای تحمل این شرایط سخت باید صورت گیرد. همچنین همه دست‌اندرکاران جبهه مقاومت همگرا و هم‌افزا گام بردارند و حرکت کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه با همه وجود درک می‌کنیم که مردم غزه، کرانه باختری و همه رزمندگان جبهه مقاومت در شرایط بسیار سخت قرار دارند، یادآور شد: انصافاً مقاومت و ایثار در جبهه مقامت بر پایه‌هایی که تأکید شد و پیش می‌رود و اگر باور به سنت‌ها و وعده‌های الهی و باورهای قرآنی نبود، چنین مقاومتی از قوه یک انسان عادی خارج بود.

قالیباف همچنین با بیان اینکه ما با همه وجود و تجاربی که داریم، این موضوع را درک می‌کنیم و می‌دانیم که این مقاومت نه تنها کم نظیر بلکه بی‌نظیر در حوزه نظامی و مقاومت است، عنوان کرد: از سویی در حوزه نظامی جبهه مقاومت بعد از گذشت ۶ ماه جنگ هنوز توان نظامی داشته و می‌جنگد و باعث شده است رژیم صهیونیستی نتواند به اهداف خود برسد و از سوی دیگر نیز مردم غزه چنین شرایط سختی را تحمل کرده و فضای زندگی را احیا می‌کنند. آنها فشارها را تحمل کرده و با جبهه مقاومت همراهی می‌کنند که این اتفاق تکلیف ما را برای توجه به آنها سنگین‌تر کرده و ما را بیش از پیش مدیون خود می‌کند. همه جهان اسلام وظیفه دارند از ملت غزه حمایت کنند.

وی در ادامه یادآور شد: موضوع فلسطین یکی از دغدغه‌های امروز رهبری است از این رو ما نیز در مجلس شورای اسلامی حامی شما بوده و از جبهه مقاومت پشتیبانی‌های لازم را به عمل می‌آوریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با یادآوری این مطلب که سنت‌های الهی نیز چنانچه خداوند فرموده و وعده قطعی الهی بوده، پا برجا است، گفت: این جنگ، شبیه جنگ احزاب است که در قرآن آمده است و همانند جنگ احزاب همه دشمنان یکجا در برابر جبهه اسلام جمع شده‌اند.

قالیباف افزود: در سوره احزاب نیز می‌بینیم که عده‌ای منافق، کافر و سست عنصر هستند و وقتی چشمشان به عظمت ظاهری و حجم دشمن می‌افتد، می‌ترسند و عرصه را خالی می‌کنند اما بخش دیگری که از مؤمنان بودند زمانی که چشمشان به احزاب دشمن افتاد گفتند به صداقت خداوند و رسول ایمان آورده‌اند و به جنگ با آنها می‌روند، آنها سختی کشیدند تا جایی که به تعبیر قرآن جان‌ها به لب رسید اما در نهایت به بزرگ‌ترین پیروزی به لطف خدا دست پیدا کردند لذا امروز باید نشان دهیم از مؤمنان هستیم که مطابق وعده الهی جبهه ایمان حتماً در این جنگ نیز پیروز خواهید شد.

هنیه: نبرد طوفان الاقصی آغازی بر پایان رژیم صهیونیستی خواهد بود

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس نیز در این دیدار، ضمن قدردانی از استقبال گرم و ابراز احساسات محبت‌آمیز رئیس مجلس و قبولی طاعات و تبریک عید باستانی نوروز، اظهار کرد: در تمامی سفرهایی که به ایران داریم، فرصت دیدار با شما در مجلس شورای اسلامی را پیدا می‌کنیم؛ جایی که نماد و بیانگر تاریخ و تمدن ملت مسلمان ایران و یکی از نمودهای پیوند ایران با مسأله اصلی جهان اسلام یعنی مسأله فلسطین است. فلسطینی که دل تمام فرزندان اسلام به سمت او که همان مسجد الاقصی است، پر می‌کشد.

وی در ادامه با بیان اینکه ما از نشست‌هایی که درباره فلسطین در کمیته‌های مختلف مجلس برگزار می‌شود، مطلع هستیم، گفت: از این رو ما مجلس شورای اسلامی را مجلس حامی فلسطین و مقاومت فلسطین می‌دانیم و از این بابت قدردانی می‌کنیم.

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در ادامه با ارائه گزارشی از وضعیت کنونی غزه در سایه عملیات طوفان الاقصی و شرایط میدانی انسانی و سیاسی نوار غزه، عنوان کرد: نبرد کنونی یک نقطه عطف در تاریخ مواجهه با رژیم صهیونیستی است که نتایج راهبردی عمیقی را برای فلسطین، جهان اسلام، جهان عرب و تمام دنیا در بر داشته است؛ از این رو قطعاً دوران پس از وقوع عملیات طوفان الاقصی با دوران پیش از آن متفاوت است.

هنیه در ادامه با بیان اینکه هم اکنون در آستانه پایان ششمین ماه مقاومت ملت فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی بعد از این عملیات هستیم، یادآور شد: در این ماه‌ها، ملت فلسطین با نسل کشی روبرو بودند.

رئیس دفتر سیاسی حماس با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در جریان این جنگ سه هدف را دنبال می‌کرد، گفت: از بین بردن جهاد، حماس و جریانات مقاومت، بازپس گیری اسرای صهیونیست که در دست فلسطینیان هستند و کوچاندن مردم غزه به صحرای سینا و خالی کردن غزه از مردم آن از جمله اهدافی است که صهیونیست‌ها دنبال می‌کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه صهیونیست‌ها تصور می‌کردند با این اهداف می‌توانند وضعیت سیاسی و امنیتی غزه را به طور کامل تغییر دهند، عنوان کرد: به ویژه در فضای کلی مسأله فلسطین، غزه نوک پیکان مقاومت علیه رژیم صهیونیستی است از این رو آنها به دنبال خارج کردن غزه از محور مقاومت و وارد کردن آن به محور سازش هستند.

هنیه ادامه داد: علیرغم تمام جنایات، تخریب‌ها و تلاش‌ها برای کوچاندن مردم و به شهادت رساندن مردم و نابودی زیرساخت‌ها، دشمن در تحقق تمامی اهداف خود از حیث نظامی با شکست مواجه شد. اهداف دشمن در مقابل ایستادگی و پایمردی افسانه‌ای مردم غزه به نتیجه نرسید و شکست خورد.

رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با اشاره به عوامل اصلی که منجر به ایستادگی قهرمانانه فلسطینیان در برابر یکی از ارتش‌های قدرتمند منطقه شد، گفت: آمریکا مدیریت این جنگ علیه غزه را در دست دارد و در آغاز جنگ نیز بایدن در جریان سفر به اراضی اشغالی، شخصاً ریاست شورای جنگ رژیم صهیونیستی را برعهده گرفت و راهبردهای جنگی را مشخص کرد و در شرایطی این اراضی را ترک کرد که تصور داشت صهیونیست‌ها در مدت زمان کوتاهی پیروز می‌شوند و غزه از ملت آن خالی می‌شود که دیدیم که به هیچ کدام از تصورات خود دست پیدا نکرد.

هنیه افزود: عامل نخست این است که جامعه فلسطین به شکل عام و مردم غزه به شکل ویژه، مردمی مؤمن، قرآن‌باور و مجاهد هستند. این مردم در بستر ایمانی و جهادی تربیت شده‌اند و ده‌ها عالم دینی و جهادی را تربیت کرده‌اند که همین باعث شده هسته مرکزی پرقدرتی تشکیل شود که عامل ایستادگی در برابر این تجاوز باشد. ما حدود ۹۰ هزار حافظ قرآن در غزه داریم. مجاهدانی که در ۷ اکتبر آن عملیات شکوهمند را صورت دادند عموماً از حافظان قرآن بودند چنانچه اکثر شهدای ما نیز حافظ قرآن بوده‌اند و این باعث می‌شود جامعه غزه بتوانند در برابر طوفان‌های شدید ایستادگی کنند.

وی ادامه داد: عامل دوم این بود که همه گروه‌های مقاومت و حماس برای مدت طولانی آمادگی کامل و استراتژیکی در خود ایجاد کرده و آن را توسعه دادند و این آماده‌سازی نظامی، روحی و معنوی برای سال‌های طولانی برای مجاهدان انجام شد.

رئیس دفتر سیاسی حماس در ادامه ضمن قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از جبهه مقاومت، گفت: همچنین از شهید حاج قاسم سلیمانی باید تشکر کنم و از اینکه راه او ادامه دارد کمال قدردانی را دارم. در کنار این عوامل، حمایت سایر نیروهای جبهه مقاومت به ویژه لبنان و سوریه برای مبارزه با رژیم صهیونیستی بسیار مهم بود.

هنیه افزود: همراهی و همبستگی فلسطینیان کرانه باختری، قدس و اراضی اشغالی و همچنین همیاری ملت‌ها و مردم مسلمانان و در کنار آن سایر ملت‌های آزاده عامل دیگری برای استمرار مقاومت ملت غزه بود.

وی در ادامه این جنگ را با سایر جنگ‌ها و برخوردها با رژیم صهیونیستی متفاوت دانست و افزود: این جنگ، جنگ میان مرگ و زندگی است و رژیم صهیونیستی نیز با همین نگاه وارد میدان شده از این رو جنگی استراتژیک است که البته توانسته‌ایم در این مسیر به پیروزی‌های راهبردی دست پیدا کنیم.

هنیه همچنین با بیان اینکه امروز مردم غزه نیازمند کمک جدی و گسترده هستند، گفت: بر اساس گزارش‌ها، حدود بیش از ۳۰ هزار شهید، مجروح و مدفون زیر آوار داریم. جنایات اسرائیلی‌ها بسیار گسترده است؛ برای مثال تصاویر روز گذشته رسانه‌های غزه نشان می‌دهد که صهیونیست‌ها عده‌ای از فلسطینیان که پرچم سفید داشتند را مورد هدف گلوله قرار داده و به صورت مجروح، زنده زنده و دسته جمعی با لودرهای خود دفن کردند لذا آنها از هیچ جنایتی فروگذار نمی‌کنند.

رئیس دفتر سیاسی حماس در پایان سخنان خود با تأکید بر اینکه نتیجه‌ای که از دادگاه لاهه خارج می‌شود باید این باشد که رژیم صهیونیستی مرتکب نسل‌کشی شده، گفت: ما مسیر سیاسی را نیز در کنار مسیر نظامی دنبال می‌کنیم اما خط مشی نظامی از اهمیت بیشتری برای ما برخوردار است چرا که صهیونیست‌ها قصد دارند هرآنچه در میدان جنگ به آن دست پیدا نمی‌کنند را پای میز مذاکره از ما بگیرند و این آن چیزی نیست که ما به دنبال آن باشیم. ما صرفاً به دنبال پیروزی نهایی و بیرون راندن صهیونیست‌ها از فلسطین هستیم.

کد خبر 739978

دیگر خبرها

  • جنگ انتخاباتی در اردوگاه اصولگرایان به روایت رسانه دولت /جریان های نوظهور اصولگرا را چه کسانی لیدری کردند؟
  • قالیباف: همه جهان اسلام وظیفه دارند از ملت غزه حمایت کنند
  • تمام جهان اسلام موظف به حمایت از ملت غزه هستند
  • همه جهان اسلام موظف به حمایت از ملت غزه هستند
  • جایگاه رستگاری در جهان آشوبناک
  • محفل ورزشگاه آزادی موجب شکست رسانه‌های بیگانه شد
  • تشییع پیکر مادر شهیدان گرامی در اسلام آباد غرب
  • اسلام مکتبی است که عقاید و سیاستش بهم آمیخته است
  • رمضان و فرهنگ زندگی
  • شورای وحدت به‌دنبال تشکیل فراکسیون وحدت در مجلس است