Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-08@23:41:48 GMT

صافی و زیبایی پوست به قیمت نابودی کبد !

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۹۰۶۱۰

رکنا: مصرف قرص راکوتان یکی از راه‌های درمان‌ جوش شدید است که در عین اثر بخشی عوارض جدی به دنبال دارد.

حوزه کلینیک در نظر دارد مهم‌ترین مسائل بهداشتی، درمانی و مهارت زندگی که خانم‌ها باید بدانند را در اختیار آنها قرار دهد.

زیبایی صورت و صافی پوست برای بسیاری از خانم ها مهم است، برخی از بانوان تلاش می کنند به هر روشی این عارضه را از بین برده و در برخی موارد به پزشک Doctor اصرار می‌کنند که داروی راکوتان برای آنها تجویز کند، این در حالی است که این دارو عوارضی هولناک به همراه دارد که خانم‌ها از آن بی‌خبرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا جوش و آکنه شدید سراغتان می آید؟

خانم‌ها از جوش و آکنه شدید در صورت خود رنج می‌برند؛ این جوش‌ و آکنه‌ ناشی از نوعی بیماری التهابی‌ مزمن غدد سبابه‌ پوست بوده و عوارضی چون جوش چرکی‌ سرسیاه یا سر سفید، برجستگی‌های ملتهب‌ و قرمز رنگ یا ضایعاتی مانند آبسه زیرپوستی‌ چرکی به همراه دارد. جوش و آکنه اغلب از دوران بلوغ در صورت بروز می‌کند و پس از 30 سالگی به تدریج از بین می‌رود اما این احتمال وجود دارد که سالیان طولانی پس از بلوغ جوش‌ها در صورت دیده شده و پس از مدتی تبدیل به اسکار می‌شوند.

درمان جوش و آکنه به روش‌هایی مختلف مانند تجویز داروهای موضعی‌ و خوراکی به همراه آنتی بیوتیک‌ها صورت می‌گیرد و برای درمان دارویی و موضعی‌ نیاز به استفاده طولانی مدت در بیماران است،‌در این بین برخی موارد جوش‌ و آکنه مقاوم به درمان هستند.

راکوتان؛ آخرین خط درمان جوش و آکنه شدید

یکی از درمان‌هایی که برای از بین بردن جوش و آکنه تجویز می‌شود مصرف دارویی به نام راکوتان‌ یا رواکوتا‌ن است که تحولی بزرگ در درمان جوش‌های ملتهب و قرمز رنگ که به درمان مقاوم هستند ایجاد کرده است، اما به دلیل عوارض به عنوان آخرین خط درمان جوش و آکنه مقاوم به دارو محسوب می شود.

این دارو می‌تواند منجر به خشکی پوست می‌شود که شایع‌ترین عارضه‌ شناخته شده قرص راکوتان‌ است.

شایع‌ترین عوارض قرص راکوتان

شایع‌ترین عوارض قرص راکوتان به ترتیب عبارتند از التهاب‌ لب، خشکی پوست، انواع درماتیت، خونریزی از بینی، درد مفصل و عضله، درماتیت صورت، التهاب مخاط چشم، کاهش وزن و سردرد‌.

سردرد‌ ناشی از افزایش فشار داخل جمجمه‌ سر و درد مفاصل و عضلات یکی دیگر از عوارض قرص راکوتان است، همچنین مصرف این دارو می‌تواند کبد و کلیه را تحت تأثیر قرار دهد به همین دلیل قبل از تجویز این دارو باید آنزیم‌های کبدی و کلیوی‌ اندازه‌گیری شوند، همچنین در طول درمان نیز باید آزمایش آنزیم‌های کبدی از بیمار گرفته شود زیرا ممکن است پس از مدتی مصرف دارو به کبد آسیب رسانده باشد و مصرف آن سلامت این عضو حیاتی را تهدید کند.

عوارضی از راکوتان که خانم ها گرفتارش می شوند

هر چه دوز‌ مصرفی راکوتان‌ بالاتر باشد احتمال بروز عارضه‌ در فرد بیشتر است، در خانم‌ها تجویز راکوتان باید با احتیاط صورت گیرد زیرا امکان بر هم خوردن عادت ماهانه وجود دارد، همچنین این دارو برای خانم‌های باردار ممنوع است زیرا می‌تواند تا 50 درصد موجب سقط جنین شده یا جنین دچار مشکلات استخوانی یا بیماری‌های قلبی و عروقی شوند.

عارضه چشمی با مصرف این داروی قوی ضد جوش

این داروی ضد جوش عوارض چشمی نیز به دنبال دارد که از جمله آنها می‌توان به خشکی چشم اشاره کرد، در این صورت بیمار باید از قطره اشک مصنوعی استفاده کند، افزون بر این کاهش دید در شب و تاری چشم از دیگر عوارض راکوتان‌ محسوب می‌شود.

مصرف راکوتان در این افراد ممنوع است

باید توجه داشت که مصرف قرص راکوتان‌ در خانم‌های باردار، شیرده‌ و خانم‌هایی که قصد بارداری دارند، کودکان کمتر از 12 سال، بیماران کبدی و کلیوی‌ مبتلایان به چربی خون بالا ممنوع است.

یکی از نکات مهم در مورد قرص راکوتان این است که نباید این دارو را با برخی آنتی بیوتیک‌ها مانند تتراساکیلین‌، مینوسیکلین‌ و داکسی‌سایکلین‌ مصرف کرد همچنین در طول مدت مصرف این دارو نباید مولتی‌ ویتامین‌های حاوی ویتامین A استفاده کرد.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

تجاوز شوهر مهناز به دختر دانش آموز! تجاوز به دخترتهرانی توسط دوستان خواستگارش! / در اتوبان آزادگان رخ داد وحشتناک / برآمدگی شکم مار پیتون کودک گمشده است! دستگیری روحانی اینستاگرامی در تهران + جزییات تجاوز همزمان مدیر سالن زیبایی به یک مشتری و آرایشگر زن+عکس فیلم لحظه وحشتناک حمله به یک دختر تهرانی در روز روشن / این دختر در کما است شوخی احمقانه صدام حسین با همسرش جلوی دوربین+عکس پیشنهاد کثیف افسرپلیس به دختر 13 ساله+عکس این زن 41 ساله تهرانی یک شبه 2 دختر و پدر و مادرش را از دست داد / قتل عام در تاریک ترین شب پاییزی + عکس مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا 15 سال زندان برای نویسنده شیطان صفت تهرانی / او شاید اعدام شود قاچاق روباه شنی ایرانی برای بازسازی محیط زیست عرب + عکس مرگ غم انگیز یک نوجوان به خاطر اجبار در کوتاه کردن موی سر +عکس اعتراض زنان عربستانی به پوشش عبا+عکس 200 ایرانی در زندان های تایلند اوضاع خیلی بدی دارند

منبع: رکنا

کلیدواژه: پزشک Doctor سلامت پوست درمان زیبایی کبد قرص عکس فیلم دختر ایران پسر فضای مجازی ساعت صدام حسین جوان میانسال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۰۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، متخصصان یک شرکت دانش بنیان ایرانی با حمایت و ارائه تسهیلات مالی توانستند، ریز داروی پلیمری برای درمان نوعی قارچ ناخن ارائه دهند که این دارو در حال طی مراحل دریافت مجوز‌های لازم برای عرضه به بازار است. 

به گفته دکتر ارسلان پاشاپور، مدیرعامل این شرکت، ترکیبات این دارو حاوی آمورلفین( مهار قارچ ناخن) است که در درون آن نوعی پلیمر قرار داده می‌شود تا به صورت آهسته رهش روی ناخن رهاسازی شود.

مهار کننده قارچ ناخن(آمورلفین) برای درمان  نوعی عفونت قارچی انگشتان پا و دست(اونیکومیکوزیس)استفاده می شود. 

بر اساس این گزارش، بیشتر محصولات موجود در بازار به صورت محلول بوده که به سرعت پاک شده و اثربخشی خود را از دست می‌دهند، اما این دارو به صورت پوششی(لاک) بوده روی ناخن قرار می‌گیرد و پس از خشک شدن دارو را به آرامی رهاسازی می‌کند.»

وی افزود: این دارو چسبندگی بالایی روی ناخن داشته و بی‌رنگ است و  در حال حاضر مجوز‌های لازم دربافت شده و منتظر تاییدیه سازمان غذا و دارو هستیم.

پاشاپور گفت: از آنجایی که بافت ناخن مرده است دارو‌های ضدقارچ رایج اثر زیادی روی آن ندارند در حالی که این فرمولاسیون بسیار موثر است.»

مدیرعامل این شرکت گفت: «گاهی در بیماران دیابتی تغییر شکل ناخن اتفاق می‌افتد که این موضوع در اثر عفونت قارچ رخ می‌دهد که این دارو می‌تواند به این بیماران کمک شایانی نماید تا ریسک آلودگی را به حداقل رساند و درمان سریع‌تری را نیز برای آنها به دنبال دارد.»

به گفته دکتر پاشاپور توسعه این داروی ریز مقایس در قالب یکی از برنامه‌های حمایتی ستاد نانو موسوم به برنامه های ارائه تسهیلات مالی انجام شده است.

برنامه توسعه درون‌زا ریسک تحقیق و توسعه را در شرکت‌ها کاهش داده و آنها را به زایش و نوآوری محصولات ترغیب می‌کند.

وی از پیش‌بینی فروش ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار عدد از این دارو در سال اول عرضه آن خبر داد.

دیگر خبرها

  • دمنوش‌هایی برای جلوگیری از ریزش مو
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • قیمت محصولات غذایی منجمد
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • قیمت محصولات غذایی منجمد، گوشت بوقلمون و قارچ اعلام شد
  • دومین همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار می‌شود
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود