Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمیله رضازاده در گفت و گو با ایکنا از خراسان جنوبی، گفت: در سطح استان خراسان جنوبی تعداد 13 مرکز حرفه‌آموزی با 246 نفر توانخواه خدمت گیرنده فعال است که در شهرستان‌های بیرجند، قاینات، فردوس، طبس، سرایان، زیرکوه و بشرویه فعالیت دارند.

وی افزود: به غیر از این مراکز، تعداد 4 کارگاه تولیدی حمایتی معلولان با 106 نفر خدمت گیرنده فعال بوده و محصولاتی همچون تابلو فرش، معرق، توبافی، تولید جوراب ، مایع شیشه شوی اتومبیل و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. تولید می‌کنند.

معاون امور توانبخشی بهزیستی خراسان جنوبی با بیان این که در این قبیل کارگاه‌ها فرد معلول علاوه بر این که مشغول به کار و فعالیت حرفه‌ای است، در آنچه که تولید شده و به فروش می‌رسد، نیز سهیم بوده و دستمزدی دریافت خواهد کرد.

وی، اشتغال حمایتی را ویژه آن دسته از توانخواهانی دانست که دارای شرایط معلولیتی شدیدتر هستند و در بازار رقابتی آزاد، چندان موفق نخواهند بود.

رضازاده از ورود احتمالی برخی از توانخواهان پس از کسب مهارت‌های اولیه در مراکز حرفه آموزی و کارگاه‌های تولیدی حمایتی تیپ یک؛ به کارگاه‌های تیپ 2 یا واحدهای شغلی حمایت شده خبر داد وگفت:: از ابتدای سال 92 تاکنون 62 نفر از طریق راندازی این نوع کارگاه ها مشغول به فعالیت شده‌اند.

وی با اشاره به این که کارفرما در کارگاه‌های تیپ 2، باید توانخواه را حداقل 5 سال بیمه کرده و دستمزدی توافق شده به وی پرداخت کند، اظهارکرد: بیمه شرط لازم فعالیت در کارگاه های تیپ 2 است.

معاون امور توانبخشی در بخش دیگری از سخنانش؛ به برنامه‌های مخصوص روز جهانی معلولان (12 آذرماه) اشاره کرد و گفت: در تمامی مراکز توانبخشی غیر دولتی، جشنی با حضور توانخواهان و خانواده‌هایشان، مربیان مراکز حرفه آموزی و مسئولان مرتبط برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا خراسان جنوبی معلولیت فنی و حرفه ای اجتماعی بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۱۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: کسب رتبه اول در برنامه ابلاغی۱۴۰۲ سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توسط آموزش فنی و حرفه‌ای استان مصداق تلاش‌هایی است که در سال‌های اخیر در آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان انجام شده تا مهارت‌آموزی منجر به اشتغال برای جوانان اقصی نقاط استان پیش‌بینی شود.

جلیل شهریاری شامگاه شنبه در شورای مهارت آموزی استان بیان کرد: همه ظرفیت‌های موجود آموزش فنی و حرفه‌ای استان به کار گرفته شده است تا  فرصت مهارت آموزی بصورت رایگان برای همه جوانان با تغییر شیوه های ارائه آموزش، فراهم شود.

وی افزود: طراحی و برنامه ریزی کاملی برای رشته‌های مهارتی تخصصی منطبق با بوم استان مثل تعمیر خودروهای  سبک و سنگین، رشته های مرتبط با صنعت ساختمان،صنایع جوشکاری،تولید قطعات صنعتی ، فرآوری گیاهان دارویی و صنایع غذایی و...انجام گرفته است تا نیروهای جوان و مستعد آموزشها را دریافت کنند و در صورت عدم وجود امکانات لازم در شهرستان محل اقامت با پیش بینی امکانات اقامتی به نزدیکترین شهرستان ، یا به مرکز استان و همچنین در صورت نیاز به آموزشهای تکمیلی به خارج استان اعزام شوند.

جلیل شهریاری بیان کرد:فرهنگ مهارت آموزی وکار به واسطه وجود برخی مشاغل کاذب در استان آسیب دیده است که با فراگیر کردن مهارت های منجر به اشتغال پایدار برای جوانان استان تلاش شده  تا فرهنگ مهارت آموزی و کار در جوانترین استان کشور احیا شود.

کسب رتبه بی نظیر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان

همچنین در همایش مدیران کل سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان جهت کسب رتبه اول در تحقق ابلاغی۱۴۰۲ سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تقدیر شد.

جلیل شهریاری اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان در برنامه ابلاغی۱۴۰۲ شامل ۱۰برنامه و ۱۴۷شاخص آموزشی،پژوهشی،سنجش و ارزشیابی،اجرایی، فرهنگی و عملکرد درآمد اختصاصی موفق به کسب رتبه اول شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه موفقیت در ارائه آموزش های مهارتی به جامعه همواره حاصل تلاش جمعی است، اظهار داشت: این موفقیت نتیجه تلاش‌های همکارانم در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان است و بدون تردید، کسب این عناوین با هدف توسعه فرهنگ خدمت رسانی ،جهاد تبیین و آگاهی مردم از عملکرد مجموعه آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان  صورت گرفته است و  حاصل تلاش همه کارکنان این اداره کل، مراکز آموزش فنی و حرفه ای سطح استان، آموزشگاه های آزاد و شرکای اجتماعی مهارتی استان بوده و این عنوان متعلق به خانواده بزرگ آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند