Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-23@10:19:40 GMT

توضیحاتی درباره قانون منع بکارگیری بازنشستگان

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۹۱۷۴۸

توضیحاتی درباره قانون منع بکارگیری بازنشستگان

یک عضو فراکسیون جوانان تاکید کرد: اگر کسی در سابقه خدمت خود عنوان بازنشستگی داشته باشد، مشمول قانون منع بکارگیری بازنشستگان شده و ادامه فعالیتش قانونی نیست.

به گزارش مشرق، احسان قاضی‌زاده‌هاشمی در واکنش به برخی استنادها و استدلال‌ها برای باقی ماندن برخی مدیران همچون تاج رئیس فدراسیون فوتبال در پستشان علی رغم وجود قانون منع بکارگیری بازنشستگان گفت: استناد آقایان هیچ مبنای حقوقی و قانونی ندارد چون قانون منع بکارگیری بازنشستگان تمامی این استنادات را نسخ کرده، بدین دلیل که این قانون جدیدتر بوده و هم اینکه براساس بندهای "چ" و "ر" ماده ۸۹ قانون برنامه ششم قوانین مورد ادعای آن‌ها نسخ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

آیا شهیندخت مولاوردی پس از خروج از دولت به دفترخانه‎اش بازمی‌گردد؟ +سند اسامی بازنشستگان جدید صداوسیما منتشر شد +عکس قانون بازنشستگی و 5 فدراسیون بلاتکلیف!

این عضو فراکسیون جوانان مجلس توضیح داد: آقایان به ماده ۶۰ قانون جامع ایثارگران استناد می‌کنند که تنها کسانی می‌توانند از این قانون و همچنین قانون برنامه ششم استفاده کنند که در سابقه خدمت آن‌ها عنوان بازنشستگی وجود نداشته باشد، لذا اگر کسی حتی یک روز در سابقه خدمتش عنوان بازنشستگی قید شده باشد مشمول قانون منع بکارگیری بازنشستگان می‌شود.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه « مجلس استدلال‌های مطرح شده را نمی‌پذیرد»، گفت: این استدلال را یک گروه حقوقی با برداشت از قانون مطرح کرده که مورد تایید مجلس و نهادهای نظارتی یعنی سازمان بازرسی و دیوان محاسبات نیست. ما درباره اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان از بعد حقوقی صحبت می‌کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی تاکید کرد: اگر هر نهادی از بودجه عمومی ولو یک ریال کمک گرفته باشد، شامل قانون منع بکارگیری بازنشستگان می‌شود. ما در بودجه جدولی به نام جدول ۱۷ شامل اسامی ده‌ها نهاد کمک‌بگیر از بودجه داریم که آن‌ها هم شامل این قانون می‌شوند مثلا اگر یک کتابخانه هم از بودجه عمومی کشور استفاده کند در دایره شمولیت این قانون قرار می‌گیرد.

وی در مورد طرح احتمالاتی در خصوص تعلیق فدراسیون فوتبال با استناد به دخالت دولت در امور فدراسیون فوتبال گفت: اگر وزارت ورزش توانایی دفاع از مبانی حقوق داخلی و قانونی را ندارد، می‌تواند کارشناسان کنفدراسیون آسیا و خارجی را دعوت کند تا با آن‌ها مذاکره صورت گیرد. ما براساس حقوق بین‌الملل صحبت می‌کنیم که طبق آن قانون داخلی کشورها محترم شمرده می‌شود. این با مداخله دولت و نهاد سوم تفاوت دارد. این مذاکره را باید کارشناسان کمیته ملی المپیک انجام داده و توضیحات لازم و مبانی قانونی را ارائه دهند.

قاضی‌زاده در پایان گفت: قانون داخلی برای همه اتباع ایران است، حتی قوانین داخلی جمهوری اسلامی ایران برای دفاتر نمایندگی نمایندگی‌های خارج از کشور نیز  محترم شمرده می‌شود. چه برسد به فدراسیون که اساسنامه‌اش در ایران ثبت شده است.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: قانون بازنشستگان بازار سکه و ارز ظریف قاضی زاده هاشمی قانون منع به کارگیری بازنشستگان مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اجرا می‌شود؟

به گزارش خبرنگار مهر، ولی اسماعیلی، نماینده مردم گرمی و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست این کمیسیون عنوان کرد: نشست امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت‌ماه) کمیسیون اجتماعی با محوریت و موضوع بحث متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با حضور رئیس سازمان تأمین اجتماعی کشور، معاونان این سازمان و رئیس کانون بازنشستگان کارگران برگزار شد.

وی ادامه داد: در جریان این نشست بحث مختلفی درباره وضعیت و شرایط اعمال افزایش حقوق بازنشستگان در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه انجام شد؛ با توجه به اینکه هنوز برنامه هفتم توسعه ابلاغ نشده است، مسؤولان سازمان تأمین اجتماعی منتظر ابلاغ رسمی این قانون هستند تا بر اساس آن بتوانند حکم‌ها را اجرا کنند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: البته بر اساس قانون، احکام برنامه هفتم توسعه از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا است، بنابراین هر زمان که قانون ابلاغ شد، معوقات ماه (های) گذشته بازنشستگان هم پرداخت خواهد شد؛ اما از آنجا که تا به الان حکمی ابلاغ نشده، هنوز مشخص نیست که این مناسبات و تنظیمات و متناسب‌سازی حقوق بر چه اساسی خواهد بود.

اسماعیلی در ادامه گفت: در جریان این نشست بحث مفصلی پیرامون این موضوع صورت گرفت که کمک حال بازنشستگان تأمین اجتماعی باشیم. قرار بر این شد که اگر در این یک ماه زمان باقی‌مانده مجلس یازدهم احکام ابلاغ و متناسب‌سازی اعمال شود، مجدداً جلسه‌ای برگزار کنیم و وضعیت و شرایط احکام را بررسی کنیم.

کد خبر 6085873 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای بازنشستگان/ زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • اعطای وام ضروری به بازنشستگان + شرایط پرداخت
  • ۹ کاندیدای سرمربیگری تیم ملی بسکتبال؛ از لیگ‌ برتر تا قلب اروپا
  • ۹ کاندیدای سرمربی‌گری تیم ملی بسکتبال؛ از لیگ‌برتر تا قلب اروپا
  • ۹ گزینه داخلی و خارجی کاندیدای سرمربیگری بسکتبال ایران
  • حقوق اردیبهشت بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اجرا می‌شود؟
  • حقوق اردیبهشت‌ بازنشستگان با اعمال افزایش حقوق پرداخت می‌شود
  • افزایش مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ چه شد؟
  • همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اجرا می‌شود؟