Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@17:12:15 GMT

پافشاری بر سیاست های شکست خورده؛ به چه قیمت؟

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۹۲۶۰۵

پافشاری بر سیاست های شکست خورده؛ به چه قیمت؟

1 ـ سال شصت و نه (شاید هم هفتاد) در بخش اجتماعی روزنامه ی رسالت (که دبیرش بودم) برای بررسی سیاست شکست خورده ی ممنوعیت ویدئو در کشور، یکی از گزارشگرانم را مامور کردم در این باره یک گزارش تهیه کند. چارچوب گزارش را برای اش مشخص نمودم و به او تاکید کردم حتما با آقای فخرالدین انوار (معاون وقت سینمایی ارشاد) هم گفت و گو کند و دلایل تداوم آن سیاست شکست خورده را از ایشان (به عنوان مسوول ) بپرسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای انوار نه تنها حاضر به گفت و گو نشد، بلکه یک نامه ی بلند بالا خطاب به مدیر مسوول روزنامه نوشت و با ذکر دلایلی (از جمله میزان سرمایه در گردش شبکه قاچاق ویدئو) تلاش کرد ثابت کند که ادامه ی ممنوعیت ویدئو درست است و به نفع کشور. او واقعیت عریان و آشکار جامعه را می دید و انکار می کرد. انگار که لج کرده باشد.

در همان نامه ای که برای مدیر روزنامه فرستاده بود سرمایه در گردش سالیانه ی شبکه ی قاچاق ویدئو را نزدیک به شش میلیارد تومان نوشته بود. دقت کنید شش میلیارد تومان به قیمت سال شصت و نه و یا هفتاد. بعید می دانم که در آن سال ها میزان اعتبارات وزارت ارشاد و صدا و سیما (روی هم) شش میلیارد تومان بوده باشد.

2 ـ ماجرای ممنوعیت ویدئو در کشور، یک نمونه است. یک مثال است. یک تندیس بدقواره است از سیاست های شکست خورده ای که بی دلیل و بی منطق بر ادامه اش پافشاری شده است. مثل همین سیاست شکسته خورده ی فیلتر کردن تلگرام. مثل فیلتر کردن توئیتر. مثل سیاست غلط اندر غلط گشت ارشاد. مثل ممنوعیت ماهواره و عملیات نیروی انتظامی برای جمع کردن دیش ها و سپس ال. ان. بی. ها، و از آن بدتر انجام عملیات راپل در مجموعه های مسکونی به منظور جمع آوری گیرنده های ماهواره. و...

3 ـ چه رمز و رازی در پافشاری بر چنین سیاست هایی نهفته است؟ هنگامی که واقعیت ها به روشنی هر چه بیشتر در حال بازتاب نتایج خسارت بار این سیاست هاست، چرا و به کدام دلیل منطقی و با کدام مصلحت حکومتی بر ادامه ی آن اصرار می شود؟ چرا عوامل موثر در تدوین و اجرای این سیاست های شکست خورده بازخواست نمی شوند؟ چرا کسی از آنها نمی پرسد که با کدام منطق اجتماعی و با کدام ارزیابی از توانِ اجرا و اعمال و با کدام آینده نگریِ معطوف به منافع عمومی و ... این سیاست ها را وضع و اعمال کرده اند؟

4 ـ کشور به یک عقلانیت شجاعِ فرهنگی و اجتماعی برای تحلیل و تصمیم در باره ی مواردی از این دست دارد. این عقلانیت باید بتواند با شجاعت بر سیاست های شکست خورده مهر پایان بزند و در مواردی که به منافع و امنیت فرهنگی و اخلاقی و اجتماعی مربوط می شود، در کنار اتخاذ سیاست های هماهنگ و هم افزا، قدرت اقناع خود را برای پذیرش افکار عمومی افزایش دهد.

افکار عمومی باید سیاست اعمالی حکومت را در حوزه ی منافع فردی خودش هم لمس کند و سپس عمل به آن را بپذیرد. و تا زمانی که چنین نشود، ما همچنان دوره خواهیم کرد اجرای سیاست های شکست خورده را. و به مرور قدرت حاکمیت را متزلزل خواهیم کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۲۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟

فرارو- قیمت محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت دستخوش تغییراتی شده و برخی از مدل‌های این کارخانه با افزایش قیمت نسبت به پنجشنبه هفته قبل راهی بازار شده‌اند.

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته که یکی از مدل‌های گرانقیمت ایرانخودرو به‌حساب می‌آید، ۹۶۰ میلیون تومان یعنی پنج میلیون بیشتر از هفته قبل فروخته می‌شود و همین میزان افزایش قیمت را در ارقام پیشنهادی فروشنده‌های دنا پلاس اتوماتیک آپشنال و مدل‌های مختلف تارا مشاهده می‌کنیم.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما نیز که امروز ۶۶۰ میلیون تومان قیمت خورده، افزایش قیمت دو میلیونی را تجربه می‌کند و امثال ۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته و ۲۰۷ با موتور TU۳ نیز به همین اندازه گران شده‌اند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

13 اردیبهشت 1403

16 اردیبهشت 1403

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF7 مدل 1403

818 میلیون تومان

820 میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF7 مدل 1402

630 میلیون تومان

632 میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌‌ ارتقایافته مدل 1403

955 میلیون تومان

960 میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل 1403

یک میلیارد و 165 میلیون تومان

یک میلیارد و 170 میلیون تومان

پارس سال XU7p مدل 1402

665 میلیون تومان

665 میلیون تومان

207 با موتور TU3 مدل 1403

673 میلیون تومان

675 میلیون تومان

207 دنده‌ای ارتقایافته مدل 1403

803 میلیون تومان

805 میلیون تومان

207 اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل 1403

یک میلیارد و 80 میلیون

یک میلیارد و 80 میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل 1403

650 میلیون تومان

650 میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل 1403

690 میلیون تومان

690 میلیون تومان

تارا دنده‌ای V1 مدل 1402

810 میلیون تومان

815 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V2 مدل 1403

970 میلیون تومان

975 میلیون تومان

تارا اتوماتیک V4 مدل 1403

یک میلیارد و 185 میلیون تومان

یک میلیارد و 190 میلیون تومان

پژو 206 تیپ 3 پانوراما مدل 1402

658 میلیون تومان

660 میلیون تومان

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • (ویدئو) روایت مهناز افشار از شکست و سرخوردگی پس از مهاجرت
  • پرفروش ترین تئاترهای دولتی کدام اند؟
  • (ویدئو) چرا دولت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را اجرا نکرد؟
  • فرصت سه روزه برای فروش خودرو‌های برقی وارداتی/ با کمتر از ۲ میلیارد تومان کدام خودروی برقی را می‌توان خرید؟
  • خودتخریبی در نظام های سیاسی
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد