Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- علیرضا احمدی یزدی گفت: امروز در جنگ اقتصادی با دشمن قرار داریم که به طور قطع این جنگ با کمک مردم و به خصوص همکاری بسیج پشت سر گذاشته خواهد شد، چراکه بسیج در تمام عرصه‌ها شعار «ما می‌توانیم» را تحقق بخشیده که در جنگ اقتصادی نیز امکان آن وجود دارد.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، نشست هم اندیشی فرمانده بسیج شرکت توانیر با مسئولین بسیج ادارات، بسیج اصناف، مهندسین، طلاب،  کشاورزی و بسیج کارگری به میزبانی شرکت توزیع برق استان همدان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا احمدی یزدی، فرمانده بسیج شرکت توانیر در این نشست با گرامیداشت فرا رسیدن سالروز تاسیس سازمان بسیج مستضعفین به فرمان امام راحل  به تشریح اهداف این سازمان پرداخت و اظهار کرد: بسیج مظهر ارزش‌های الهی است.

وی با اشاره به اهداف برگزاری نشست و اقدامات صورت گرفته در راستای مدیریت مصرف انرژی عنوان کرد: با وجود فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته، هنوز راه نرفته بسیاری است که باید تمام اقشار مختلف و مشترکین صنعت اقدامات بهتر و شایسته تری  انجام دهند.

فرمانده بسیج شرکت توانیر به  نقش مهم و اثرگذار بسیج در نهادینه کردن فرهنگ بهینه مصرف انرژی اشاره و تاکید کرد: خوشبختانه طی سه سال گذشته و به خصوص در ایام تابستان که اوج مصرف سراسری برق است، موضوع  مدیریت مصرف با همکاری و تعامل بسیج، در کل کشور نهادینه شده است.

وی با اشاره به افزایش مصرف برق طی تابستان امسال ابراز داشت: تابستان امسال حداکثر نیاز مصرف شبکه سراسری به 57 هزار مگاوات رسید.

احمدی‌یزدی گفت: با توجه به اینکه تولید نیروگاه اتمی بوشهر یک هزار مگاوات است، در تابستان امسال نیاز مصرف کشور 57 برابر تولید نیروگاه اتمی بوشهر بود در مقایسه با میزان مصرف امروز که 32 هزار مگاوات است.

وی با بیان اینکه اختلاف مصرف برق ایام تابستان با ایام زمستان در کشور  25 هزار مگاوات است، افزود: از 36 میلیون مشترک صنعت برق  تقاضا داریم که نسبت به مصرف بهینه برق اهتمام ویژه داشته باشند و بسیج نیز در این خصوص با قوت بیشتر وارد شده و یاریگر باشد تا 25 هزار مگاوات را مدیریت کنیم.

فرمانده بسیج شرکت توانیر با اشاره به اینکه 6هزار مگاوات از 25 هزار مگاوات تنها برای 200 ساعت در طول سال مصرف می‌شود، بر لزوم ورود بسیج در راستای مدیریت مصرف انرژی تاکید و اضافه کرد: اگر بتوانیم با کمک مشترکین و بسیج  مصرف برق را مدیریت کنیم نه تنها در تابستان سال آینده مشکل خاموشی نخواهیم داشت، بلکه بخش عمده‌ای از نیروگاه نیز برای تعمیرات سالانه می‌روند.

* ورود بسیجیان صنعت برق در بحث اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌ها

وی با بیان اینکه 25هزار مگاوات اختلاف مصرف برق در تابستان و زمستان به دلیل استفاده از سیستم‌های سرمایشی در ایام تابستان است، گفت: در ایام داغ تابستان عدم استفاده از سیستم‌های سرمایشی اجتناب‌ناپذیر است اما باید فرهنگ استفاده درست و بهینه در بین مشترکین ترویج داده شود و از مردم  تقاضا کنیم که در ساعت‌های اوج مصرف توجه بیشتر داشته باشند تا بتوانیم بخش عمده نیاز  مصرف سیستم‌های سرمایشی را کنترل کنیم.

احمدی‌یزدی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط بسیج توانیر در راستای کنترل مصرف انرژی طی سال‌های گذشته با تاکید بر اینکه بسیج  در طول 40 سال از انقلاب در تمام عرصه‌ها راهگشا بوده است، تصریح کرد: بسیج در عرصه‌های مختلف به کمک انقلاب و نظام آمده که نمونه بارز آن هشت سال دفاع مقد س و مسائل اجتماعی و فرهنگی است که کشور در طول 40 سال گذشته با آن مواجه بوده؛ به طوری که هر گاه دشمن در صدد ضربه زدن به نظام، انقلاب و اسلام توطئه‌ای تدارک دیده با ورود بسیج تمامی توطئه‌ها خنثی شد.

وی به مشکلات امروز جامعه، جنگ اقتصادی و تحریم‌های ایجاد شده اشاره و بیان کرد: امروز در جنگ اقتصادی با دشمن قرار داریم که به طور قطع این جنگ با کمک مردم و به خصوص همکاری بسیج پشت سر گذاشته خواهد شد، چراکه بسیج در تمام عرصه‌ها شعار «ما می‌توانیم» را تحقق بخشیده که در جنگ اقتصادی نیز امکان آن وجود دارد.

فرمانده بسیج شرکت توانیر با اشاره به اعلام آمادگی  بسیج در برخی استان‌ها برای پای کار آمدن فنی مهندسی تخصصی در کمک به صنعت برق عنوان  کرد: امسال برای نخستین بار توانستیم، اختراعات و ابتکارات بسیجیان صنعت برق را که نیاز امروز کشور است در نمایشگاه سالانه  صنعت برق که در 11 تا 14 آبان ماه تشکیل شد به نمایش بگذاریم که مورد استقبال قرار گرفت.

وی ادامه داد: در این نمایشگاه نشان دادیم که اگر بسیج در زمان جنگ وظیفه دفاع از کشور و مسائل نظامی را داشت، امروز بسیج سازندگی، مهندسی، متخصصین و دیگر قشرهای بسیج در عرصه‌های مختلف پای کار آمده‌ و وارد شده‌اند.

احمدی‌یزدی با بیان اینکه امروز بسیجیان صنعت برق در بحث اصلاح و بهینه‌سازی شبکه به کمک شرکت‌های توزیع برق آمده‌اند، گفت: در این ایام تحریم که بسیاری از تجهیزات را به ما نمی‌دهند و یا با قیمت‌های سرسام آور و بالا در اختیار قرار می‌گیرد، بسیجیان صنعت برق این تجهیزات را اختراع و تولید کرده و نصب و راه‌اندزای را بر عهده گرفته‌اند که با کمترین هزینه اتفاق افتاد.

وی با اشاره به وجود 36 میلیون مشترک صنعت برق در کشور، به  ارائه آماری از میزان مشترکن صنعت برق در بخش‌های مختلف پرداخت و عنوان کرد: در کل کشور 220 هزار مشترک صنعتی وجود دارد که 33 درصد و یک سوم از مصرف برق کشور را به خود اختصاص داده است.

* مشترکین صنعتی همکار 150میلیارد تومان پاداش و تخفیف دریافت کردند

فرمانده بسیج شرکت توانیر بر لزوم ورود بسیج مهندسی و بسیج صنایع در راستای کنترل مصرف برق 220هزار مشترک صنعتی  تاکید کرد و ادامه داد: کنترل مصرف برق صنعت از این بابت اهمیت دارد که در فصل تابستان بتوانند با بحث‌های مدیریت بار، بخشنامه‌های تشویشی و بخشنامه و قوانینی که وزراتخانه در این خصوص دارد، در بین مشترکین صعنت برق طرح‌ها را آموزش و منعکس کنند.

وی تصریح کرد: در تابستان سال جاری و سال‌های گذشته با طرح‌های تشویقی مشترکین صنعتی همکار 150میلیارد تومان پاداش و تخفیف دریافت کردند.

احمدی‌یزدی به برگزاری کارگاه‌های آموزشی در راستای مصرف بهینه انرژی و ترویج و اشاعه فرهنگ مدیریت مصرف توسط بسیج طلاب، بسیج مهندسین و دیگر قشرهای بسیج برای مشترکین صنعت برق تاکید و بیان کرد: بحث مدیریت بار می‌تواند بسیار نقش سازنده و مهمی در کاهش مصرف برق 25 هزار مگاوات داشته باشند.

وی با اشاره به  وجود 400 هزار مشترک کشاورزی صنعت برق در کشور تصریح کرد:  17 درصد از مصرف برق کشور توسط  مشترکین بخش کشاورزی مصرف می‌شود که از این لحاظ صرفه‌جویی در این بخش مهم و قابل توجه است.

فرمانده بسیج شرکت توانیر با بیان اینکه مشترکین تجاری صنعت برق با 5 میلیون مشترک، هفت درصد از برق کشور را مصرف می‌کنند، افزود: 1.5 میلیون مشترک عمومی اداری در کشور وجود دارد که در بخش‌های مختلف به مردم خدماتی ارائه می‌دهند که هر کدام از مشترکین در بخش‌های مختلف به خصوص اداری، صنعتی و تجاری سهم قابل توجی در کاهش مصرف برق و مدیریت مصرف برق کشور دارند که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر ضرورت نهادینه کردن فرهنگ بهینه مصرف انرژی خاطرنشان کرد: علاوه بر اینکه اصلاح الگوی مصرف جز فرمایشات دین مبین اسلام و  تاکیدات رهبری است، با توجه به کمبود برق در کشور باید بهینه‌سازی مصرف انرژی در دستور کار قرار گیرد که در این زمینه باید فرهنگ‌سازی لازم صورت پذیرد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بسیج شرکت توزیع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۲۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه در برنامه هفتم توجه ویژه ای به مهارت آموزی در هنرستان ها، دانشگاه‌ها به ویژه مراکز فنی و حرفه ای شده است، اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه ای با حمایت های دولت، پیشتاز و طلایه دار مهارت آموزی به جوانان شده است و با افزایش فعالیت های کمی و کیفی خود الگوی مناسبی برای سایر دانشگاه ها و مراکز آموزشی در عرصه آموزش مهارت های شغلی است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی مهارت ایران که با همت دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور اساتید، پژوهشگران و فعالان صنعتی در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به اینکه ۱۴۰۳ اولین سال اجرای برنامه هفتم است و دولت در تدوین آن به مهارت آموزی اهتمام ویژه‌ای داشت، گفت: برگزاری این کنفرانس می‌تواند اهمیت مهارت افزایی و آموزش حرفه‌های شغلی را به گفتمان غالب در جامعه و بین خانواده ها، جوانان و نوجوانان و رسانه‌ها تبدیل کند. دولت نیز آمادگی دارد لوایح لازم در این زمینه را تدوین و به مجلس تقدیم کند تا اهداف مدنظر در برنامه هفتم محقق شود.

حسینی با تأکید بر اینکه نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر کشوری است، اظهار داشت: هیچ کشوری بدون نیروی متبحر نمی‌تواند از منابع و ذخایر مادی خود استفاده کند همچنان که برخی کشور‌ها به رغم برخورداری از منابع زیرزمینی غنی، بخاطر کمبود سرمایه انسانی توانمند و متعهد، تحت سلطه قدرت‌های جهانی هستند، لذا غلبه بر مشکلات و تسریع در پیشرفت کشور قبل از هر چیز نیازمند نیروی ماهر و توانمند است که بایستی جوانان را به یادگیری مهارت‌های شغلی ترغیب کرد تا در جامعه نقش‌آفرین و مؤثر باشند و در جهت رفع نیاز‌ها و مشکلات اقتصادی گام بردارند.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: امام راحل روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و «ما می‌توانیم» را در جامعه احیا کردند که یک نمونه از نتایج ملموس آن عملیات وعده صادق توسط نیرو‌های غیور مسلح کشور است که با موفقیت به اجرا در آمد درحالیکه برخی کشور‌های غربی با بسیج همه امکانات خود در دفاع از رژیم صهیونیستی، موفقیت آمیز بودن عملیات ایران را باور نداشتند و مدعی بودند که موشک‌های ایران نمی‌تواند از سپر دفاعی و پدافندی چند لایه آن‌ها عبور کند، اما غلبه بر این دیواره‌ها نشان داد که جوانان و نخبگان ما از چنان استعدادی برخوردار هستند که هیچ مانعی نمی‌تواند برنامه آن‌ها را متوقف کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه بسیاری از جوانان از استعداد شگرفی برخوردار هستند و در همه حوزه‌ها می‌توانند منشأ کار‌های بزرگ باشند از اقدامات انجام شده برای مهارت آموزی به سربازان وظیفه در پادگان‌ها نیز تجلیل کرد و گفت: این کار باعث می‌شود که دوران سربازی برای جوانان پرجاذبه و مفید باشد.

حسینی تاکید کرد: بر اساس قاعده عقلی «حکم الامثال فیما یجوز و فیما لایجوز واحد» ملتی که بتواند در یک عرصه موفقیت و دستاورد بزرگ داشته باشد در سایر حوزه‌ها نیز این قابلیت و امکان را دارد بنابر این ما که در عرصه نظامی، علمی و هسته‌ای توانسته ایم با اتکا به توان عناصر نخبه و انقلابی به دستاورد‌های بزرگی دست پیدا کنیم در عرصه‌های اقتصادی، صنعتی و کشاورزی نیز می‌توانیم پیشرفت‌های چشم گیری را رقم بزنیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دولت مردمی آیت الله رئیسی با احصاء نظام مسائل کشور و تدوین سند تحول و برنامه هفتم راهکار‌های عملیاتی برای غلبه بر مشکلات را درنظر گرفته است و بر این مبنا گام به گام در حال رفع موانع و بهبود شرایط است.

حسینی با اشاره به نیاز کشور به مشاغل و حرفه‌های متنوع گفت: درگذشته غالبا در دانشگاه‌ها تاکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیرو‌های ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت افزایی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در اولویت برنامه‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه فنی و حرفه ای، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: دانشگاه باید نیرو‌های متخصصی تربیت کند که در آینده نقش آفرین باشند و تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد البته دانشگاه‌ها باید در کنار ارائه آموزش‌های فنی و تخصصی، تقویت ایمان و پای بندی به اصول و ارزش‌ها را نیز وظیفه خود بدانند.

حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال‌های اخیر با حمایت دولت مردمی گام‌های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند، چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه‌های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه‌های فنی و هنرستان‌ها اگر در کنار کارخانه‌ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارک‌های علمی و فناوری باشند می‌توانند از تجهیزات و امکانات آن‌ها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان بهره ببرند همچنان که دانشگاه‌های علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان‌ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می‌آورند.

حسینی همچنین با اشاره به مطالبه اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک‌های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهاد‌ها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • ضرورت تقسیم کار برای تحقق شعار سال
  • ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است
  • خلجی: ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» نمونه توان صنعت فنی و مهندسی کشور است
  • نقش برجسته صنعت نفت در تحقق رشد اقتصادی ۱۴۰۲
  • تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • آل اسحاق: افزایش تعطیلی‌ها در کشور مخالف تحقق شعار سال است
  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد