Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا،‌ همایون یوسفی در مورد انتشار خبری مبنی بر تصویب سند درمان کشور که به نقل از وزیر بهداشت برای جلوگیری از پارتی بازی‌ها ایجاد شده است، اظهارداشت: تصویب سند در هر برنامه کشوری می‌تواند راهبردهای نیل به اهداف تعیین شده را بهتر مشخص کند و یکی از موضوعات مهمی که در حوزه درمان هم وجود دارد، این است که، بسیاری از تصمیماتی که اتخاذ می‌شود، متناسب با شرایط اقتصادی و اجتماعی کنونی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی‌توجهی به ساماندهی نظام تعرفه‌گذاری اقتصاد سلامت را دچار مشکل می‌کند

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: یکی از این تصمیمات در مورد نظام تعرفه‌گذاری صورت گرفته که اگر به این موضوع توجه نکنیم، مطمئنا اقتصاد سلامت دچار مشکل می‌شود و در پی آن هم میزان خدمات‌دهی در این حوزه کاهش پیدا می‌کند و هم مشاغلی که در این حوزه وجود را به شدت تهدید می‌کند.

یوسفی یادآور شد: به نظر می‌رسد تهیه سند درمان کشور منوط بر اینکه به طور دقیق و کارشناسانه صورت گرفته باشد، می‌تواند به استحکام بیشتر حوزه‌های مختلف سلامت کمک کند.

نظام تعرفه‌گذاری باید به طور اساسی مورد بازنگری قرار گیرد

این نماینده مردم در مجلس دهم، در رابطه با تاثیر ایجاد سند درمان کشور در ایجاد ثبات در بازار دارو و تجهیزات پزشکی، تصریح کرد: ایجاد سند درمان کشور ممکن است باعث شود که نظام تعرفه‌گذاری به طور اساسی مورد بازنگری قرار گیرد، از سوی دیگر باید به این نکته هم توجه کنیم که صنعت پزشکی و سلامت وابسته به تامین تجهیزات است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: اگر برای کنترل قیمت‌ها در حوزه تجهیزات پزشکی و ارائه خدمات به سرعت تدبیری اندیشیده نشود، قطعا به اقتصاد سلامت به طور جدی آسیب خواهد رساند و می‌تواند مشکلات مهمی را برای سلامت مردم ایجاد کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی درمان شرایط اقتصادی کمیسیون بهداشت مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۲۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال

محمدمهدی ناصحی ، با بیان اینکه طرح درمان کودکان کمتر از ۷ سال جزو مصوبات هیئت‌وزیران به حساب می‌آید، اظهار کرد: با توجه به بودجه‌ای که سالانه به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بیمه‌ها تخصیص می‌یابد طرح درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال تصویب شده است.

وی با بیان اینکه درمان برای کودکان از اهمیت فراوانی برخوردار است، گفت:با توجه به شرایط جسمانی کودکان و نوزادان باید گفت توجه به سلامت آن ها از اهمیت فراوانی برخوردار است و باید در کانون توجه قرار گیرد. باتوجه به ضرورت سلامت در کودکان و نوزادان، دولت موضوع درمان کودکان کمتر از ۷ سال را تصویب و ابلاغ کرده است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره بودجه تخصیص یافته طرح درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال گفت: باتوجه به اینکه درمان کودکان کمتر از ۷ سال جزو ابلاغیه‌های دولت به حساب می‌آید بودجه این طرح تامین می‌شود. درمان کودکان کمتر از ۷ سال چندان طولانی نیست و نخستین سال اجرای این طرح را سپری می‌کنیم. پیش‌بینی اولیه طرح درمان کودکان کمتر از ۷ سال برای بستری این گروه سنی در تمام بیمه‌های پایه حدود ۳ هزار میلیارد تومان است.

ناصحی ادامه داد: با توجه به اضافه شدن درمان سرپایی به طرح درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال، اظهار نظر درباره بودجه مورد نیاز منوط به برآورد کامل نیازها و تقاضاها است. با توجه به اینکه هیئت‌وزیران، درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال را ابلاغ کرده اعتبار مورد نیاز این طرح تامین می‌شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در حال حاضر، مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان برای بستری بیماران گروه سنی هدف، بخش‌های دولتی و مراکز درمانی وابسته به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی درنظر گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جامعه پزشکی در حال خالی شدن است/ مسئولین قدر سرمایه‌های فاخر کشور را بدانند
  • ضرورت تلاش جمعی دستگاه‌ها برای ادای حق مساجد
  • ضرورت راه‌اندازی نظام سنجش تاثیر پژوهش/ اقتصاد تحت تاثیر پژوهش
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین