Web Analytics Made Easy - Statcounter

ششمین مجمع اقتصاد فناوری نانو از صبح امروز ۲۹ آبان ماه با همراهی جمعی از مسئولان و پژوهشگران این حوزه آغاز به کار کرد. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  صبح امروز ششمین مجمع اقتصاد فناوری نانو در پژوهشگاه نیرو آغاز به کار کرد. این مجمع قرار است میزبان سخنرانان مختلفی باشد که در حوزه‌های مرتبط با کسب و کار نانو، اقتصاد نانو، چالش‌های تحریم، بازاریابی، تعامل با شرکت‌ها و گروه‌ها موضوعات متنوعی را ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مجمع اقتصاد فناوری نانو،  بستری است برای تبادل تجربیات در زمینه فناوری و نوآوری و همفکری پیرامون چالش‌ها و موانع توسعه آن به ویژه در حوزه فناوری نانو و البته متمرکز بر کسب‌وکار‌ها و اقتصاد ناشی از آن‌ها در کشور. مهم‌ترین اهداف این مجمع را می‌توان تولید و انتشار محتوا‌های کاربردی در زمینه نوآوری و کسب‌وکار، مستندسازی و انتقال تجربیات ملموس توسعه و همچنین تسهیل همکاری‌ها و تعاملات میان بازیگران زیست‌بوم فناوری نانو کشور بر مبنای مفهوم نوآوری باز دانست.

گردهمایی سالانه مجمع اقتصاد فناوری نانو، اصلی‌ترین رویداد مدیریتی فعالان فضای نوآوری در حوزه نانو است که از سال ۱۳۹۱ و به همت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برگزار می‌گردد. گرد هم آمدن صد‌ها تن از خبرگان، مدیران و تأثیرگذاران حوزه‌های کارآفرینی، صنایع، کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان، سرمایه‌گذاران فناوری، دانشگاهیان و سیاست‌گذاران نوآوری فرصتی منحصر به فرد برای وقوع اتفاقات مثبت و جهش‌های مؤثر در حوزه اقتصاد فناوری به شمار می‌رود.

در ششمین مجمع اقتصاد فناوری نانو، سعیدسرکار دبیر ستاد توسعه فناوری‌نانو؛ رضا اسدی‌فرد مدیر کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری نانو،  سیاوش ملکی‌فر بنیان‌گذار پلتفرم نوآوری ichallenge،  محسن حاتمی، مدیرعامل و هم‌بنیان‌گذار اپلیکیشن استادکار و بسیاری از مدیرعاملان شرکت‌ها، نوآوران و پژوهشگران حضور دارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اقتصاد فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۳۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود

شهردار یزد گفت: دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان در راستای زیباسازی بصری شهری و همچنین افزایش تعامل شهروندان با فضای فناوری برداشته شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی صبح امروز -پ _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در نشست با مدیران مجموعه پارک علم و فناوری استان یزد با اشاره به برخی از موضوعات متعدد در حوزه‌های زیباسازی شهری در مجموعه کارخانه نوآوری درخشان اظهار کرد: طرح اولیه‌ای با همکاری مشترک شهرداری و پارک علم و فناوری استان تهیه و ارائه شود تا دیوارهای مقابل کارخانه فناوری یزد برداشته شده و فضای مقابل کارخانه که در اختیار مجموعه کارخانه هم باشد، به عنوان یک فضای شهری زیبا برای استفاده شهروندان مورد استفاده قرار گیرد.

وی در این نشست در خصوص مزایای اجرای این طرح، گفت: با افزوده شدن این فضا به فضای در دسترس شهروندان، علاوه بر زیباسازی بصری شهری، تعامل بین مردم و مجموعه فناوری نیز افزایش خواهد یافت.

شهردار یزد افزود: مقرر شد مدیران مجموعه پارک و علم و فناوری استان پس از بررسی‌های لازم، آمادگی خود را در این زمینه اعلام کنند.

محی الدینی در خصوص مباحثی که در حوزه اجرای شبکه فیبر نوری در سطح شهر یزد مطرح شده بود، گفت: در این جلسه مشکلاتی که متأسفانه پیمانکاران شرکت سرمایه گذار در اجرای فیبر نوری ایجاد کرده بودند، مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد با اخذ تعهدات لازم و همچنین پرداخت هزینه خسارتی که این شرکت‌ها وارد کرده‌اند، مجوز جدیدی صادر می‌شود تا شبکه فیبر نوری در سطح شهر تکمیل شود.

وی موضوع تعامل و همکاری شهرداری با صندوق پژوهش و فناوری استان را یکی دیگر از محورهای گفت و گو در این نشست عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرداری یزد از سال گذشته سهامدار این صندوق شده است، به زودی تفاهم نامه‌ای بین شهرداری و رئیس صندوق امضا خواهد شد و بستر همکاری‌های سازنده بین دو نهاد در زمینه‌های فناوری، نوآوری و خلاقیت به ویژه در حوزه‌های دانش بنیان را فراهم خواهد کرد.

شهردار یزد افزود: در حوزه‌های خلاقیت و نوآوری و ایجاد ناحیه فناوری هم مقرر شد مجموعه پارک علم و فناوری استان طرح‌های خود را در خصوص ایجاد این ناحیه به شهرداری ارائه کند تا پس از بررسی این طرح‌ها در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری و تصویب شورای اسلامی شهر، جهت اخذ مجوز به کمیسیون‌های مربوطه ارسال شود.

کد خبر 747317

دیگر خبرها

  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی