Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تشتک از جمله کالاهایی است که با وجود سادگی در تولید، همچنان به میزان تقاضا موجود در کشور تولید نمی‌شود که این مسئله تامین آن را با مشکل رو به رو کرده است. به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، برخی کالا‌های موجود در بازار با وجود سادگی در تولید و نیاز نداشتن به تکنولوژی خاص همچنان به میزان مکفی در داخل تولید نمی‌شود که این مسئله واردات آن‌ها را رونق می‌ بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تشتک فلزی یکی از این موارد است که تولید آن‌ها با میزان تقاضا همخوانی ندارد و همین مسئله سبب آن شده طبق آمار مقدماتی گمرک از تجارت خارجی تنها در ۷ ماهه نخست سال جاری بیش از ۲۴۴ تن از این کالا از ۳ کشور مختلف جهان وارد ایران شود.

وارداتی که باعث خروج ۵۳۱ هزار و ۴۳۸ دلار ارز از کشور شده که این رقم معادل ۲۰ میلیارد و ۸۹۲ میلیون و ۲۹۸ هزار و ۲۵۳ ریال است.

با این شرایط به تازگی مطلع شدیم یکی از شرکت‌های تولیدکننده انواع نوشیدنی در اقدامی قابل تامل، از تشتک برندی دیگر با وجود لوگوی سابق آن بر روی محصولات خود استفاده می‌کند که این موضوع یاد آور نیاز بازار به این کالا است.   موضوعی که در صورت از سرگیری تولید تشتک در داخل کشور در شرایط فعلی، می توان شاهد افزایش اشتغال و جلوگیری از خروج ارز در این حوزه شد که به عنوان هدف اصلی در اقتصاد از آن یاد شده است. 

برای پیگیری از دلایل این اقدام به شرکت مربوطه تماس گرفتیم که متاسفانه جوابگو نبودند و سایت شرکت نیز از دسترس خارج شده بود.      

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: طشتک کالا واردات صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۳۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود رینگ آبی در اطراف تبریز و معضل تامین آب

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف غفارزاده روز سه‌شنبه در جلسه شورای بهره‌برداری شرکت که با حضور معاونین و مدیران برگزار شد، اظهار کرد: نبود رینگ آبی (چرخه پشتیبانی کننده) در دور کلانشهر تبریز، تأمین آب شرب پایدار و یکنواخت این شهر را دچار مشکل کرده و برای رفع این مشکل نیاز است که رینگ یا حلقه آبی دور این شهر تکمیل و بهره برداری شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر رینگ جنوبی شهر با ۲۶ کیلومتر طول به اتمام رسیده و طبق برنامه ریزی انجام شده، رینگ شرقی به طول ۱۶ کیلومتر نیز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

غفارزاده اضافه کرد: به رغم بارش‌های اخیر، با توجه به شرایط خشکسالی و عدم تبدیل بارش‌ها به روان آب، تنها ۵۲ درصد مخازن سدهای استان پر شده اما نسبت به سال گذشته که سال آبی بسیار سختی بود وضعیت کمی بهتر است.

وی ادامه داد: سال قبل با تداوم شرایط خشکسالی و کاهش بارندگی‌ها مواجه بودیم اما با مدیریت منابع و مصارف آبی توانستیم این بحران را در بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعتی و شرب رد کنیم.

مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی با اشاره به برداشت‌های غیرمجاز و مصرف بی‌رویه خاطرنشان کرد: به رغم باور عمومی، بارندگی‌های پراکنده روزهای اخیر، اثربخشی ناچیزی بر مخازن سدها داشته که امیدواریم شهروندان با خودداری از مصارف غیرضروری، کمک حال کارکنان صنعت آب استان شوند.

کد خبر 6086323

دیگر خبرها

  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • نبود رینگ آبی در اطراف تبریز و معضل تامین آب
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی
  • تحقق تامین امنیت غذایی در کشور با اتکا بر تولیدات داخلی
  • کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود
  • تامین امنیت کشور در حوزه غذا
  • ۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی صنعت برق تسویه شد
  • نظارت بر مراکز تامین و تولید کالاهای اساسی کشاورزی آغاز شد
  • بازوهای نظارتی کشور وارد عمل شدند