Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس پلیس راهور ناجا در جمع خبرنگاران گفت: تاکنون تعدادی از نقاط حادثه خیز در استان گلستان رفع نقص شده، اما هنوز ۶۰ یا ۷۰ نقطه دیگر در این استان دچار نقص هست. این درحالی است که در کشور ۵۴۰۰ نقطه حادثه خیز داریم.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، سردار تقی مهری درحاشیه چهارمین همایش ملی ایمنی ترافیک در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با توجه به اینکه در داخل کشور ۵۴۰۰ نقطه حادثه خیز داریم ۲۳۰۰ نقطه در راه‌ها و ۲۰۰۰ نقطه درون شهر‌ها جزونقاط حادثه خیز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار مهری در ادامه افزود: در حادثه‌ای که منجر به جان باختن برخی از مسئولان شد، هم راننده تریلی هم راننده لندکروز و هم عدم اصلاح جاده جزو مقصران بودند اما در خصوص اینکه سرنشینان خودروی لندکروز از کمربند ایمنی استفاده کرده اند یا نه، هنوز در حال بررسی است و هنوز به صورت دقیق مشخص نیست.

وی در ادامه گفت: در سال ۸۴ تا پایان سال ۹۶، ۲۷ هزار و ۸۰۰ جانباخته به ۱۶ هزار و ۲۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است که اقدامات صورت گرفته هم در حوزه اطلاع رسانی، ارتقا و تجهیزات و رفع نقاط حادثه خیز و فرهنگ سازی می‌تواند در ادامه این کاهش نقش موثری داشته باشد.

رئیس پلیس راهور ناجا اظهار کرد: ارتقا استاندارد خودروها، کنترل رفتار رانندگان، رسیدگی به مصدومان و مجروحان نیاز به یک مشارکت همگانی دارد و همه دستگاه‌ها باید ملزم شوند که قوانین را اجرا کنند.

سردار مهری افزود: در رابطه با تعلل در رفع نقاط حادثه خیز راه‌ها، راهداری عدم تخصیص اعتبار را باعث این موضوع می‌داند.

وی گفت: اجرای قوانین و مقررات در کشور ما با بهره گیری از تجهیزات نوین صورت می‌گیرد و هر گونه تخلفی به صورت الکترونیکی ثبت و نمره منفی برای رانندگان لحاظ می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حادثه سردار مهری ارتقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۴۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ۷۰ نقطه حادثه خیز در مسیر‌های منتهی به مرز‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ معاون وزیر راه و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از برطرف کردن ۷۰ نقطه حادثه خیز در مسیر منتهی به مرز‌های غربی و جنوب غربی ویژه اربعین امسال خبر داد.
داریوش امانی در حاشیه سفر یک روزه خود به خرمشهر در بازدید از پایانه مسافری شلمچه در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما افزود: در مسیر‌های اربعینی نزدیک به ۱۳۰ نقطه حادثه خیز وجود دارد که تا امروز توانستیم ۷۰ نقطه حادثه خیز را برطرف کنم.
وی گفت: ۸۷۸ نقطه حادثه خیز در مجموع در جاده‌های کشور وجود داشت که از یک هزار و ۵۰۰ نقطه که به دولت تعهد داده بودیم در سال گذشته نزدیک به ۷۶۰ نقطه حادثه خیز را توانستیم برطرف کنیم و برنامه این است که تا پایان این دولت تمام این نقاط حادثه خیز را در سطح جاده‌های کشور برطرف کنیم.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به نیاز اساسی زائران اربعین به ناوگان حمل و نقل و سهولت در تردد آنها تصریح کرد: مشکلی در حمل و نقل وجود دارد، شخص وزیر در حال برنامه ریزی برای واردات و همچنین استفاده از محصولات داخلی در راستای تکمیل ناوگان حمل و نقل جاده‌ای است.
داریوش امانی افزود: همزمان نیز در حال رایزنی با طرف عراقی هستیم تا بتوانیم از ناوگان حمل و نقل این کشور برای جابجایی آسان زائران در مرز‌ها استفاده کنیم.
وی در پاسخ سوال خبرنگار صداوسیما درباره مشکلات موجود در مسیر منتهی به مرز شلمچه و ناایمن بودن جاده اهواز به خرمشهر گفت: ما در سال گذشته بیش از ۲ هزار و پانصد میلیارد تومان طرح‌ تعریف کردیم برای راه‌های اربعینی و امسال هم این طرح ادامه دارد که بخشی از مطالبات پیمانکاران تامین اعتبار شده است و ایمن سازی جاده اهواز به خرمشهر در اولویت کار ما قرار گرفته تا هم در تکمیل بزرگراه و هم در تامین روشنایی و رفع مشکلات موجود آن اقداماتی انجام شود که در ایام اربعین حسینی بخشی از آن قابل استفاده باشد.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره شهادت یک آتش‌نشان
  • توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره حادثه‌ شهادت یک آتش‌نشان
  • احداث درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن در ردیف پروژه‌های کدد دار کشور قرار گرفت
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • نتایج بررسی آتش‌سوزی خیابان شهید انصاری قزوین چه بود؟
  • امدادرسانی آتش نشانان در حادثه تصادف در منظریه
  • ورود ناگهانی خودروی در حال سوختن به محوطه یک رستوران در رشت
  • رفع ۷۰ نقطه حادثه خیز در مسیر‌های منتهی به مرز‌ها