Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@19:58:20 GMT

فعالیت 402 تشکل مردم نهاد در چهارمحال و بختیاری

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۹۷۱۰۵

فعالیت 402 تشکل مردم نهاد در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری از فعالیت 402 سمن در این استان خبر داد و گفت: مشارکت تشکل های مردم نهاد در امور با توجه به موقعیت استان یک ضرورت است.

به گزارش ایرنا، جعفر مردانی روز سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات سمن های زیست محیطی، منابع طبیعی و بخش کشاورزی استان، استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد را در کاهش آسیب های زیست محیطی موثر دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از تشکیل خانه تشکل های مردم نهاد در آینده نزدیک خبر داد و افزود: خانه تشکل های مردم نهاد، زمینه فعالیت بهتر آنها را در امور فراهم می کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: فعال سازی تشکل های مردمی در زمینه رفع مسائل اجتماعی، فرهنگی بخصوص امور اجتماعی و ساماندهی ناهنجاری ها نیازمند برنامه، طرح و مدل استانی است.
وی گفت: نگاه دولت تدبیر و امید به تشکل های مردم نهاد، حمایتی است.
مردانی افزود: نهادهای مردمی و دولتی نیازمند تعامل همه جانبه هستند، زیرا تجربه نشان داده هرجا امور به سازمان های مردم نهاد واگذار شده با سرعت بیشتر و هزینه کمتری انجام شده است.
وی ادامه داد: سازمان های اداری باید سازمان های مردمی را بپذیرند و مددرسان آنها در چارچوب قانونی باشند تا جایگاه آنان حفظ شود.
به گزارش ایرنا، تعدادی از فعالان زیست محیطی چهارمحال و بختیاری مشکلات و موانع خود را در این نشست مطرح کردند.
18 تشکل زیست محیطی و 12 تشکل کشاورزی و منابع طبیعی مردم نهاد در چهارمحال و بختیاری فعال است.
6199/6021

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي تشكل هاي مردمي معاون استاندار تشكل زيست محيطي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۷۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت : جای خالی سمن‌ها در حوزه HSE در جامعه احساس می‌شود ، پیشنهاد می‌کنم مروج تشکیل یک سمن در این حوزه باشیم، روح مشارکت در این فرآیند دمیده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا مصطفی نباتی نژاد امروز سیزدهم اردیبهشت در همایش اهمیت ، نقش و جایگاه HSE در مدیریت شهری با تقدیر از زحمات فعالان در حوزه ایمنی که در ارتقا کیفیت حکمرانی مدیریت شهر مؤثر است اظهار کرد: تمام ذی‌نفعان کیفیت حکمرانی را قضاوت می‌کنند، این در حالی است که همه ما هم سرنوشت هستیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین نسلی است، افزود : الزام شهرداری به بحث یکپارچه‌سازی HSE در قالب طرحی در شورای شهر اصفهان به تصویب رسید، ایده‌ای که خود فعالان و کسانی که دغدغه این موضوع را در شهرداری داشتند به مثابه شهراندیشان مطرح شد .

نباتی‌نژاد افزود: حدود ۱۰ ماه از تصویب این طرح می‌گذرد و اقدامات همه در مسیر تعریف شده پیش می‌رود، در صورت نیاز به اصلاحیه و بازبینی این مصوبه بازخوردها را نیز احصا می‌کنیم.

وی با اشاره به ابعاد مختلف سلامت و تاکید بر اینکه سلامت فقط بعد جسمی ندارد تصریح کرد : HSE باید از موضوع سلامت جسمی فراتر رود و مراقب روح و روان جامعه فعال در مدیریت شهر و مردم باشیم.

نباتی نژاد با اشاره به ارتقا نظام HSE در مدیریت شهری و ارتباط آن با حکمروایی مشارکت مبنا گفت : اگر هر کاری که می‌کنیم نگاه به ذی‌نفعان نداشته باشیم و مشارکت آن‌ها را همراه نکنیم ، اثر بخشی آن کار پایین خواهد بود .

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به الگوی سنتی حکمروایی در دو بخش شهروند و شهرداری ادامه داد: شهروندان در سطح شهر هر روز انتظار کیفیت خدمات در عرصه‌های مختلف را دارد از سوی دیگر هم شهرداری نیز از شهروندان انتظاراتی را دارد، اگر شهرداری مثل اصفهان بدون عنصر مشارکت مردم، شهر را به متعال‌ترین شهر دنیا تبدیل کند، نسبت اعتماد عمومی در این شهر در مقایسه با شهری که تلاش نمی‌کنند اما عنصر مشارکت در آن تعریف می‌شود، قطعاً تعلق خاطر شهروندان و اعتماد عمومی در آن مسیر بالاتر است.

وی به ارتقا شهروندان در سه بخش شهربان، شهر اندیش و شهریار در نگاه حکمروایی مشارکت مبنا گفت: ارتقای کیفیت حکمرانی در عرصه مشارکت برای ما بسیار مهم است.

نباتی نژاد ادامه داد : جای خالی سمن‌ها در حوزه HSE در جامعه احساس می‌شود ، پیشنهاد می‌کنم مروج تشکیل سازمان‌های مردم نهاد در این حوزه باشیم تا روح مشارکت در این فرآیند دمیده شود.

کد خبر 750023

دیگر خبرها

  • ضرورت آگاهی عشایر کوچ رو از مخاطرات کوچ در شرایط بارانی
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • تجلیل از شهرداران، شورا‌ها و دهیاران نمونه چهارمحال و بختیاری
  • از ظرفیت شوراها برای پیشرفت چهارمحال و بختیاری استفاده شود
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • کلنگ‌زنی ۶۰واحد مسکن مددجویی در چهارمحال و بختیاری توسط سپاه
  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است