Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت:آموزش و پرورش می‌تواند در مدارس مناطق محروم به جای معلم‌های حق‌التدریسی از ظرفیت روحانیون مستقر استفاده کند.

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد قمی در حاشیه بازدید از نمایشگاه تخصصی «مدیریت مسجد» با اشاره به اینکه در بعضی از روستاها مشکل معلم حق‌التدریسی داریم، گفت: در مناطق محروم یک معلم حق‌التدریسی باید مسافتی طولانی را طی کند و معمولا از میزان حق‌التدریس خود هم ناراضی است در حالی که آموزش و پرورش می‌تواند از روحانیون مستقر به‌عنوان معلم در مناطق محروم کشور استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در زمینه ساماندهی امور مساجد باید از فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود استفاده بهینه‌ای کرد، یادآور شد:مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا عمدتا در مناطق محروم احداث شده‌اند که در استفاده از ظرفیت‌های این مدارس هم نباید غفلت کرد.

قمی پس از بازدید از نمایشگاه «مدیریت مسجد» در نشستی مشترک با حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جواد حاج علی‌اکبری رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد و محمد مخبر دزفولی رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) حضور یافت که طی این نشست مقرر شد کارگروه مشترکی بین سازمان تبلیغات اسلامی، مرکز رسیدگی به امور مساجد و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در زمینه ساماندهی امور مساجد تشکیل شود.

نمایشگاه تخصصی «مدیریت مسجد» به همت مرکز رسیدگی به امور مساجد با عناوین و موضوعاتی همچون تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه مسجد، مسجد و دهه شصت، شهدای محراب، مسجد ضرار، نگاهی آماری به وضعیت مساجد، روند برنامه‌ریزی راهبردی مساجد، مسجدکالا، مجموعه اسناد و منابع مسجد و خادم مسجد بیستم الی سی ام آبان ماه ۱۳۹۷ در بزرگراه رسالت، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حسینیه الزهراء (س) برپا شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش سازمان تبلیغات اسلامی مدیریت مسجد مركز رسيدگي به امور مساجد مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۷۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ احمد محمودزاده در همایش دو روزه آموزشی - توجیهی روسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش افزود:طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

وي گزارشی از فعالیت‌های این سازمان ارائه کرد و گفت: در سازمان مدارس غیردولتی ما برنامه‌هایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاست‌گذاری و برنامه‌های مشترک با سایر معاونت‌ها را دنبال کردیم.

احمد محمودزاده افزود: در این قالب‌ها، کار مهم در حوزه قانون‌گذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود. این کار را پس از ۱۸ ماه به نتیجه رساندیم، ۱۶ ماده آن تغییر پیدا کرد و ابلاغ شده است. حمایت از معلمان، حمایت از موسسان را تثبیت و موضوع نظارت را در این قانون، جدی‌تر مطرح کردیم. در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم. موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد تا دیگر مشکلی پیش نیاید.

وی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آیین‌نامه‌های مربوط به شوراهای عالی آموزش و پرورش استان‌ها برای احیای برخی از ظرفیت‌ها یکی از کارهای مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استان‌ها قرار خواهد گرفت و امیدواریم به خوبی اجرا شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی افزود: مصوبه این موضوع را سال گذشته دریافت کردیم و به دنبال این هستیم تا تنوع مدارس را کاهش داده و در داخل مدرسه مجازی تجمیع کنیم. طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.

محمودزاده با بیان اینکه مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی، قانون است، گفت:  فعالیت  مراکز آزمون ها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت  مراکز فاقد مجوز ممنوع بوده و در صورت مشاهده کردید، آن را تعطیل کنید.

معاون وزیر آموزش و پرورش از استان‌ها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفموم درست، شروع کنند.

وی همچنین بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامه‌های پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرح‌هایی از قبیل آوای آسمانی، چفیه‌های بهشتی و طرح ولایت تاکید کرد و گفت: شما باید تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس فراهم کنید.

احمد محمودزاده با بيان اينكه بیشترین، بهترین و مهمترین تولید در همه نظامات، تربیت نیروی انسانی است، افزود: مهمترین سرمایه کشور که در همه اسناد بالادستی به آن اشاره شده، سرمایه نیروی انسانی است. تولید این سرمایه در داخل آموزش و پرورش صورت می‌گیرد. حفظ و گسترش دستاوردها توسط این افراد صورت می‌گیرد.

محمودزاده تصریح کرد: آموزش و پرورش از سال‌های گذشته جهت‌گیری‌هایی را شروع کرده که امسال باید به نتیجه برسد. همه برنامه‌ریزی‌ها برای تحقق و اجرای سند تحول بنیادین، برای مرجعیت معلم و مرجعیت کتاب درسی است.

دیگر خبرها

  • سپاه نهادی مکتبی در جهت اهداف و آرمان‌های والای انقلاب اسلامی است
  • ورود بیش از ۳۸۰۰ معلم به مدارس ابتدایی در استان
  • تنها استان محروم از استخر دانش‌آموزی برخوردار شد
  • این افراد معلم می‌شوند
  • آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • راه‌اندازی مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳
  • تدوین طرح مدرسه مجازی در راستای کاهش تنوع مدارس
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است