Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس شورای راهبردی روابط خارجی تصریح کرد: قصور و ناتوانی اروپا در اجرای تعهدات برجامی قابل توجیه و پذیرش نیست و رافع مسئولیت آن‌ها در قبال برجام نخواهد بود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، سیدکمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در دیدار هیئتی از کارشناسان اندیشکده بنیاد برتلزمان آلمان به پرسش‌های آنان در حوزه‌های منطقه، برجام و روابط ایران و اروپا پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره ارزیابی ایران از اجرای تعهدات برجامی اروپا گفت: اگرچه با توجه به مشکلات داخلی اروپا، ضعف و ناتوانی اروپا در برابر فشار‌های آمریکا قابل درک است، اما قصور و ناتوانی اروپا در اجرای تعهدات خود در برجام، قابل توجیه و پذیرش نیست و رافع مسئولیت آن‌ها در قبال برجام نخواهد بود.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی تصریح کرد: اروپا در همسایگی غرب آسیاست و امنیت اروپا با امنیت در این منطقه ارتباط مستقیمی دارد. باید به خاطر داشت که حفظ برجام در امنیت منطقه و اروپا تاثیرگذار است.

خرازی در پاسخ به سوالی درباره روابط ایران و ترکیه اظهار داشت: ترکیه و ایران با وجود برخی اختلاف نظر‌های سیاسی، از ظرفیت‌های همکاری وسیعی برخوردارند و در همین حال، ایران از گسترش همکاری‌ها با این کشور همسایه استقبال می‌کند.

وی افزود: برای نمونه، همکاری ایران، روسیه و ترکیه در روند آستانه نتایج مفیدی در خصوص بحران سوریه در بر داشته است. با وجود فشار‌های آمریکا، با توجه به رویکرد رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، می‌توان به گسترش همکاری‌های ایران و ترکیه امیدوار بود.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در پاسخ به سؤال دیگری درباره روابط ایران و روسیه نیز گفت: با وجود برخی تفاوت‌ها بین ایران با روسیه و ترکیه، منافع مشترک زیادی به ویژه در سوریه داریم و همکاری‌های سه جانبه در حل بحران سوریه بسیار موثر است.

خرازی با تاکید بر اینکه تغییر دولت در سوریه با توسل به زور و کمک برخی کشور‌ها مانند عربستان به گروه‌های تروریستی غیرقابل قبول است، گفت: حمایت قدرت‌های اروپایی از گروه‌های تروریستی در سوریه یا سکوت آن‌ها در قبال حمایت از این گروه‌ها توسط برخی از کشور‌های منطقه در بی ثباتی منطقه موثر بوده است.

وی ادامه داد: تلاش ما در راستای فراهم کردن بستر مناسب برای مذاکرات سوری - سوری و اصلاح قانون اساسی و برگزاری انتخابات آزاد در سوریه است.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر اینکه راهبرد دفاعی جمهوری اسلامی در منطقه کاملا دفاعی است، گفت: ایران، ترکیه و عربستان سه کشور کلیدی منطقه هستند و می‌توانند نقش موثری در رسیدن به سازوکار توسعه صلح و ثبات در منطقه داشته باشند، ولی شرط آن توقف اقدامات مداخله جویانه و بی ثبات ساز در منطقه است.

خرازی درباره بحران یمن هم تصریح کرد: توقف بمباران‌ها در یمن و مذاکرات یمنی - یمنی تنها راه حل بحران این کشور است.

آمریکا خواستار صلح و امنیت در منطقه نیست
وی با بیان اینکه دولت آمریکا خواستار صلح و امنیت در منطقه نیست، ادامه داد: آمریکا ایجاد شکاف و اختلاف بین کشور‌های منطقه و بهره برداری از بحران‌ها را دنبال می‌کند.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی گفت: حل بحران یمن می‌تواند راه را برای مذاکرات جهت حل بحران‌های دیگر در منطقه هموار کند.

خرازی در پاسخ به سؤالی درباره نگاه ایران به رفع تنش بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان هم گفت: با توجه به روابط خوب ایران با این دو کشور آماده همکاری و حمایت از تحرکات و ابتکارات برای حل اختلافات بین آذربایجان و ارمنستان هستیم.

وی همچنین درباره شیوه مقابله ایران با آثار تحریم‌ها گفت: جمهوری اسلامی ایران از منابع انسانی جوان و متخصص و منابع غنی انرژی و معدنی برخوردار است و با مدیریت خوب این منابع می‌تواند مشکلات ناشی از تحریم را پشت سر بگذارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خرازی شورای راهبردی روابط خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۷۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عباس‌زاده: تعمیق و توسعه روابط ایران و پاکستان ضریب امنیت را بالا می‌برد/ سوءتفاهمات بین دو کشور باید برطرف شوند+ فیلم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد : تعمیق و توسعه روابط ایران و پاکستان ضریب امنیت را بالا برده و هزینه امنیت را پایین می‌آورد.

محمود عباس‌زاده، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی  در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت: ایران و پاکستان دو کشور محوری منطقه بوده و دارای مشترکات بسیار زیاد و علایق مشترک هستند.

وی افزود :  پاکستان همانند ایران ظرفیت‌های فراوانی دارد.

عباس زاده اظهارداشت : تعمیق و توسعه روابط ایران و پاکستان ضریب امنیت را بالا برده و هزینه امنیت را پایین می‌آورد.

وی افزود : یک سری سوءتفاهمات بین دو کشور بوجود آمده که باید برطرف شوند. هر دو کشور باید برای رفع این سوءتفاهمات تلاش کنند.

عباس زاده ابرازداشت : انتظار می‌رود دولت پاکستان اجازه ندهد از خاک خود تهدیدی علیه مردم و منافع ایران شکل بگیرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: در تعمیق و توسعه روابط با پاکستان هیچ مشکلی نداریم، هم جدی هستیم هم حسن نیت داریم؛ هر دو این عنصر باید در کشور مقابل نیز باید تقویت شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • اردوغان: دیگر روابط تجاری با اسرائیل نداریم
  • تصمیم مهم اردوغان درباره رژیم صهیونیستی ؛ روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
  • اردوغان : روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
  • اردوغان: روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
  • امنیت منطقه محور اصلی دیدار پوتین و علی‌اف
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • عباس‌زاده: تعمیق و توسعه روابط ایران و پاکستان ضریب امنیت را بالا می‌برد/ سوءتفاهمات بین دو کشور باید برطرف شوند+ فیلم
  • تاکید سفیر ایران بر نقش قوای مسلح ایران و ترکیه در حفظ امنیت
  • رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق : شکوفایی و بالندگی امروز کشور ثمره خون شهدا