Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد گفت: انیمیشن «محراب آرامش» وفیلم کوتاه «دا» از تولیدات حوزه هنری این استان به چهل و هشتمین جشنواره بین اللملی فیلم رشد راه یافتند. ۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۷ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، شریف اسلامی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: انیمیشن محراب آرامش انیمیشنی با تکنیک دو بعدی بوده و داستان آن دربار آهوی حامله است که برای جان نجات فرزندش از فر‌ش‌هایی با نقوش اسلامی می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این انیمیشن در چهار دقیقه و با استفاده از نقوش و گلیم روایت می‌شود، عنوان کرد: انیمیشن محراب آرامش به تهیه کنندگی حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد با طراحی و کارگردانی زیبا ارژنگ، تدوین بنیامین قچاق ، طراحی صدا علی علیدوستی ساخته شده است.

رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: انیمیشن محراب آرامش 28 و 30 آبان امسال در سالن شماره یک سینما فلسطین تهران نمایش داده می‌شود.

اسلامی از راهیابی فیلم کوتاه دا از تولیدات حوزه هنری استان به چهل و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم رشد خبر داد و افزود: نویسنده و کارگردان این فیلم سعید کریمی است و زهره بیتاب، حسین کریمی ، زیور جهان و محمد دلشاد در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

وی بیان کرد: جواد هادی اصل تصویربردار، پژمان امیر نژاد صدابردار، خسرو روشناس مدیر تولید، سعید کریمی تدوین و صدا گذاری ، مصطفی لاهوتی نژاد بازیگردان ، حسین اژدری عکاس ، ایمان هاشم پور انیمیشن،حسین کریمی طراح صحنه و محمد حسینی طراح لباس فیلم کوتاه دا هستند.

اسلامی بیان کرد: داستان این اثر روایت مادر شهیدی است که همچون دیگر مادران شهید کشورمان اسوه صبر و استقامت بوده و در حالی که طاقت دوری فرزندش را حتی برای لحظه‌ای ندارد اما نهایت فرزندش گمنام به دست تاریخ سپرده می‌شود و مدام حضورش در کنار مادر تنهایش احساس می‌شود.

وی گفت: این فیلم کوتاه پیش از این نیز جایزه بهترین صداگذاری را از جشنواره منطقه‌ای فیلم کهگیلویه کسب کرد و کاندیدای دریافت جایزه از دومین جشنواره ملی فیلم کلیبر در آذربایجان شرقی بوده است.

رئیس حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: چهل و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم رشد 25 آبان تا دوم آذر امسال در سینما فلسطین تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ن

R41452/P1361/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای نخل طلای افتخاری کن به استودیو انیمیشن سازی جیبلی ژاپن

جشنواره فیلم کن از اعطای جایزه نخل طلای افتخاری دوره آتی خود به استودیو انیمیشن سازی جیبلی ژاپن خبر داد.

به گزارش ایسنا، این نخستین بار خواهد بود که جایزه نخل طلای افتخاری کن به یک استودیو فیلمسازی اعطا می‌شود و پیش از این جایزه تنها به افراد داده می‌شد. 

استودیو Ghibli در سال ۱۹۸۵ توسط هایائو میازاکی انیماتور نامدار و برنده اسکار ژاپنی و با همکاری ایسائو تاکاهاتا و توشیو سوزوکی بنیان نهاده شد. 

از انیمه های درخشان این استودیو می‌توان به «قلعه در آسمان» (هایائو میازاکی، ۱۹۸۶)، «همسایه من توتورو» (هایائو میازاکی، ۱۹۸۸)، «گورستان کرم های شب تاب» (ایسائو تاکاهاتا، ۱۹۸۸)، «سرویس تحویل کی کی» (میازاکی، ۱۹۸۹)، «همین دیروز» (تاکاهاتا، ۱۹۹۱)، «پورکو روسو» (میازاکی، ۱۹۸۲)، «پوم‌ پوکو» (تاکاهاتا، ۱۹۹۴)، «شاهزاده مونونوکه» (میازاکی، ۱۹۹۷)، «یاماداها، همسایه های من» (تاکاهاتا، ۱۹۹۹)،،«شهر اشباح» (میازاکی، ۲۰۰۱)، «قلعه متحرک هاول» (میازاکی، ۲۰۰۴)، «پونیو» (میازاکی، ۲۰۰۸)، «باد بر می خیزد» (میازاکی، ۲۰۱۳)، «قصه شاهزاده کاگویا» (تاکاهاتا، ۲۰۱۳)، «لاک پشت دریایی سرخ» (میشائیل دودوک دو ویت، ۲۰۱۶) و «پسرک و مرغ ماهیخوار» (میازاکی، ۲۰۲۳) اشاره کرد. 

انیمیشن «پسر و مرغ ماهیخوار» ساخته میازاکی امسال جایزه اسکار بهترین انیمیشن بلند را به خود اختصاص داد. 

پیش از این جورج لوکاس به عنوان دیگر دریافت کننده جایزه نخل طلای افتخاری امسال جشنواره کن معرفی شده بود. 

هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن از ۱۴ تا ۲۵ می ۲۰۲۴ (۲۵ اردیبهشت‌ماه تا ۵ خردادماه) برگزار می‌شود. امسال «گرتا گرویگ» کارگردان آمریکایی ریاست هیات داوران را بر عهده دارد. 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فیلم وسترن «کوین کاستنر» به جشنواره کن می‌رود اعلام فیلم‌های حاضر در جشنواره کن ۲۰۲۴ ؛ ایران هیچ نماینده‌ای ندارد اعلام فیلم‌های دوهفته کارگردانان جشنواره کن

دیگر خبرها

  • اصغر فرهادی بخشی از هنر انقلاب است/ هنری که نگاه اصلاحی دارد
  • جشنواره «پژواک» بین‌المللی می‌شود؟/افزایش آثار رادیویی غیرسازمانی
  • شب شعر و شاهنامه به همت حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • بدحجابی در کافه‌ها و مطب‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • پایان جشنواره الگوهای برتر تدریس با معرفی برترین ها
  • کش و قوس‌های پل قوسی سی سخت پایان ندارد
  • اعطای نخل طلای افتخاری کن به استودیو انیمیشن سازی جیبلی ژاپن
  • ۱۵۱۸گازگرفتگی سگ در کهگیلویه و بویراحمد گزارش شد/کودک۹ساله در کما
  • جذب ۱۲۸ میلیارد تومان از اعتبارات جاده یاسوج به سی‌سخت
  • فیلم‌های ماندگار کانون پرورش تماشایی شد/ «پریسان» به پرتغال رفت