Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: مسئولان استانی سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را در زمینه‌های مختلف تسهیل کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی دوشنبه شب در پایان سفر به آذربایجان غربی و در نشست خبری با خبرنگاران، ضمن قدردانی از استقبال پرشور و بسیار گرم مردم این استان از کاروان دولت تدبیر و امید، کرد: در جریان این سفر تصمیمات خوبی برای توسعه و آبادانی استان اتخاذ شده که امیدوارم با کمک یکدیگر بتوانیم همه آنها را محقق سازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور افزود: اتصال ارومیه به راه‌آهن سراسری موضوعی بسیار حائز اهمیت بود و می‌تواند پایه بسیار بزرگی برای توسعه استان باشد و امیدواریم همه طرح‌ها و پروژه‌هایی که در جریان این سفر به مردم استان وعده دادیم، تا پایان سال 99 اجرایی و عملیاتی شود.

دکتر روحانی با قدردانی از تلاش همه دستگاه‌های اجرایی، نیروهای مسلح و رسانه‌ها در جریان سفر کاروان تدبیر و امید به استان آذربایجان غربی، گفت: رسانه‌ها مسیر اتصال حکومت و مقامات مختلف به مردم هستند و در این شرایط تاریخی بار مسئولیت رسانه‌ها سنگین‌تر است.

رئیس جمهور اهمیت وحدت و اتحاد اقوام و مذاهب گوناگون را مورد تأکید قرار داد و گفت: وحدت و اتحاد مثال‌زدنی ادیان، اقوام و شیعه و سنی در استان آذربایجان غربی بسیار ارزشمند است و می‌تواند الگو و نمونه باشد.

دکتر روحانی در ادامه این نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره اقدامات دولت در خصوص تقویت سرمایه‌گذاری در بخش صنعت و معدن استان، اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های بزرگ آذربایجان غربی معادن آن است و در صنعت نیز از توانمندی‌های خاصی برخوردار می‌باشد و از آنجایی که استان مرزی است می‌تواند تولیدات خود را به راحتی صادر کند.

رئیس جمهور افزود: با وزیر صنعت، معدن و تجارت قرار گذاشتیم که معادن را با شرایط سهل و آسانی به مردم و بخش خصوصی واگذار نماید و فعال شدن معادن می‌تواند تحولی در سطح استان ایجاد کند.

دکتر روحانی تصریح کرد: تلاش دولت این است که از ظرفیت استان در زمینه صنعت و معدن به طور کامل استفاده شود و از همه مسئولین دولتی استان می‌خواهم که سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را در زمینه‌های مختلف تسهیل کنند.

رئیس جمهور در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اقدامات دولت برای ارتقاء شاخص‌های توسعه استان، گفت: براساس گزارشی که استاندار ارائه کرده، شاخص استان در برخی از زمینه‌ها بویژه در حوزه بهداشت و درمان به سطح متوسط ارتقاء یافته است و در حوزه گازرسانی نیز با توجه به اقداماتی که انجام شده امید است در سال آینده شاخص استان به حد متوسط برسد.

دکتر روحانی ادامه داد: در حوزه گردشگری استان نیز تصمیم گرفته شده، بودجه اضافه‌تری به استان اختصاص یابد تا جاذبه‌های فراوانی که استان از آن برخوردار است به خوبی احیاء معرفی شود؛ در سایر زمینه‌ها نیز بدون تردید با پیگیری مسئولان استانی می‌توانیم شاهد تحولات مثبت باشیم.

رئیس جمهور در پاسخ به سوالی در خصوص افزایش اختیارات استان و تمرکززدایی، افزود: یکی از تصمیمات مهمی که باید دنبال کنیم این است که استان‌ها از اختیارات بیشتری برخوردار باشند؛ امروز در اینکه استان باید از مزایای مرزها برخوردار باشد، هیچ تردیدی وجود ندارد و دولت برای رونق بازارچه‌های مرزی آمادگی دارد، تصمیمات لازم را اتخاذ نماید.

دکتر روحانی تصریح کرد: هدف دولت این است که مردم بهترین استفاده قانونی و مشروع را از مرز و در مسیر تبادلات با کشورهای همسایه داشته باشند.

رئیس جمهور در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه احیاء دریاچه ارومیه، گفت: تثبیت و احیاء دریاچه ارومیه جزو اهداف مهم دولت است و همه باید توجه داشته باشند که اگر اقدامات دولت یازدهم و دوازدهم نبود، امروز دریاچه ارومیه به طور کامل خشک شده بود و دولت گام بسیار بزرگی در زمینه تثبیت دریاچه ارومیه برداشته است و با اهتمام ویژه قدم‌های بعدی را برای احیاء دریاچه انجام خواهد داد.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: گردشگری یکی از اولویت‌های اصلی برای توسعه استان آذربایجان غربی است و دولت همه توان خود را بکار می‌گیرد و امیدواریم بخش خصوصی هم مشارکت داشته باشد تا شاهد تحولی در صنعت گردشگری استان باشیم.


انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی آذربایجان غربی بخش خصوصی حسن روحانی راه آهن وزیر صنعت معدن و تجارت 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۸۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند، به شورای اجتماعی معرفی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750979

دیگر خبرها

  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست /۳۴ ماه از عمر دولت تان گذشته و شما هنوز دارید می گویید: باید فلان شود و نباید بهمان شود!
  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • رئیس جمهور در جلسه هیات دولت: امروز در غرب شاهد تقابل جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟