Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر رهنماآذر، مدیر عامل خانه فرهنگ و هنر استان اردبیل در گفت‌وگو با ایکنا از اردبیل گفت: استاد سلیم مؤذن‌زاده اردبیلی یک شخصیت بین‌المللی و چهره فاخر حسینیّت بودند و تلاش‌های زیادی در راه حفظ فرهنگ ارزشمند عاشورا و دین مبین اسلام انجام داده‌اند و بر خود لازم می‌دانیم بزرگداشت باشکوهی را در زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره آن استاد رقم بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این مراسم با همکاری و حمایت‌های سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری اردبیل و خانه فرهنگ و هنر استان اردبیل روز پنج شنبه، یکم آذر ماده در اردبیل برگزار می‌شود.
رهنماآذر با اشاره به جزئیات روز بزرگداشت تصریح کرد: روز چهارشنبه، ۳۰ آبان ماه، دیدار مسئولین و بزرگان شهر با خانواده استاد سلیم مؤذن‌زاده اردبیلی انجام خواهد شد و مراسم بزرگداشت روز پنج شنبه، یک آذرماه، ساعت ۹:۳۰ صبح در بهشت زهرا، قطعه مفاخر شروع گردیده و ساعت ۱۱:۰۰ کلنگ زنی میدان مؤذن‌زاده واقع در شهرک کوثر انجام و در نهایت ساعت ۱۴:۰۰ مراسم یابود آن استاد معظم در مسجد عالی قاپو (آقایان) و مسجد تازه شهر (خانم ها) برگزار می‌گردد.
مدیرعامل خانه فرهنگ و هنر استان اردبیل افزود: روز پنج‌شنبه، پنجم آذرماه نیز مراسمی با حضور مسئولین، فرهیختگان و اهالی هنر ساعت ۱۷:۳۰ در مجتمع فرهنگی، هنری فدک برگزار خواهد شد.
یادآور می‌شود؛ سلیم مؤذن‌زاده اردبیلی، یکی از مداحان ایرانی بودکه در سال ۱۳۱۵ خورشیدی در شهر محله تازه‌شهر اردبیل زاده شد. مؤذن زاده بطور متوسط روزانه پنج ساعت از عمر خود را صرف مداحی کرده بود و بیش از ۲۰۰۰ عنوان نوار کاست مربوط به برنامه‌های او از زمان پیدایش ضبط صوت تاکنون به زبان‌های ترکی، فارسی و عربی موجود است. وی در دوم آذر ۱۳۹۵ در سن ۸۰ سالگی درگذشت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فرهنگی اردبیل موذن زاده سلطان الذاکرین بزرگداشت قران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۸۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می شود
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی
  • گلبالیست های اردبیلی فاتح لیگ یک کشور
  • پیکر مرحوم رحیم پرواسی در اردبیل تشییع شد
  • ۸۵۵ زائر اردبیلی راهی سرزمین وحی می‌شوند
  • تشییع پیکر هنرمند چهره پرداز اردبیلی «رحیم پرواسی»
  • ۸۵۵ زایر اردبیلی راهی سرزمین وحی می شوند