Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام- طالب صادقیان گفت: شهر ایلام از لحاظ توپوگرافی در دامنه کوه قرار گرفته و مسیر روان آبها به درون شهر بوده است و در واقع سیل همواره شهر ایلام را تهدید می کند.

طالب صادقیان شهردار ایلام امروز(سه شنبه) در گفتگو با قدس آنلاین، با بیان اینکه در سال های گذشته پدیده زمین خواری و ساخت و سازهای غیرمجاز و سکونت‌گاه های غیر رسمی و حتی برخی مسیرهای درون شهری بر روی مسیل های طبیعی و قدیمی شهر ایلام بنا شده است، اظهارداشت: برخی اقدامات برای کاهش اثراث سیل همچون ایجاد گودال های بزرگ در مسیر روان آبها، لایروبی گابیون بندی های اطراف شهر، ایجاد پوشش گیاهی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. برای کاهش سرعت ورود سیلاب به شهر و جلوگیری از ورود نخاله ها انجام شده که این اقدامات برای مهار این مشکل قطعی و کافی نخواهد بود.

وی توسعه و گسترش شهر به سمت کوهپایه های اطراف شهر را یکی از دلایل مهم تبدیل روان آبها به سیل در شهر ایلام عنوان کرد و افزود: گسترش ساخت و ساز در زمین های کشاورزی و حرکت به سمت کوهپایه ها، زمین ها و پوشش گیاهی که در سالیان گذشته آب باران را جذب می کرده، اکنون تبدیل به کوچه و خیابان شده و آب باران سریعا به سیلاب تبدیل می شود.

شهردار ایلام با انتقاد از طراحی و اجرای سیل بندها و همچنین فاضلاب شهری شهر ایلام، بیان داشت: اجرای این قبیل سازه ها نیازمند افق ۵۰ ساله و حتی ۱۰۰ ساله است که در اجرای سیل بندهای اطراف شهر ایلام چنین آینده نگری صورت نگرفته و با مطالعه ای که از طرف مشاور شهرداری بر روی سیل بندهای اطراف ایلام صورت گرفته، این سیل بندها به هیچ وجه جوابگوی نیاز حال حاضر شهر ایلام نیست و حتی برای ۱۰ سال آینده نیز جوابگو نیستند.

طالب صادقیان با بیان اینکه در حال حاضر هزینه احداث هر مترمربع سیل بند ۱۲ میلیون تومان است، ادامه داد: در سال جاری ۸ سیل بند جدید در اطراف شهر ایلام با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد تومان احداث شده اما مهار سیلاب های ایلام به بیش از یکصد سیل بند جدید نیاز دارد که اعتبارات عمرانی شهرداری برای این حجم از کار پاسخگو نیست.

وی از مهار برخی نقاط حادثه خیز در هسته مرکزی شهر خبر داد و بیان داشت: برای کاهش اثرات سیل در مرکز شهر، در کنار احداث پروژه های عمرانی، مسیر روان آبها نیز تقسیم شده تا در صورت وقوع سیل، اثرات مخرب آن کمتر به شهروندان و بازاریان خسارت وارد کند.

شهردار ایلام با تأکید بر اینکه تقاطع غیرهمسطح رسالت به موازات کانال های قدیمی در حال اجراست، افزود: برای مهار روان آب ها و عدم بروز مشکل در قعر این زیرگذر، تونل انتقال آب های سطحی چهار راه رسالت به سیل بند خیابان اشرفی اصفهانی به قطر ۸۰ سانتی متر احداث خواهد شد.

طالب صادقیان با اشاره به اینکه مخالف تعریض خیابان ها با کاهش پیاده روها هستم، بیان کرد: در خیابان آیت اله حیدری نیز که بلوار احداث شده نه در کاهش ترافیک مؤثر است و نه فضای سبز را افزایش داده که این بلوار نیز بایستی اصلاح شود.

وی در پایان با بیان اینکه هشدار لازم را به مسئولان در راستای وضعیت سیلاب های ایلام داده شده است، یادآور شد: طبق برآوردها، احداث سیل بندهای اصولی و کافی برای کنترل سیلاب های شهر ایلام به بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ایلام خسارت سیلاب شهردار ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۹۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر نگرش از رویکرد کنترل سیلاب به سمت مدیریت سیلاب

سید محمد حسن سعیدی رئیس اداره منابع آب شهرستان‌های بافق و بهاباد اظهار داشت: اقدامات انجام شده توسط اداره منابع آب شهرستان‌های بافق و بهاباد جهت پیشگیری و کاهش خسارت ناشی از سیل احتمالی، به اقدامات پیشگیرانه (قبل از شروع بارندگی) و اقدامات در حین بارندگی تقسیم می‌گردد. 

وی با بیان اینکه این اقدامات با همکاری واحد رودخانه‌ها و سواحل و واحد بهره برداری از تاسیسات آبی شرکت انجام گرفته است، افزود: لایروبی رودخانه‌های در مسیر جاده بافق و بهاباد در حوالی روستای کوشک، رودخانه عبوری از روستای مبارکه از جمله این اقدامات بوده است.

سعیدی ابراز کرد: همچنین از دیگر اقدامات می‌توان به انجام عملیات لایروبی بند خاکی تلخاب در شهرستان بافق و بند حفاظت از سیلاب و بند ده عروس در شهرستان بهاباد اشاره کرد. 

وی در ادامه تصریح کرد: در زمان بارندگی گروه گشت و بازرسی و دیگر همکاران اداره منابع آب شهرستان در حالت آماده باش کامل بوده و به صورت مستمر بندها، رودخانه‌ها و محل‌های حادثه خیز را رصد و پایش کردند تا در صورت بروز مشکل فورا اقدام شود.

شایان ذکر است شرکت سهامی آب منطقه‌ای در ساخت دیوار ساحلی در روستا‌ها مشارکت داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۲ هزار میلیارد ریال برای اجرای پروژه های راه و شهرسازی استان قم
  • احداث کانال انتقال آب کشاورزی در سوادکوه‌شمالی
  • اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی برای احداث فضای سبز بیشه خزایی
  • احداث پارکینگ با ظرفیت ۱۰ هزار خودرو در پایانه مرزی مهران
  • احداث پارکینگ با ظرفیت پذیرش ۱۰ هزار خودور زائران اربعین در پایانه مرزی مهران
  • تکمیل طرح رانش محور ماربره به صالح آباد در گرو تخصیص اعتبار
  • نیاز به ۹۰‌ همت اعتبار برای تکمیل پروژه آزادراه حرم تا حرم
  • تغییر نگرش از رویکرد کنترل سیلاب به سمت مدیریت سیلاب
  • ۱۳۰ هزار میلیارد تومان، اعتبار مورد نیاز طرح دارویار
  • تخصیص ۱۲۸ میلیارد تومان برای جاده یاسوج به سی‌سخت