Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-07@13:48:55 GMT

نه به آن شوری شور عاشقی، نه به این بی نمکی و خط کشی !

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۹۹۸۷۳

نه به آن شوری شور عاشقی، نه به این بی نمکی و خط کشی !

رکنا: محصل/ یک دل نه صد دل دل می بازند و خاطرخواه می شوند. فضای مجازی دایه مهربانتر از مادر شده ،برای شان آستین بالا می زند تا احساس هیجانی را با بی قراری و لحظه شماری، آتشین تر کند. آنها اگر شجاعتش را پیدا کنند خانواده های شان را در جریان موضوع قرارمی دهند معمولا با مخالفت پدرو مادر مواجه می شوند و بیشتر اوقات حاضر نیستند از موضع خود کوتاه بیایند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احساس و علاقه ای که با آن شوری شور جرقه می خورد اجازه نمی دهد که بازیگران این نمایش هیجانی از موضع خود کوتاه بیایند و در بیشتر مواقع خط و نشان می کشند و به خانواده می گویند :«اگر به خواسته دلم نرسم ،نه من و نه شما!.»

در موارد زیادی خانواده ها پس از یک دوره مقاومت و مخالفت نافرجام از ترس آ بروی شان کوتاه می آ یند و دل خوش به آن هستند که شاید مذاکرات خواستگاری به نتیجه نرسد،اما معمولا این طور نمی شود ،چون دختر و پسر قبل از گفتگو و صلاح بزرگترها خودشان رخت و قبای سرنوشت شان را بریده اند و دوخته اند.

در این وضعیت کار تمام شده است و بالاخره جشن عقد کنان برگزار و شاه داماد و عروس خانم وارد مرحله جدیدی از زندگی خود می شوند.

مرحله ای که نیازمند شناخت ،درک متقابل ،تفاهم و تعادل است.

تعارف است بگوئیم خدا نکند مشکلی سر راه زوج جوان قرار بگیرد. مشکلات زندگی و بروز اختلاف نظر و سلیقه جزو لاینکف و از ویژگی های زندگی مشترک هستند و زندگی که از این شاخصه ها برخوردار نباشد (یعنی مشکل و اختلاف نظر در آن وجود نداشته باشد)طبیعی نیست.

اما باید ببینیم آ قا داماد و عروس خانم جوان برای مواجهه منطقی ،حل درست این مشکلات و عبور ایمن از گذرگاه حساس و مهم دوران عقد چه قدر مهارت و آگاهی دارند.

کسانی که در مرحله انتخاب شریک زندگی خود اعتقادی به مشاوره قبل از ازدواج ندارند هنگام بروز مشکل و رویارویی با اختلاف نظرو مشکلات هم بی شک توجه چندانی به اصل مشاوره نخواهند داشت.

ممکن است در این وضعیت خانواده ها نیز از سر دلسوزی آتش بیار اختلاف های زوج جوان بشوند و به جای مشورت دادن،دخالت های نابجا کنند و اگر چنین شرایطی به وجود بیاید مسائل عروس و داماد جوان بیخ پیدا می کند.

حتما شنیده اید زوج های جوانی که با شور و هیجان ازدواج می کنند و در مدت کوتاهی با تنفر و بدبینی به راحتی دم از طلاق می زنند وحتی از همدیگر جدا می شوند.

گویی همین مساله مهم و تصمیم گیری درباره آ ینده و سرنوشت این افراد برای شان از خرید یک جفت کفش یا تعویض لباس کمتر است.

سوال این است چنین زن و شوهرهایی چگونه خواهند توانست زوج هایی مسئولیت پذیر و پدران و مادران متعهد و مسئول برای فرزندان خود در آینده نزدیک باشند؟.

بی تردید تحلیل،بررسی و حل مشکلات و مسائل زندگی زناشویی از ابعاد مختلفی باید مطالعه و کارشناسی شود .اما در یک نگاه ساده باید افراد ،حرکات و رفتار و تفکرات خود را بازنگری کنند.

یک مثال ساده ،فردی که در صف نانوایی دنبال فرصتی است نفر جلویی خود را بپیچاندو کلکی جور کند و زودتر نان بگیرد ،جوانی که هنگام رانندگی به مقررات عبور و مرور و قوانین پای بند نیست،آن که تصور می کند برای معرفی چهره مثبت و سازگار خود باید دیگران را با غیبت و تهمت و افترا بشکند ،یا آ ن که راه پیشرفت خود را در بالارفتن از پلکان تملق و چاپلوسی می بیند.

فردی که به راحتی دروغ می گوید و ... .

یا در نقطه مقابل ،فردی که بیش از حدو اندازه سعی می کند مثبت و خوب باشد،همه کارها و مسائل زندگی را با ذره بین انتقادهای عذاب آ ور ،مقایسه های بیجا،قضاوت های نابجای دیگران و پیش داوری های عجولانه ،توقع های بی حدو اندازه از دیگران و یا مدیریت موشکافانه و مچ گیرانه تعریف می کنند نیز از آن سوی بام می افتند .

این افراد چون برنامه ها و دیدگاه های افراطی و خشک دارند آ سیب می بینند.

درباره گذر ایمن و رهایی از این شرایط و موقعیت های مختلف که می توانند مشکلات و مسائل زندگی را به بن بست بکشانند در آموزه های دینی ما توضیح ،تفسیر و راهنمایی های مشروح و مفصلی داده شده و توصیه می شود اگر می خواهیم به آ رامش حقیقی و احساس رضایت و خوشبختی برسیم باید منیت،حسادت ،حرص،تعصب،خشم،رقابت های ناشیانه ومقایسه های ناصحیح،چشم و هم چشمی و زیاده خواهی ،خود خواهی و خود برتربینی ،قضاوت و تنفرو بدبینی و ...را از درون خود بزداییم.

در این صورت برای خود حریم و حرمت قائل می شویم و با تغییر زاویه دید و اصلاح نگرش ،سر و صداهای ذهنمان کم خواهد شد.

نکته دیگر این که اگر عاشق خودمان باشیم ،شان و جایگاه و منزلت و مقام خود را درک کنیم ،اهمیت فلسفه وجودمان را بشناسیم خیلی از مشکلات مان حل می شود.

اگر شرایط و موقعیت خود را بشناسیم و به درک درستی برسیم بی هیچ تردیدی روحیه قناعت،مناعت،اطاعت ،عبادت و رضایت از زندگی در ما تقویت شده و از پس مشکلات بر خواهیم آ مد.

توجه به این مساله مهم است که هیج وقت برای رسیدن به آ رامش دیر نیست،خداوند ارحم الراحمین نیز برای همین راه توبه را پیش روی بندگانش گذاشته تا اگر از عقل و منطق برای تصمیم گیری های خود بهره نبردند و به خطا رفتند فرصتی برای جبران گذشته داشته باشند. پس باید شکر گزار نعمت های خدا که بهترین و برترین و نزدیکترین دوست مان است باشیم و بدانیم "سلسه موی دوست حلقه دام بلاست ،هر که در این حلقه نیست فارغ از این ماجراست".

درکارها صبر را پیشه خود سازیم ،توکل کنیم و از عجله و شتاب عجولانه پرهیز کنیم .

اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

تجاوز به دانشجوی 24 ساله توسط همکلاسی های شیطان صفت تجاوز به زن جوان در زندان زنان +عکس مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا رشیدپور: پراید 32 میلیون تومان؟ پرواز هم می کند !؟ +فیلم از موتور 800 میلیونی تا پورشه 1/5 میلیاردی / مزایده اموال بابک زنجانی آغاز شد این جوان مکار را می شناسید؟ / او در شمال تهران پرسه می زد +تصاویر لحظه انفجار مهیب یک زن تروریست انتحاری در مقابل پلیس +فیلم ازدواج با سگ تنها راه خوشبختی این مردان+عکس فیلم مصاحبه با پیرمرد 95 ساله ایرانی که پدر شد/ او 19 فرزند دیگر هم دارد! جدیدترین حضور زنان ایرانی در ورزشگاه+تصاویر اقدام نژاد پرستانه یک کافه در تهران !+عکس ازدواج پسر دانشجو با استاد 41 ساله اش+فیلم و عکس لباس عروس به قتل رسیده 56 هزار دلار فروخته شد +عکس عکس / تولد یک نوزاد با 31 انگشت آواز خوانی دختر 19 ساله هنگام جراحی مغز

منبع: رکنا

کلیدواژه: خانواده فضای مجازی مادر جوان احساس عکس فیلم ازدواج دختر پاکستان دانشجو ایران همسرش کشف روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند

 

به گزارش تابناک ، اخبار خودکشی پزشکان این روزها بیش از هر زمان دیگری رسانه‌ای می‌شود. فاصله زمانی بین این خودکشی‌ها از ابتدای امسال تاکنون به ۱۰ روز رسیده و اگر این روند ادامه پیدا کند، تا پایان سال آمار تکان‌دهنده‌ای به جا خواهد ماند.

تجارت نیوز نوشت:تنها ۴۷ روز از آغاز سال گذشته و طبق آمارهای رسمی پنج پزشک خودکشی کرده‌اند. سوال اساسی اینجاست که عوامل پیدایش چنین اتفاقات تلخی آن هم در حوزه‌ای که با جان انسان‌ها سروکار دارد چطور باید بررسی شود.

بی‌توجهی وزارت بهداشت و درمان به این اخبار و واکنش نشان ندادن وزیر بهداشت و دیگر مسئولان این حوزه چه پیغامی به همراه دارد؟ چرا نباید این مساله به صورت اورژانسی بررسی شود؟ چرا در تمام این مدت هیچ‌کدام از مسئولان حوزه بهداشت و درمان هیچ واکنشی به انتشار این اخبار نشان نداده‌اند؟

نکته مهم دیگر رخ دادن این اتفاق در بین پزشکانی است که عموماً مشغول گذران طرح خود در مناطق دورافتاده هستند. از طرف دیگر مسائل مالی به خدمت گرفتن این پزشکان با مبالغ ناچیز در بیمارستان‌های دولتی و فشار کاری که به دلیل حضور نداشتن پزشکان متخصص به این قشر وارد می‌شود همه و همه دست به دست هم می‌دهند تا این پزشکان جوان را به جای اینکه در مسیر ترقی و پیشرفت قرار دهند به مرگ خودخواسته تشویق کنند.

سکوت وزارت بهداشت مایه‌ شرمساری است
سیدحسن هاشمی، وزیر پیشین بهداشت و درمان، سکوت وزارت بهداشت دراین‌باره را مایه شرمساری خواند و در گفت‌وگویی اعلام کرد: «وظیفه وزیر بهداشت و سایر همکاران اوست که این مسائل را با کمک جامعه‌شناسان، روانشناسان و دیگر صاحب‌نظران بررسی کنند و هرچه سریع‌تر راهکاری برای جلوگیری از این اتفاق شوک‌آور پیدا کنند.»

خودکشی هر انسانی مایه تاسف است
در این شرایط حتی نمایندگان مجلس هم از اظهارنظر مستقیم دراین‌باره اجتناب می‌کنند. همایون سامه‌یح نجف‌آبادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان، دراین‌باره به تجارت‌نیوز می‌گوید: «متاسفانه این دست مشکلات در بین قشرهای مختلف وجود دارد و خودکشی هر انسانی مایه تاسف و تاثر است.»

او در پاسخ به این سوال که چرا مجلس دراین‌باره توضیحی از وزیر بهداشت و درمان نمی‌خواهد می‌گوید: «مجلس در حال رصد کردن این موضوعات است. متاسفانه هر اظهارنظری که شتابزده باشد موجب بروز حاشیه می‌شود و به همین خاطر شخصاً نمی‌توانم دراین‌باره نظری بدهم.»

سامه‌یح ادامه می‌دهد: «مسائلی از این دست باید ریشه‌یابی و بررسی شوند. متاسفانه آمار این اتفاقات رو به افزایش است و باید برای رفع آن چاره‌ای اندیشیده شود. مساله اینجاست که سیاست‌های کلی باید به سمتی برود که از بروز چنین اتفاقاتی جلوگیری کند.»

این نماینده مجلس درباره این موضوع که چرا وزیر بهداشت در سخنرانی‌های خود هیچ اشاره‌ای به مشکلات و کمبودهای این حوزه نمی‌کند توضیح می‌دهد: «متاسفانه این مساله در بین اکثر وزرا باب شده و همه بیشتر از آنکه به قبول مشکلات موجود و رفع آن بپردازند در حال ارائه دستاوردهایی هستند که شاید خیلی هم درست و دقیق نباشند.»

هیچ آمار رسمی‌ای درباره خودکشی پزشکان وجود ندارد
محمد شریفی‌مقدم، دبیرکل خانه پرستار، به تجارت‌نیوز می‌گوید: «متاسفانه هیچ آمار رسمی‌ای در مورد خودکشی پزشکان منتشر نمی‌شود. این اتفاق در سال‌های گذشته هم رخ می‌داده اما حالا به مدد فضای مجازی خبرها خیلی زود دست به دست می‌شوند؛ اما مساله اینجاست که بعضی از این اتفاقات اصلاً در فضای مجازی هم منتشر نمی‌شوند و به همین دلیل نمی‌توانیم با اطمینان خاطر درباره آمارهای موجود اظهارنظر کنیم.»

او اضافه می‌کند: «بی‌توجهی وزارت بهداشت به وضعیت پزشکان جوان و رزیدنت‌ها به یک رویه تبدیل شده و در این بین اعتراض این قشر هم کاری از پیش نبرده و حالا دیگر برخی از این افراد با اینکه سال‌ها تلاش و تحصیل کرده‌اند به نقطه‌ای می رسند که مرگ را بر ادامه زندگی ترجیح می‌دهند.»

مشکلات معیشتی و بی‌حرمتی، عامل اصلی خودکشی پزشکان است
شریفی‌مقدم ادامه می‌دهد: «دو عامل مهم در بروز چنین اتفاقات تلخی دخیل است: یکی مشکلات و مسائل معیشتی و دیگری بی‌حرمتی به این پزشکان از سوی رؤسای بیمارستان‌ها، همراه بیماران و... فشار کاری به اندازه‌ای زیاد هست که این افراد را از پا دربیاورد اما وقتی عوامل بیرونی هم به فرد فشار می‌آورند چنین اقدامات شوک‌آوری نیز رخ می‌دهد.»

عوامل بروز خودکشی در پزشکان از زبان خودشان
طی روزهای گذشته بسیاری از پزشکان نیز دراین‌باره دست‌به‌قلم شدند و مساله حذف دوره طرح پزشکان و پیراپزشکان، اصلاح نظام آموزش پزشکی و به‌کارگیری ارزان پزشکان در دوران دانشجویی، رزیدنتی و دوره طرح به علت تعهداتی که از آنان هنگام قبولی گرفته می‌شود، مطرح شد، مساله‌ای که تقریباً برای همه دانش‌آموختگان دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله پرستاران و پیراپزشکان هم مطرح است.

دوری از خانواده، جدایی زوجین برای متاهل‌ها، در این دوران سخت و پراسترس،‌ مشکلات مالی، نداشتن حق کار در جای دیگر و برخوردهای نه‌چندان محترمانه کادر آموزشی و درمانی در برخی بیمارستان‌ها و... نشان‌دهنده ابعاد گسترده این مساله است که کار را به افسردگی و خودکشی جوانان نخبه کشور رسانده است.

دیگر خبرها

  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • فیلم| حل مشکلات اصناف در میز خدمت
  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • اریک تن هاخ: قطعا سرمربی مناسبی برای منچستریونایتد هستم
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • راهکارهای کاهش استرس
  • از دلبری بهارنارنج تا اردیبهشتِ عاشقی در بهارِ شیراز
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس