Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول قرارگاه جهادی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از حمایت الگوساز و هدایت‌گرانه گروه های جهادی توسط قرارگاه خبرداد.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، حیدری مسول قرارگاه جهادی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) از حمایت الگوساز و هدایت‌گرانه گروه‌های جهادی توسط قرارگاه خبرداد و ابراز امیدواری کرد، طرح‌های برگزار شده توسط قرارگاه توسط جهادگران و بخش‌های دولتی پیگیری شود و ارسال ۲۱۰۰ بسته تغذیه ای شروعی برای ریشه کنی سوء تغذیه در نیکشهر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اجرای طرح سفره کریمان ویژه اهدای کمک های غیرنقدی در قالب بسته غذایی به کودکان دچار سوء تغذیه نیکشهری گفت: برنامه با محوریت قرارگاه جهادی ستاد اجرایی خدمت رسانی فرمان امام و کمک جهادگران حاضر در بسته بندی و ارسال اقلام، باعنوان سفره کریمان، نه به سوء تغذیه کودکان انجام و با استقبال و همکاری خوب سایر جهادگران مواجه شد.

حیدری با اشاره به اینکه منطقه هدف شهرستان نیکشهر از مناطق محروم سیستان و بلوچستان است گفت: با همکاری علمی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، ضمن بررسی میدانی و کار علمی ایشان، ۲۰۷۰ کودک دچار سوء تغذیه که اغلب دبستانی هستند، شناسایی شدند.

وی افزود: از ۳ماه پیش و با بررسی دقیق دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، قرارگاه جهادی ستاد اجرایی بر آن شد تا اقدام موثری در این زمینه انجام دهد و درنتیجه یک سبد غذایی و کفش و لوازم التحریر_ که البته کفش ها از محل صرفه جویی در خرید اقلام و همکاری و همیاری مردم نیکوکار که مطلع می شدند خریدها به چه منظور است تامین شده_ با همکاری تام جهادگران عزیز ما تهیه، بسته بندی و آماده اهدا شد.

حیدری با اشاره به حضور ۱۶۰ جهادگر در تهران برای بسته بندی و تهیه و ۳۰ جهادگر در سیستان برای توزیع گفت: تعدادی از جهادگران را نیز از تهران با عنوان مددرسان و دارای تخصص مددکاری اجتماعی با خود در سیستان همراه خواهیم داشت تا خدمت جهادی محدود به اهدای بسته ها نشود.

مسول قرارگاه جهادی خدمت رسانی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه این اقدام گامی ابتدایی برای خدمت رسانی است و کافی هم نیست، گفت: کار جهادی توسط جهادگرانی انجام می شود که بی منت، خدمت رسانی را انتخاب کرده اند، بنابراین این پروژه صرفا یک اقدام برای شروع آگاه و حساس سازی مجموعه های جهادی به این کودکان است والا صرف اهدای یک بسته غذایی، تمام سوء تغذیه را برطرف نمی کند. بنابراین نگاه ما به عنوان یک مجموعه جهادی فعال در بستر جهادگران این است که بخش ها ونهادهای دولتی و مسئول و گروه ها به این موضوع حساس و وارد کار و پیگیر شوند.

وی افزود: با اطلاعاتی که در دست داریم و تحقیقات به عمل آمده و شناسایی منطقه و کودکان که می توان آن را در اختیار مجموعه ها قرار داد تا وارد کار شوند، امید میرود با مشارکت گروه های جهادی در اشتغالزایی و اتفاقات پایدار در منطقه شاهد وجود کودکان دچار سوءتغذیه در نیکشهر نباشیم.

حیدری با اشاره به اینکه مجموعه قرارگاه جهادی ستاد اجرایی مجموعه ای است که پذیرای همه گروه های جهادی است گفت: یک کارمند حقوق بگیر در قرارگاه نداریم و فعالیت ستاد، حمایت و بسترسازی برای حضور و مدیریت گروه های جهادی است.

وی افزود: در سال جاری از حدود ۴۰۰ گروه جهادی حمایت کردیم که نشان می دهد این قرارگاه مسیر ورودی باز داشته و با آغوش باز پذیرای طرح های جهادی در حوزه های مختلف است. ستاد دست نیاز خود را به سوی گروه های جهادی همه مناطق، خاصه در این طرح، گروه های جهادی سیستان و بلوچستان دراز کرده و تقاضا کرده ایم وارد همکاری با ما شوند و ماهم استقبال می‌کنیم.

حیدری با اشاره به اینکه ورود قرارگاه به برخی اقدامات صرفا جنبه آغازگر، نشان و راهگشایی دارد گفت: اصالتا قرارگاه بنا ندارد ماموریت های سازمان های رسمی کشور مانند وزارت بهداشت یا رفاه را انجام دهد و اصلا در توانش هم نیست و صرفا نقش حمایتی و کمک کار دارد و نیکشهر یک نمونه در حوزه سوء تغذیه است.

وی گفت: امیدواریم با جلب حمایت گروه‌های جهادی خدمت رسانی در منطقه هدف با کیفیت بهتری انجام شود.

حیدری هدف قرارگاه جهادی را الگو سازی و حساس سازی دانست و ابراز امیدواری کرد نهادهای مردمی و دولت در این زمینه وارد شوند و مسیر مشارکت مدنی و خدمات اجتماعی دولتی ایجاد شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدیریت جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۹۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم

معاون مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از آماده‌باش همه دستگاه‌های اجرایی این استان برای خدمات‌رسانی به مردم در مناطق آسیب‌دیده از سیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران این استان، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ به ریاست علیرضا عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در مرکز استان برگزار شد و در این جلسه با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، در خصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

محمودرضا تیمورپور معاون مدیریت بحران استانداری در خصوص مصوبات این جلسه اظهار کرد: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

وی افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال‌احمر بین مردم آسیب‌دیده که در مناطق امن اسکان داده شده‌اند، توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین‌آلات سنگین در آماده‌باش است.

تیمورپور گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستاهای نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، شش رشته قنات تخریب و ۳۰۰ رأس دأم نیز تلف شده‌اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده است، اظهار کرد: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین‌آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند، از این رو بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آب‌نماها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی، مسیرهای اصلی و روستایی توسط نیروهای راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته برای آب‌رسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین‌آلات کمرشکن برای حمل خودروهای سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی، باوجود سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستاها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

به گزارش ایمنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و اعضای ستاد بحران استان بعد از این جلسه راهی شهرستان زیرکوه شدند.

کد خبر 747813

دیگر خبرها

  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • شاهد تحول در خدمت‌رسانی در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بودیم
  • رویکرد ما در لرستان اتحاد خدمت‌رسانی حول محور برنامه است
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان