Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-23@08:43:37 GMT

تحریم‌ها منجر به ایجاد التهاب در صنعت پست شده است

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۰۰۵۴۹

به گزارش ایکنا، جهان اقتصاد نوشت:  مهرداد فاخر رییس هیات مدیره اولین اپراتور خصوصی پست ایران درخصوص تحریم ها و تبعات ناشی از خروج شرکت های بین المللی پستی از ایران، با اشاره به اینکه عدم ثبات بازار، نوسانات نرخ ارز و محدودیت های مبادلات بین المللی، معضلات زیادی را در چند ماه اخیر برای صنعت پست ایجاد کرده است، گفت:« با آغاز تحریم ها که منجر به خروج شرکت های بین المللی از ایران شد، این مشکلات بیشتر شده و اگرچه شرکت های پستی سرویس و شرکت های پست داخلی، اکنون این خدمات را تا حدودی پوشش می دهند اما این پوشش برای نیاز فعلی کشور نه تنها کافی نیست بلکه برخی در حال سو استفاده از این فضا هستند و این وضعیت برای بازار و صنعت پست ایجاد التهاب می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با تاکید بر اینکه با خروج شرکت های بین المللی از ایران، ممکن است برای شرکت های پستی ایرانی که به صورت بین المللی سرویس دهی می کنند فرصتی به وجود بیاید تا فقط بخشی از فرآیند این سرویس ها را ارائه دهند، ولی مطمئنا بدون چالش نخواهد بود، گفت: «واقعیت این است که در حال حاضر این خدمات را همه شرکت های پستی داخلی نمی توانند به نحو احسن انجام دهند.لذا این تحریم ها شاید فرصتی باشد برای شرکت های پستی که بتوانند فقط قسمتی از بازار را به دست بگیرند اما این به خودی خود یک چالش بزرگ برای اپراتور است چرا که اپراتور باید در بخش بین الملل این برنامه را یکی از اولویتهای خود قرار دهد تا با اجرایی شدن آن بتواند زیرساخت، شبکه و درگاه‌های لازم برای شرکت های پستی را به وجود بیاورد تا این شرکت ها بتوانند با توجه به خروج شرکت های بین المللی از ایران، سرویس نهایی را با همان کیفیت و قیمت های مناسب به مردم ارائه دهند.»

رییس هیات مدیره اولین اپراتور خصوصی پست ایران با تاکید بر اینکه تحقق این هدف نیازمند حمایت های همه جانبه دولت است، افزود: «درحال حاضر ما با چالش بزرگی مواجه هستیم و آن چالش این است که دولت آنطور که باید، این صنعت را حمایت نمی کند و متاسفانه در حمایت هایی هم که صورت می گیرد یکپارچگی لازم وجود ندارد. البته وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در نوع خود، کمک هایی کرده ولی کافی نیست.

فاخر در پاسخ به این سوال که اپراتور اول بخش خصوصی در جهت بهبود کیفیت سرویس های پستی و ایجاد سرویس های جدید چه اقداماتی انجام داده است؟ گفت: «هنوز موافقت نامه اپراتور ها با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تکمیل نشده و بر اساس آنچه که در گفتگوی خبری معاون پستی سازمان آمده است، قرار است این موافقت نامه ها تا ماه آینده تکمیل و اجرایی شود، اما درمجموع، اپراتور می تواند ۴ اقدام اصلی از جمله بازارسازی و توسعه بازار صنعت پست، ایجاد زیرساخت، ارتقاء خدماتی که از طریق شرکت های پستی زیرمجموعه به صورت بالقوه ارائه می شود و طراحی و پیاده سازی خدمات جدید پستی را انجام دهد. ان شالله پس از اینکه موافقت نامه در ماه آینده قطعی شد، مدیرعامل اپراتور اول از این خدمات رونمایی خواهد کرد.

فاخر در رابطه با الزامات پروانه اپراتور خصوصی پست ایران و برنامه‎های تیپاکس گفت: اپراتور اول و تیپاکس دو سازمان مستقل از هم و مجزا هستند. تیپاکس به عنوان یک شرکت پستی سرویس کار خودش را ادامه می دهد در حالی‌که اپراتور اول پستی یک چتر حمایتی برای شرکت های پستی عضو شبکه این اپراتور است و عملیاتش را از طریق شرکت های عضو این شبکه انجام می دهد.

صاحبنظر و چهره ماندگار صنعت پست کشور با اشاره به اینکه هر شرکتی که بخواهد در سطح بین المللی خدماتی ارائه دهد نیاز به حمایت های دولت دارد، گفت: «به عنوان مثال شرکت دی اچ ال اگر حمایت های دولت آلمان را نداشت نمی توانست تا این اندازه گسترده شود، ما نیز از آنجا که اعتقاد داریم این صنعت متعلق به ایرانیان است و هزاران سال پیش توسط ایرانیان پایه گذاری شده، اگر می خواهیم شرکت های کوریر سرویس و پستی مان را به عنوان بازیگران اصلی منطقه معرفی کنیم نیازمند حمایت های اینچنینی هستیم.»

وی افزود: «مطمئن هستم که درصورت حمایت دولت از اپراتورهای خصوصی پستی برای ایجاد زیرساخت، شبکه و درگاه ، شرکت های کوریری و پستی ایرانی خواهند توانست از پس بازار بر آیند و مشکلات کمتری خواهیم داشت ولی تا به آن کیفیت و خدماتی که مردم ایران لایق آن هستند برسیم نیازمند یکپارچگی و استمرار در این حمایت و کمک های دولت هستیم.»

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۰۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت صنعت نفت در بخش فروش در شرایط تحریمی و کمک به رشد اقتصادی کشور

صندوق بین المللی پول در آخرین گزارش اقتصادی خود که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، رشد اقتصادی کشورمان را 5.4 درصد اعلام کرد. این در حالی است که رشد اقتصادی دنیا در این سال نسبت به سال قبل کاهش یافته و به ۳.۱ درصد رسیده است. متوسط رشد اقتصادهای توسعه یافته در این سال تنها ۱.۶ درصد بود. در سال ۲۰۲۲ متوسط رشد این اقتصادها ۲.۶ درصد اعلام شده بود.

موضوع مهم دیگر این است که ایران در شرایط تحریمی به رشد اقتصادی 5.4 درصدی دست یافت. این امر اهمیت موضوع را بیشتر می کند.

رشد اقتصادی مثبت کشورمان طی سال گذشته میلادی، این امید را در دل مردم کشور زنده کرد که با وجود تحریم ها هم می توانیم به فعالیت خود ادامه دهیم و اقتصاد را پیش ببریم. به این ترتیب، نقشه دشمنان برای به کسادی کشاندن اقتصاد کشورمان خنثی شد.

ناگفته پیداست که هیچ پیشرفتی بدون تلاش، خودباوری و سیاست گذاری های صحیح به دست نمی آید. دولت سیزدهم طی سال های گذشته تلاش خود را در راستای به اجرا گذاشتن یک دیپلماسی فعال اقتصادی و سیاسی و بسترسازی برای فروش نفت و گاز کشور به کار گرفت. این تلاش ها در نهایت نتیجه داد و رشد اقتصادی مطلوبی را در سال گذشته میلادی تجربه کردیم.

نظرات فاطمه مقیمی، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و گرجستان را در خصوص اهمیت دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی 5.4 درصدی که بخش اعظمی از آن را مرهون صنایع نفت و گاز هستیم، در ادامه می خوانید.

مقیمی با اشاره به این موضوع که قطعاً فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریم برایمان مزیت محسوب می شود، تصریح کرد: شاخص های رشد اقتصادی اهمیت بالایی دارند و هر چقدر رشد اقتصادی در کشور بالاتر می رود، نشان می دهد که بهبود بیشتری در وضعیت ما به وجود آمده است. افزایش رشد اقتصادی کشور طی سال گذشته میلادی و رسیدن آن به 5.4 درصد بسیار مثبت ارزیابی می شود.

وی ادامه داد: ما باید این واقعیت را قبول کنیم که طی 40 سال گذشته همواره هدف تحریم ها بوده ایم. سایه این تحریم ها هیچ گاه از اقتصاد کشور برداشته نشده است.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و گرجستان خاطرنشان کرد: در شرایطی صندوق بین المللی پول از رش اقتصادی کشورمان طی سال گذشته میلادی به میزان 5.4 درصد خبر داده است که این رشد آن هم تحت شرایطی که ما تحت تحریم های شدید هستیم و طی سال های گذشته تحریم ها تنگناهای بسیاری برایمان به وجود آورده اند، ارزشمند است و با وجود این محدودیت ها، اینکه توانستیم به توسعه رشد عملکردی و تراز تجاری کشور بپردازیم، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: بنده از منظر تجارت انرژی و تحول در این بخش، اقدامات بسیاری خوبی انجام شده است و در موضوع فروش نفت با توجه به سیاست ایران در بازسازی پالایشگاه های مستهلک شده و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و فروش نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا توانستیم در زمینه فروش نفت با یک جهش مواجه شویم و همچنین رشد اقتصادی نیز به دست بیاوریم

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی به اتصال بیش از پیش ما به اقتصاد بین الملل منجر می شود و نتایج مثبتی برایمان دارد. با ادامه سیاست های صحیح فعلی که به رشد اقتصادی کشور منجر شده اند، می توانیم آینده بهتری را برایمان خودمان ترسیم کنیم.

وی ادامه داد: به طور کلی، استفاده از ظرفیت های موجود و توان داخلی در شرایط تحریمی بسیار کارساز است. در همین ارتباط می توانیم به اثرگذاری مثبت استفاده از دستاوردهای دانش بنیانی در راستای رفع نیازهای داخلی و خنثی سازی تحریم ها اشاره کنیم.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • ثبت تمامی آگهی‌های انتشار در سکو‌های اینترنتی در سامانه املاک و اسکان الزامی شد
  • رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران : بی‌کیفیتی مودم های تولید داخل بهانه است؛ به دنبال خرید مودم های ارزان‌قیمت و بنجل چینی اند
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • بازداشت ۳ نفر در آلمان به ظن جاسوسی سطح بالا برای چین
  • دلیل واقعی قطعی مداوم سرویس‌های متا
  • مهر تأیید نهادهای بین‌المللی بر رشد صنعت نفت ایران
  • دانش‌بنیان شدن صنعت نفت به توسعه زنجیره ارزش کمک می‌کند
  • حمایت وزارت صمت از تولیدکنندگان هواپیما‌های تفریحی آموزشی
  • بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند
  • موفقیت صنعت نفت در بخش فروش در شرایط تحریمی و کمک به رشد اقتصادی کشور