Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@21:50:44 GMT

کرناچی؛ شهرکی فاقد کلاس قرآن

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۰۰۹۰۲

کرناچی؛ شهرکی فاقد کلاس قرآن

حجت‌الاسلام مهدی تیموری‌کیا، فعال فرهنگی در کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، گفت: بحث کلاس‌های قرآنی از جمله بحث‌هایی است که باید جدی‌تر گرفته شود و باید به لحاظ مادی و معنوی مورد حمایت قرار گیرد و اگر بخواهیم این بحث را به حیطه مناطق محروم و حاشیه‌ای شهر کرمانشاه ببریم زمانی در این مناطق کلاس‌های قرآن اسم و رسمی داشتند و در بحث فعالیت‌های قرآنی بسیاری از قراء قرآن و بزرگان قرآنی استان از مناطق حاشیه‌ای به جایی رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اما امروز به دلیل عدم توجه مسئولین به این مناطق در بحث برگزاری محافل قرآنی که از خیلی وقت پیش وجود داشت این محافل جمع شده‌اند. سابق در سطح شهر کرمانشاه در طول هفته هر روز یک محفل قرآنی در سطح شهر کرمانشاه وجود داشت و هرکسی که به هر محفل نزدیک‌تر بود در آن محافل شرکت می‌کردند اما دیگر خبری از محافل در سطح شهر نیست.
‌تیموری‌کیا اظهار کرد: اولین قدم برای فهم قرآن، خواندن آن است اما مسئولان می‌گویند قرآن برای خواندن نازل نشده بلکه برای فهم مطالب و محتوا و معارف آن است و ما می‌گوییم قدم اول برای فهم معارف قرآن برگزاری کلاس‌های قرآنی و خواندن صحیح قرآن است و باید جوانان از رحل‌نشینی قرآن شروع کنند تا به معارف آن دست یابند و با قرآن مأنوس شوند.
دور شدن از قرآن؛ دلیل اصلی بی‌فرهنگی در جامعه امروز
مدرس حوزه علمیه قم تصریح کرد: باید در قدم اول فرهنگ قرآن را به کودکانمان منتقل کنیم و این فرهنگ قرآنی در کنار تلاوت قرآن انتقال پیدا می‌کند و ما می‌بینیم مقام معظم رهبری هر ماه یک محفل قرآنی برگزار می‌کنند آیا این محافل پیامی برای مسئولان نیست، امروز مسئولان در استان کرمانشاه چند محفل قرآن برگزار می‌کنند؟
مدرس حوزه علمیه قم با اشاره به برخی از مشکلات جامعه قرآنی به ویژه قراء، افزود: برخی از قراء برای برگزاری کلاس‌های قرآنی در استان با مراجعه به مسئولان با مشکل مواجه هستند و اگر در این زمینه از آن‌ها کمک بخواهند متأسفانه با در بسته روبه‌رو خواهند شد.
‌تیموری‌کیا اظهار کرد: باید در این زمینه تصمیم کلانی اتخاذ شود چرا که دلیل اصلی بی‌فرهنگی در جامعه امروز ما دور شدن از قرآن است و اگر بخواهیم فرهنگ در جامعه جا بیافتد بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
این فعال فرهنگی در شهر کرمانشاه تصریح کرد: مسئولان استان از امام جمعه، استاندار باید با برگزاری محافل ماهانه قرآن در سطح شهر با دعوت از اساتید قرآن در زمینه گسترش این فرهنگ بیش از پیش تلاش کنند.
وی گفت: باید مسئولان در این مسیر هزینه کنند به عنوان مثال در شهرک کرناچی چند کلاس قرآن وجود دارد که بتواند در مسیر آموزش جوانان و نوجوانان در مسیر فرهنگ قرآنی کمک کند تا بتوانند معارف قرآنی را انتقال دهند.
هزینه برای کار فرهنگی در مناطق حاشیه‌ای
‌تیموری‌کیا افزود: امروز حتی تمام کلاس‌های خودجوش برداشته شده چون توانی برای اداره این کلاس‌ها نیست اما متأسفانه می‌بینیم پول‌های بسیاری خرج می‌شود برای جمع کردن بی‌فرهنگی و آسیب‎‌‌های اجتماعی که اگر این پول‌ها در مسیر گسترش فرهنگ قرآنی هزینه شود بسیاری از آسیب‌ها در جامعه رخت برمی‌بندد.
این فعال فرهنگی در شهر کرمانشاه اظهار کرد: راه نجات قرآن است چرا که قرآن برای هدایت است پس چرا مسئولین ما به قرآن توجهی ندارند. اصل را ویران کرده‌ایم و به فرع چسبیده‌ایم و از فرهنگ قرآن دور شده‌ایم، چگونه می‌خواهیم برای جوانان الگوسازی کنیم.
وی تصریح کرد: شهرک حاشیه‌ای کرناچی با 20 هزار نفر جمعیت کلاس قرآنی ندارد و بی‌فرهنگی در این مناطق موج می‌زند و باید در این مناطق برای کار فرهنگی هزینه کنیم.
‌تیموری‌کیا در پایان تأکید کرد: قرآن معجزه خداست و عقل می‌گوید آنچه که خالق گفت به آن توجه کنید بر این مبنا باید زندگی برمبنای قرآن باشد و برطبق آن باید عمل کنیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کرمانشاه فعالیت های قرآنی مناطق حاشیه ای کلاس های قرآنی استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۰۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، بنا بر اعلام روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان سرچهان، چهل و دومین دوره از مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی شهرستان‌های بوانات، پاسارگاد، سرچهان و بخش مشهد مرغاب شهرستان خرمبید به میزبانی سرچهان برگزار شد.
در این دوره از مسابقات، دانش آموزان در ۱۲ رشته قرآنی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
مراسم اختتامیه مسابقات قرآن در تالار نگین شهر کره‌ای برگزار و در پایان با لوح تقدیر و هدایایی از برگزیدگان تجلیل شد.
در حاشیه این مراسم دانش آموزان مدارس سرچهان طرح بوم و نشاط خود را به نمایش گذاشتند.
شهرستان سرچهان در شمال شرق فارس و در فاصله ۱۹۲ کیلومتری شیراز قرار دارد.

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • حافظان قرآن به عنوان سفیران تاثیرگذار نقش آفرینی کنند
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • قرآن همه چیز ماست
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان