Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، یکصد و بیست و دومین جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز صبح روز سه شنبه 29 آبان ماه به ریاست «عبدالرضا رحمانی فضلی»، وزیر کشور، در محل وزارت کشور برگزار شد.

رحمانی فضلی، نماینده ویژه رئیس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در این جلسه با اشاره به روند خوبی که در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دنبال می شود، گفت: با این حال از زمانبندی اجرای تکالیف قانونی عقب هستیم و لازم است سقف زمانی قابل قبولی برای تحقق وظایف و اجرای مصوبات جهت نیل به اهداف اصلی ستاد تعیین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دستگاههای عضو ستاد باید گزارشی از روند کار و برنامه زمانبندی اجرای وظایف خود در جلسات آتی ارائه کنند و چنانچه موانعی بر سر راه اجرای آنها وجود دارد، بررسی و حل و فصل شود و اگر دلایل قابل قبولی برای به نتیجه نرسیدن امور محوله وجود نداشته باشد، دستگاههای مسئول بایستی پاسخگو باشند.

رحمانی فضلی بیان کرد: ایجاد سامانه های مصوب ستاد در دستگاههای اجرایی کشور در راستای رصد و ثبت دقیق اطلاعات برای مقابله با قاچاق، رانت و سوء استفاده، بسیار مهم است و دستگاهها نباید در انجام این امر بسیار مهم تعلل کنند و باید در قالب یک برنامه زمانبندی منطقی و معتدل، حداکثر تا پایان امسال این موضوع را به نتیجه برسانند.

وزیر کشور در موضوع مبارزه با قاچاق سوخت که به عنوان یکی از موارد دستور کار جلسه بررسی شد، با اشاره به اقداماتی که دستگاههای مسئول و متولی در مناطق مرزی انجام داده اند، گفت: با توجه به مصوبات جلسه پیشین ستاد و برنامه ریزی های انجام شده مقرر شد که وزارت نفت اقداماتی در راستای هدفمند کردن توزیع سوخت انجام دهد و همچنین اقدامات مشخصی از سوی سایر دستگاههای مرتبط با مدیریت مصرف سوخت و دیگر مشتقات بنزین انجام شود که به منظور ارزیابی روند اقدامات انجام شده، جلسه ویژه مبارزه با قاچاق سوخت، هفته آتی برگزار خواهد شد.

وزیر کشور گفت: یکی از موارد مطرح شده در جلسه قبلی فقدان آمار کالاهای توقیفی در انبار کالاهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی بود که براساس برآوردهای ستاد ارزش این کالاها بالغ بر  23هزار میلیارد تومان تعیین شده است که باید سریعاً تعیین تکلیف و رسیدگی شود و در این خصوص تصمیمات لازم اتخاذ شود.

نماینده ویژه رئیس جمهور در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تاکید کرد: مبارزه با قاچاق، رانت و پولشویی مهمترین هدف ستاد است لذا ضرورت دارد مبدأ، مقصد و مسیر کالاها با تکمیل و استفاده از ظرفیت سامانه های مصوب مورد رصد و نظارت دقیق قرار گیرد.

وی بیان کرد: مراد از کنترل مبدأ، مقصد و مسیر کالاها، صرفاً کنترل به معنای فیزیکی و احیاناً ایجاد موانع برای آن نیست، بلکه به معنای رصد و نظارت سیستمی بر روند است تا حمل و نقل کالا در کشور از مسیر قانونی خارج نشود و در این صورت حتما توفیقات خوبی خواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت بنزین قاچاق مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۱۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۷۲ هزار نخ سیگار قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد 

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرماندهی مرزبانی استان خراسان رضوی، سرهنگ ستاد محمد محمودی اظهار کرد: در راستای طرح سراسری مبارزه با قاچاق کالا و ارز و پیشگیری از ورود و خروج کالای قاچاق از کشور، مرزبانان گروهان ۱۷ شهریور هنگ مرزی تایباد حین کنترل خودروهای مسافری در لاین ورود به کشور طی عملیاتی موفق به کشف مقادیری سیگار قاچاق از دو دستگاه خودرو شدند.

فرمانده هنگ مرزی تایباد افزود: مرزبانان پست کنترل و مراقبت دوغارون حین کنترل خودروهای ترانزیت در لاین ورود به کشور به دو دستگاه خودرو افغانستان مشکوک که پس از بازرسی دقیق از خودروها، تعداد ۳۶۰۰ پاکت سیگار شامل ۷۲ هزار نخ سیگار به ارزش ۱ میلیارد و ۱۰ میلیون ریال را که داخل دو دستگاه بونکر سیمان جاساز شده بود را از ۲ نفر متهم  افغان کشف کنند، که خودروها توقیف و کالاهای مکشوفه به همراه متهمین جهت سیر مراحل قانونی تحویل اداره مبارزه با کالای قاچاق هنگ شد.

وی بیان کرد: تشدید مبارزه با قاچاق کالا محوری ترین برنامه کارکنان مرزبانی به شمار می‌آید و این مهم در تحقق مسیر جهش تولید بسیار کارگشا است.


 

دیگر خبرها

  • کشف ۷۲ هزار نخ سیگار قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد 
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • اجلاس روسای FIU کشورهای عضو بریکس در کشور روسیه برگزار شد
  • روسای FIU سازمان بریکس با یکدیگر دیدار کردند
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • مخبر: دستگاههای ذیربط مراقبت کنند تا اخلال و مشکلی در برگزاری کنکور سراسری رخ ندهد
  • توزیع رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی با دلار چند نرخی!
  • توقیف محموله ساخت اسرائیل در مرز ایران + جزئیات ماجرا