Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، مجتبی یزدانی در نشست خبری با اشاره به اقدامات معاونت خدمات شهری در زمان‌های بارش باران و برف اظهار کرد: تقریباً از اوایل اردیبهشت ماه طرح لای‌روبی را شروع کردیم تا اگر بارش سنگینی داشتیم مشکلی پیش نیاید. این طرح در خصوص رودخانه‌ها، کانال‌ها و جوی‌ها در قسمت‌های مختلف شهر انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این زمینه اعتبارات مشخص شده، مناقصه برگزار کرده‌ایم و پیمانکار هم مشخص شده است. به عنوان مثال در بزرگراه نیایش اگر بر اثر بارش برف مشکلی پیش بیاید مشخص است کدام بخش باید به آن رسیدگی کند. شبکه آب‌های سطحی ما کامل نیست اما لای‌روبی را به موقع انجام دادیم البته برخی جاها ممکن است فشار کار بیشتر باشد و کانال کشش نداشته باشد.

یزدانی با اشاره به اینکه در خصوص برف برنامه جامع و مدونی تدوین شده، اظهار کرد: هواشناسی هم اعلام کرده امسال سال پربارانی داریم و برف هم زیاد خواهد بود. حدود 15 الی 20 سال دچار کم‌بارانی بودیم اما امسال شرایط قدری عوض می‌شود. برف در سال 96 باعث بروز مشکلاتی نظیر کنسل شدن پروازها، قطعی برق، شکست درختان و... شد به همین دلیل برای مدیریت بارش برف در سال 97 اقدامات پیشگیرانه‌ای انجام دادیم که ابلاغ دستورالعمل برف‌روبی به مناطق، تشکیل ستاد برف‌روبی شهرداری تهران، ستاد برف‌روبی منطقه‌ای و ناحیه‌ای و شناسایی نقاط بحرانی و حساس، هماهنگی با سایر نهادها و ارگان‌ها از آن جمله است.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران اضافه کرد:‌ همچنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه عوامل برف‌روبی، استفاده از ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته، استفاده بهینه از نیروی انسانی، پیمانکاران خدمات شهری و فضای سبز در عملیات برف‌روبی، نظافت و پاکسازی و رسوب‌برداری انهار رو باز و روبسته قبل از بارش و برپایی 147 سایت اصلی و فرعی برف‌روبی از دیگر اقدامات ما است.

به گفته یزدانی راه اندازی و تجهیز 4 ایستگاه برف‌روبی، هرس به موقع درختان، برپایی 42 سایت برف تکانی درختان و فرهنگ‌سازی در خصوص تقویت مشارکت مردمی از دیگر اقدامات معاونت خدمات شهری است.

یزدانی با تاکید بر اینکه بهتر است مردم تا جایی که می‌توانند از بیرون آوردن خودروی شخصی در مواقع بارش برف خودداری کنند گفت: مناطق یک، دو و چهار در درجه اول با مشکلات مربوط به برف مواجه هستند و اعتبارات بیشتری هم به آنها اختصاص داده شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در مجموع 1175 خودرو جدا از بحث خدمات شهری در مدیریت زمان بارش برف کار می‌کنند و تقریباً 52 درصد از این تعداد خودرو مکانیزه است.

وی تعداد مخازن شن و نمک را 3 هزار و 36 عدد دانست و عنوان کرد: ما 174 کیلومتر کانال رو باز، 116 کیلومتر کانال سرپوشیده و 205 کانال مدفون داریم و می‌توان گفت در مجموع 495 کیلومتر کانال شبکه اصلی آب‌های سطحی داریم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بارش برف خدمت رسانی خودرو شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۱۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار ملی مترو در انتظار ورود به چرخه خدمت‌رسانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در دویست و بیست و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران جلسه علنی امروز شورا گفت: قطار ملی مترو مراحل آزمایشی را برای ورود به ناوگان مترو با موفقیت گذرانده است.

مهدی چمران افزود: واگن‌های ملی بعد از گذراندن مراحل آزمایشی می‌توانند وارد چرخه خدمت‌رسانی شوند. رئیس شورا همچنین درباره ورود اتوبوس‌های جدید در آبان ماه به ناگان حمل و نقل عمومی افزود: فکر نمی‌کنم خودروسازان تا پایان امسال هم بتوانند اتوبوس‌های برقی را بسازند.

رئیس شورا گفت: اتوبوس‌هایی که درحال حاضر تحویل داده می‌شود، معمولی و دیزلی هستند که همین‌ها نیز متاسفانه براساس آنچه وعده داده شده بود، تحویل داده نمی‌شود.

مهدی چمران در ادامه گفت: تاکسی‌های برقی را هم بخش خصوصی وارد کشور می‌کند در این زمینه طرح‌هایی پیش‌بینی شده که براساس آن عمل خواهد شد.

رئیس شورا درخصوص روند اجرای مسکن‌سازی در تهران نیز گفت: درحوزه مسکن ما می‌توانیم هماهنگی‌ها را برای ارائه زمین انجام دهیم و کار اصلی با وزارت مسکن است.

در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران، رئیس کمیته سلامت شورا پیشنهاد تشکیل شورای راهبردی سلامت شهر تهران را مطرح کرد.

سوده نجفی گفت: با بررسی وضع سلامت شهر تهران طرحی تحت عنوان تشکیل شورای راهبردی سلامت شهر تهران در کمیته سلامت تهیه شده که امروز به صورت یک فوریت به شورا ارائه می‌شود تا در صورت تأیید بررسی شود.

عضو شورای شهر تهران گفت: این تصور وجود دارد که بیمارستان‌های متعدد و پیشرفته در تهران وجود دارد و وضع در مقایسه با دیگر شهر‌ها مطلوب است، اما سرانه سلامت تهران در مقایسه با برخی استان‌ها مناسب نیست و باید حساسیت‌های لازم در این زمینه ایجاد شود.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران هم در نشست امروز شورا از شهرداری خواست در تبلیغات محیطی به آموزش‌های شهروندی توجه کند.

جعفر تشکری هاشمی در دویست و بیست و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران همچنین با اشاره به جان باختن ۶ نفر درحادثه آتش سوزی در شرق تهران، سقوط کودکی در چاه، فوت دو کودک در استخر، مصدومیت یک کودک در انفجار بالن‌های تبلیغاتی گفت: این حوادث نشان دهنده اجرا نشدن ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و محیط در محل اجرای طرح هاست بنابراین از شهرداری می‌خواهیم ایمنی را در محل همه طرح‌ها رعایت کند.

عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا هم در نشست امروز از عملیاتی نشدن تعهدات در تأمین ون‌ها انتقاد کرد و گفت:هنوز وزارت کشور درباره ون‌های اهدایی اقدامی انجام نداده و شهرداری هم پیگیری‌هایش به نتیجه نرسیده و این در حالی است که قرار بود با بودجه اختصاص داده شده نوسازی ون‌ها انجام شود که نشده است که امیدواریم شهردار تهران پاسخگوی این موارد و مطالبات باشد.

علی‌اصغر قائمی درباره تاکسی‌های برقی هم گفت: حتی یک خودروی برقی هم موفق به دریافت پلاک تاکسی نشده و فقط وعده ورود خودروی برقی داده شده و شواهد و گزارشی از عملکرد اجرایی وجود ندارد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه امروز روز جهانی زمین پاک است، خواستار حفظ زمین و پاکیزگی آن و جلوگیری از فرسایش خاک و نابودی زمین، کاشت گونه‌های متنوع گیاهی و کاهش استفاده بی رویه از منابع آب‌های زیرزمینی شد.

مهدی پیرهادی گفت: در برخی کلانشهر‌ها شاهد استفاده بی رویه از منابع آب زیرزمینی هستیم که منجر به فرونشست شده است بنابراین باید در خصوص آگاهی بخشی به مردم و مسئولان اقدام کنیم.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا از مدیریت شهری برای مبارزه با بحران کم‌آبی در حوزه آبیاری فضای سبز و ایجاد مخازن آب اضطراری در بوستان قدردانی کرد و افزود: در این دوره از مدیریت شهری برنامه‌ریزی‌هایی انجام شد تا درختان در صورت تنش آبی کمتر دچار بحران کم آبی شوند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران هم در این نشست گفت: اقدامات شهرداری در سال گذشته درخصوص نمایشگاه کتاب مناسب بود، بنا بر این است که امسال نیز با اقدامات مدیریت شهری و دیگر دستگاه‌ها اتفاق خوبی در این حوزه بیفتد.

علیرضا نادعلی افزود: از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت، نمایشگاه کتاب به عنوان مهمترین رویداد فرهنگی برگزار خواهد شد که کمیته فرهنگی آن در معاونت فرهنگی وزارت ارشاد تشکیل شده و شهرداری تهران نیز همکاری لازم را خواهد داشت تا اتفاق خوبی روی دهد.

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز
  • ورود ماهانه ۱۵ دستگاه اتوبوس به چرخه خدمت‌رسانی مشهد
  • آماده باش دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان استان اصفهان
  • ۴۵ خدمت شاخص سپاه الغدیر استان یزد در سال ۱۴۰۲ + فیلم
  • سپاه خدمت‌رسان مردم در سیل است
  • خدمت رسانی هزارو ۵۷۲ گروه جهادی خراسانی
  • خدمت‌رسانی به آحاد جامعه رسالت سپاه پاسداران است
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • قطار ملی مترو در انتظار ورود به چرخه خدمت‌رسانی
  • ارتش و سپاه؛ لشکر خدمت