Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی از جمله اقداماتی است که به صورت سالانه از سوی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار می‌شود و طی آن میهمانان کنفرانس که غالبا شخصیت های فرهیخته، وزرای کشورهای اسلامی، علما و اندیشمندان و متفکران شیعه و اهل سنت داخل و خارج کشور هستند به ارائه دیدگاه‌ها و نظرات خود در خصوص اهمیت وحدت امت اسلامی و راهکارهای دستیابی و تداوم این مهم می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در همین راستا خبرگزاری تقریب، با معاونین و مسئولان مجمع تقریب گفت‌وگوهای جداگانه‌ای پیرامون اهمیت برگزاری، ابعاد و آخرین اخبار اجلاس سی و دومین اجلاس بین‌المللی وحدت که سوم تا پنجم آذرماه در تهران برگزار می‌شود، انجام داده است که در ادامه از نظرتان می‌گذرد: 



آیت‌‌الله اراکی: اجلاس بین‌المللی وحدت، شکست طرح‌های آمریکا برای منزوی کردن ایران است

دبیر کل مجمع تقریب مذاهب اظهار داشت: کنفرانس امسال با کنفرانس‌های سالهای قبل متفاوت است چراکه امسال نظام جمهوری اسلامی در برابر حملات گسترده‌ای از سوی دشمن قرار گرفته است که شامل حملات رسانه‌ای و اقتصادی است.

آیت‌الله اراکی تصریح کرد: اگر کنفرانس وحدت اسلامی به خوبی برگزار شود، مشت محکمی بر دهان دشمن و به معنای شکست محاصره جمهوری اسلامی و برنامه‌های آمریکاست، چراکه آنها درصدد هستند روابط ما را با دنیا قطع کنند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه کسانی که منطق‌شان «ما نمیتوانیم» است تلاش دارند این کنفرانس و سایر برنامه‌های موثر نظام نیز برگزار نشود، گفت: قطعاً برگزاری این کنفرانس بین‌المللی شکست آمریکا و کشورهای متحد آمریکاست و از سوی دیگر این کنفرانس در گشایش اوضاع نیز اثرگذار است.



آیت الله تسخیری: مسئله فلسطین باید عامل وحدت امت اسلامی باشد

آیت‌الله محمدعلی تسخیری، مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام با اعلام اینکه موضوع کنفرانس وحدت امسال، از طرف شورای عالی «قدس؛محور امت» انتخاب شده است، تأکید کرد: این انتخاب به منظور تعیین موضع گیری امت اسلامی نسبت به موضوع فلسطین انتخاب شده است.

رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب یکی دیگر از علتهای این انتخاب توسط شورای عالی مجمع را  مصیبتی که گریبانگیر مردم مظلوم فلسطین شده است،  دانست و اظهار کرد: مسئله فلسطین باید عامل وحدت امت اسلامی باشد و تمامی جوامع باید در برابر فلسطین یک موضع واحد داشته باشند و در برابر استکبار ایستادگی کرده و پاسخ کوبنده‌ای به کشورهایی که سبب به وجود آمدن رژیم صهیونیستی شده اند، بدهند.
 


محمد ناظمی اردکانی: هدف کنفرانس وحدت اسلامی تولید گفتمان وحدت در جهان اسلام است

معاون امور اجتماعی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: هدف سی و دومین کنفراس وحدت اسلامی، همانند کنفرانس‌هایی که در دهه‌های گذشته تشکیل شده، تولید گفتمان وحدت در جهان اسلام است.

ناظمی اردکانی در مورد تفاوت کنفرانس وحدت امسال با سالهای قبل نیز گفت: یکی از تفاوتهای کنفرانس امسال این است که در آستانه 40 امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می شود و فرصتی پیش بینی شده تا بتوان دستاوردهای انقلاب را مطرح کرد و این دستاوردها را بتوان توسط شخصیتهای شرکت کننده در کنفرانس، در جهان ترویج داد.

معاون امور اجتماعی مجمع تقریب در پاسخ به کسانی که معتقدند برگزاری کنفرانس وحدت در شرایط کنونی کشور ضرورتی ندارد، گفت: کسانی که این حرفها را می زنند، اساسا هیچ گونه شناختی نسبت به دستاورهای کنفرانس ندارند و به عبارتی در میدان دشمن حرکت می کنند؛ چون این کنفرانس به وسیله گفتمانی که تولید می کند و به وسیله رفتاری که ایجاد می شود، یک حرکت جهانی را به وجود می آورد و قطعا این حرکت جهانی  برای دشمن انقلاب و ایران و آرمان فلسطین و دشمن آرمانهایی که جهان اسلام  دنبال می کند، ناخوشانید است و به هر صورت ممکن می خواهند جلو این جریان سازی گرفته و تضعیف شود.



طوبی کرمانی: اعلام آمادگی بیش از 34 نفر از نخبگان زن جهان اسلام

طوبی کرمانی دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان، درباره توجه کنفرانس وحدت اسلامی به نقش نخبگان و فرهیختگان جامعه اسلامی اظهار داشت: کنفرانس وحدت اسلامی تا امروز در این خصوص هم در کشور ما ایران و هم در جامعه بزرگ اسلامی موفق بوده است و از مصادیق آن می توان به اتحادیه جهانی علمای مقاومت و اتحادیه جهانی زنان مسلمان که توسط مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی شکل گرفته است، اشاره کرد.
کرمانی درباره برنامه‌های  اتحادیه جهانی زنان مسلمان در کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی اظهار داشت: تا امروز بیش از 34 نفر از نخبگان زن جهان اسلام برای شرکت در کنفرانس وحدت اعلام آمادگی کرده‌اند و دعوتنامه برای آنها ارسال شده است، همچنین تعداد زیادی مقاله از این بانوان به دست ما رسیده است.
 
دبیرکل اتحادیه جهانی زنان مسلمان افزود: اتحادیه جهانی زنان مسلمان، در کنفرانس وحدت امسال سه برنامه دارد؛ برنامه اول، کمیسیون اتحادیه جهانی زنان مسلمان است، برنامه دوم، تشکیل هیأت امنای اتحادیه است و  در برنامه سوم اتحادیه، خلاصه مقالاتی که از بانوان مسلمان به دست ما رسیده است، در کنفرانس ارائه و نقد می شود و همچنین یک بیانیه نیز صادر خواهیم کرد.



عفت شریعتی: بانوان تأثیر قابل توجهی در تحقق اهداف وحدت و تقریب مذاهب دارند

"عفت شریعتی" مدیر کل امور بانوان مجمع جهانی تقریب در خصوص برنامه اداره کل امور بانوان مجمع تقریب برای سی و دومین کنفرانس وحدت در سال جاری گفت: اداره کل امور بانوان، همچون سالهای گذشته برنامه‌های متنوعی پیرامون وحدت و همدلی در داخل و خارج کشور، برای کنفرانس وحدت امسال ارائه خواهد کرد و سعی بر این است که کنفرانس سال جاری به بهترین نحو برگزار شود.

مدیر کل امور بانوان مجمع تقریب، خاطر نشان کرد: برای کنفرانس امسال، ما مهمان‌های جدیدی داریم که در تحقق اهداف وحدت در کشور خود تأثیر گذار هستند؛ سعی بر این بوده است که میهمانان حتی الامکان تکراری نباشند که شاهد نوعی بی‌تفاوتی باشیم؛ سعی بر این بوده است؛ بانوانی که در کنفرانس امسال شرکت می‌کنند، خود از مبلغان و مروجان اسلام اصیل باشند و اکثر آنها آثاری پیرامون آزادی مسلمانان و فلسطین همراه خواهند داشت.

شریعتی تأکید کرد:بانوان شاخص در جامعه خودمان و  در جامعه بین الملل می توانند، تأثیرگذاری قابل توجهی در تحقق اهداف وحدت و تقریب داشته باشند.

مدیر کل امور بانوان مجمع تقریب در مورد دیگر ابعاد کنفرانس وحدت هم گفت: کنفرانس وحدت ابعاد بزرگ دیگری را نیز در بر دارد، از جمله آن که ظرفیتهای علمی و اجتماعی و بین المللی جهان اسلامی با حضور میهمانان و اندیشمندان مسلمان تقویت خواهد شد، در امور اقتصادی در این کنفرانس، شرکت کنندگان می‌توانند مشورتها و پیشنهادهایی را عرضه بدارند و طبیعی است که این نشست های قابل توجه، سرمایه‌گذاری معنوی، اجتماعی و اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.



علم الهدی: 70 درصد مهمانان امسال کنفرانس وحدت جدید هستند 

حجت الاسلام و المسلمین سید حامد علم الهدی معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب، اظهار داشت: با توجه به نقشه هایی که دشمن برای کشورما ترسیم کرده تا ما را از تمامی جهات در تنگنای اقتصادی و تحریم قرار دهد، برگزاری  کنفرانس وحدت در حال حاضر بیش از پیش اهمیت دارد.
 
 علم الهدی افزود: مهمانان ما در حوزه معاونت بین الملل به دو نوع تقسیم می شوند؛ نوع اول مهمانان عمومی ما هستند که سه الی چهار هزار کارت دعوت برای آنها ارسال شده و این افراد عموما از فرهیختگان، اساتید دانشگاه و حوزه، صاحبان فکر، رسانه ای و غیره هستند؛ مهمان دیگر ما، مهمانان خاص هستند که ما به آنها مهمانان اسکانی می‌گوییم و آنها نیاز به اسکان در هتل دارند.

وی با اشاره به اینکه امسال بیشتر از 150 مهمان داریم که عمده آنها را علمای اهل سنت شناخته شده تشکیل می‌دهند، گفت: حدود 70 درصد مهمانان امسال کنفرانس وحدت جدید هستند که عمدتا استاد دانشگاه، فعال تقریبی، فرماندار و غیره هستند.



حسین شیخ‌الاسلام: کنفرانس وحدت، تریبون روشنگری درباره معامله قرن است

حسین شیخ‌الاسلام معاون امور بین الملل مجمع تقریب مذاهب، تصریح کرد: جمهوری اسلامی به مسأله وحدت به صورت اصولی و مبنایی اعتقاد دارد و آن را محدود به مسائل سیاسی نکرده و نمی‌کند.

معاون امور بین الملل مجمع تقریب مذاهب با اشاره به محوریت قدس در کنفرانس سی و دوم گفت: شرایط کنونی جهان اسلام باعث شد که مسأله محوری اجلاس سی و دوم به مسأله آزادی قدس شریف ورود و آن را به عنوان محور وحدت امت اسلام معرفی کند تا به همگان نشان دهد که قدس جایگاه ویژه ای در تفکرات اسلامی دارد. 

این کارشناس حوزه بین الملل در تشریح شرایط خاص کنونی جهان اسلام به توفیقات جبهه مقاومت اشاره و اظهار داشت: از سوی دیگر با تهاجم گسترده جریان استکباری ـ صهیونیستی مواجه هستیم که در تلاش است با شکستن ایستادگی مسلمانان، توازن قوا را به نفع مستکبران رقم زده و توطئه بزرگ جدایی فلسطین و قدس شریف از جهان اسلام را محقق کند.

شیخ الاسلام افزود: از سوی دیگر ما با طرح آمریکایی معامله قرن که نوعی یهودی سازی قدس است مواجهیم؛ طرحی که من نامش را خیانت و توطئه قرن گذاشته‌ام، بنابراین ما می توانیم از این تریبون افکار عمومی جهان به ویژه اروپایی هایی که پس از سال 60 به تحریم کالاهای اسرائیلی پرداخته‌اند را متوجه این توطئه کنیم تا همگی به مقابله با این رژیم کودک کش و احقاق حقوق ملت فلسطین بپردازند.

شیخ الاسلام از حضور بیش از 500 نفر از نخبگان و فرهیختگان کشورهای مختلف در کنفرانس وحدت اسلامی خبر داد و گفت: بیش از نیمی از مدعوین سی و دومین کنفرانس بین المللی وحدت از میهمانان جدید و از افراد مؤثر و کارآمد در این عرصه هستند.


تبرائیان: برگزاری نشست چهل سالگی انقلاب اسلامی در حاشیه کنفرانس وحدت

محمد حسن تبرائیان مشاور عالی و دستیار ویژه دبیرکل مجمع تقریب و دبیر هیأت علمی کنفرانس وحدت هم اعلام کرد: حدود 640 دعوت نامه به 99 کشور ارسال شده است و تا کنون حدود 250 نفر از 61 کشور برای حضور در کنفرانس اعلام آمادگی کرده اند که برخی از آنها از کشورهای آفریقایی، عربی، آسیایی و اقیانوسیه و آمریکا هستند.

تبرائیان ادامه داد: در کنفرانس وحدت امسال، کمیسیونها توسعه بیشتری پیدا کرده است، قبل از آغاز کنفرانس در روز جمعه (دوم آذر) دو نشست مهم خواهیم داشت، نشست مربوط به کمیسیون نقش احزاب در کاهش اختلافات مذهبی و نشست جلسه شورای عالی بین المللی که تمام اعضای شورای عالی داخلی و خارجی مجمع، در آن حضور خواهند داشت.

وی افزود: امسال سه کمیسیون در خصوص فلسطین تحت عناوین، کمیسیون فلسطین و معامله قرن، کمیسیون فلسطین و قدس شریف و  کمیسیون فلسطین و حق بازگشت، برگزار خواهد شد؛کمیسیونهای دیگر سی و دومین کنفرانس وحدت، نشست اتحادیه زنان مسلمان، کمیسیون نقش جمعیتهای تقریب نهاد و اجرای راهبرد دیپلماسی وحدت، کمیسیون مساعی حمیده و نشست اتحادیه سادات نبوی هستند.

مشاور عالی دبیر کل مجمع تقریب، تصریح کرد:موضوع مهم دیگری که در کنفرانس سالهای قبل نداشتیم، یک نشست عمومی برای مراسم 40 سالگی انقلاب است که در آن دستاوردهای انقلاب اسلامی در این چهل سال مطرح می شود.

حجت‌الاسلام نبویان: شخصیت‌های برجسته تقریبی جهان اسلام در اجلاس بین‌المللی وحدت تجلیل می‌شوند



حجت‌الاسلام نبویان در ادامه با اشاره به اظهارات ترامپ خطاب به سعودی‌ها تصریح کرد: او گفته بود اگر دو هفته شما را رها کنیم دوام نمی آورید؛ با شنیدن این حرف می توان متوجه عظمت ملت غیور ایران شد زیرا در این 40 سال نه بدون آمریکا بلکه در مقابل آمریکا ایستاده و به پیشرفت های بزرگی نائل گشته است آن هم در شرایطی که در هر مقطع پنجه در پنجه دشمن داشت.

معاون امور فرهنگی مجمع تقریب مذاهب اسلامی تاکید کرد: معاونت فرهنگی این موضوع را در قالب دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی در بیش از هفت جلد تدوین کرده است و در بخش تئوری و عملی به شناسایی نقاط قوت و ضعف پرداخته و مشکلات داخلی و خارجی در این خصوص را مورد تحلیل و بررسی قرار داده است.

رئیس پژوهشگاه مطالعات تقریبی با اعلام این مطلب که این کتب در اختتامیه اجلاس بین المللی وحدت رونمایی خواهد شد، به تشریح دیگر برنامه‌های این معاونت پرداخت و اظهار کرد: برپایی جشن «رسول مهربانی» در آستانه مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) در شهر ری با همکاری شهرداری و سپاه استان تهران،برگزاری مراسم شب شعر «رسول مهربانی» در قم و تولید مستند در خصوص دستاوردهای 40 ساله در ابعاد گوناگون و مظلومیت مردم فلسطین  بخشی دیگری از برنامه های پیش بینی شده برای این ایام است.

وی در پایان تجلیل از پنج شخصیت های تقریبی جهان اسلام، اجرای برنامه های عمومی با موضوع دستاوردها قابل تعظیم ملت ایران برای مهمانان داخلی و خارجی و برپایی نمایشگاه با این دو محور در حاشیه سی و دومین اجلاس بین المللی «وحدت اسلامی» خبر داد.

گزارش از زهرا غلامی انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۱۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد دبیر کل حزب مجمع ایثارگران از حذف اندیشه و تصاویر امام

دبیرکل حزب مجمع ایثارگران نسبت به فعالیت جریان مرموزی هشدار داد که در سال‌های اخیر نه تنها درصدد حذف اندیشه‌های امام بوده، بلکه سعی داشته تصاویر متعلق به ایشان را نیز از ادارات و نهادهای دولتی حذف کند. 

به گزارش جماران، جواد امام به «صبح ما» گفت: به‌طور کلی، پروژه امام‌زدایی سالهاست که کلید خورده است و نشانه‌هایش را می‌توان در کنار گذاشتن مردم از اداره امور یا اختلال در انتخابات آزاد دانست. 

این فعال سیاسی تأکید کرد: جایگزین کردن تئوری آقای مصباح یزدی به جای اندیشه‌های بنیانگذار نظام، کار را برای بسیاری از صاحبان قدرت آسان کرده است، زیرا از نگاه آنها مردم، حق و نقشی در اداره کشور ندارند و این یعنی حرکت برخلاف آرمان جمهوریت.

وی در پاسخ به اینکه مسئولین از حذف تصاویر امام و جایگزینی آن با تصویر رئیس جمهور چه هدفی را دنبال می‌کنند، گفت: علت این نوع اقدامات را باید در رفتارهای زشتی جست و جو کرد که بوی قدرت‌طلبی و انحصار می‌دهند. شما ببینید اگر با درشت‌گویی‌های یک معمم درباره پیامبر عظیم الشأن اسلام که خاتم پیغمبران را گوشت تلخ خطاب کرد، برخورد می‌شد، یک عده نیز که تمام موقعیت امروزشان مدیون کار بزرگ امام است، به خود اجازه نمی‌دادند تصویر ایشان را حذف کنند.

دبیرکل مجمع ایثارگران در تحلیل تازه‌ترین اقدام، یعنی تغییر نام خیابان یادگار امام دماوند و جایگزین کردن نام مرحوم عسگراولادی به جای آن افزود: آنچه دارد به مردم مخابره می‌شود، این است که نیازی به نام و اندیشه بنیانگذار جمهوری اسلامی نیست و گویا قرار است هر چیزی که منتسب به امام است، به مرور زمان کنار گذاشته شود. از تصاویر امام گرفته تا تابلوی خیابان‌ها به نام ایشان، به تدریج در حال حذف شدن هستند تا ماهیت افراد مستقر در قدرت، بیشتر از گذشته نمایان شود.

جواد امام در پایان، با اشاره به تفاوت‌های اندیشه‌ای امام با آنچه امروز وجود دارد، اظهار داشت: امام هیچ‌گاه، حکومت بر مردم را بدون مشارکت آنها جایز نمی‌دانست و همواره به کارگزاران نظام تشر می‌زد که مبادا در تصمیم‌گیری‌های خود، مردم را لحاظ نکنند. اسلام مدنظر ایشان هم، رحمانی بود، اما متأسفانه اسلامی که امروز از سوی مدعیان حذف نام امام ترویج می‌شود، شباهت زیادی به اسلام طالبانی دارد.

دیگر خبرها

  • مختومقلی فراغی از محورهای وحدت در گلستان است
  • انتقاد دبیر کل حزب مجمع ایثارگران از حذف اندیشه و تصاویر امام
  • رقابت ساره جوانمردی با ستارگان مطرح پاراتیراندازی جهان
  • وحدت و انسجام، نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام است
  • جنگ ترکیبی دشمن با هدف از بین بردن وحدت مسلمین انجام می شود
  • حضور مهمانان جبهه مقاومت در اجلاس پیرغلامان حسینی کرمان
  • رونمایی از مجمع پارلمانی جهانی شهید سلیمانی (ره)
  • دشمنان وحدت و تقریب امت اسلامی را هدف گرفته اند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب
  • تأکید استاندار لرستان بر همدلی بین نخبگان و مردم