Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا – شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز – سه شنبه – در تذکری کتبی به مسئولان خواستار پرداخت حقوق معوقه کارگران کشت و صنعت هفته تپه شدند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، نادر قاضی پور نماینده ارومیه به همراه هفت نفر از نمایندگان به دکتر روحانی رئیس جمهوری مبنی رسیدگی به مشکلات درمانی جامعه ایثارگران تذکر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همچنین پروانه مافی نماینده تهران، منصور مرادی نماینده مریوان و سروآباد، علی مطهری، محمدرضا نجفی و علی ساری نمایندگان تهران و اهواز، علی محمد شاعری و سعید باستانی نماینده بهشهر و تربت حیدریه و محمد ابراهیم رضایی نماینده خمین به رییس جمهوری تذکر دادند.
محور این تذکرات تجدید نظر درباره آمار اقلامی مصرفی، عدم ساماندهی بازارچه های مرزی، سفرهای غیرضروری و هزینه های گزاف در دولت، توجه به صیانت از قانون اساسی، مدیریت درمان و بیمه ایثارگران محور این تذکرات بود.
نادر قاضی پور نماینده ارومیه نیز به همراه پنج نفر از نمایندگان مجلس در تذکری به وزیر امور اقتصادی و دارایی خواستار تامین و پرداخت حقوق معوقه کارگران کشت و صنعت هفت تپه شدند.
حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر به همراه 15 نفر دیگر از نمایندگان به محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در رابطه با ضرورت رفع موانع بهره برداری از آزادراه شرق سپاهان اصفهان تذکر دادند.
حاجی دلیگانی همچنین در تذکر دیگری به وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی خواستار قرار گرفتن شغل آتش نشانی در مشاغل سخت و زیان آور در تامین اجتماعی شد.
علیرضا سلیمی نماینده محلات در تذکری به وزیر امور خارجه درباره انفعال آن وزارتخانه در مورد اظهارات مداخله جویانه وزیر خارجه انگلیس در امور داخلی کشور و ارائه ترجمه غلط CFT در مجلس، تذکر داد.
نادر قاضی پور نماینده ارومیه به همراه سه نفر از نمایندگان در تذکری به وزیر امور اقتصادی و دارایی خواستار تسریع در تسهیل اصلاح حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری شدند.
قرجه طیار نماینده گنبدکاووس و محمد ابراهیم رضایی نماینده خمین نیز درباره جلوگیری از کاهش سهمیه گندم و ضعف در شبکه توزیع وزارتخانه جهاد کشاورزی در تامین خوراک مرغداران به محمود حجتی تذکر دادند.
همچنین علیم یارمحمدی نماینده زاهدان، سیدمحمدباقر عبادی به نماینده بیرجند و علی وقف چی نماینده زنجان به وزیر راه و شهرسازی تذکر دادند. محور این تذکرات پرداخت حقوق کارگران راه آهن، تاخیر در اجرای پروژه راه آهن بیرجند و تامین منابع اتوبان زنجان- قزوین و زنجان- طارم بود.
جبار کوچکی نژاد نماینده رشت هم در تذکری به وزیر دادگستری خواستار طی شدن مسیر و روند قانونی پرونده های تغییر کاربری زمین های کشاورزی شد.
نصرالله پژمانفر نماینده مشهد درباره پدیده قاچاق کتاب و جبار کوچکی نژاد درباره رسیدگی به زمین های اوقافی به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تذکر دادند.
همچنین غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده رشت در تذکری به وزیر کشور خواستار رسیدگی به برخورد ناشایست با نوازندگان گیلانی شد.
جلیل رحیمی جهان آبادی نماینده مردم تربت جام، علی وقف چی نماینده زنجان به همراه 2 نفر از نمایندگان به بیژن زنگنه وزیر نفت تذکر دادند.
محور این تذکرات گازرسانی به روستاهای محروم و مرزی شهرستان های تایباد، تربت جام و صالح آباد و تعیین تکلیف پتروشیمی زنجان بود
نصرالله پژمانفر نماینده مشهد درباره لزوم نظارت بر درج قیمت و صدور فاکتور توسط فروشندگان محصولات و نادر قاضی پور نماینده ارومیه به همراه 2 تن از نمایندگان در خصوص تسهیل شرایط تولید پتروشیمی در صنایع پایین دستی به وزیر صنعت، معدن و تجارت تذکر دادند.
علی وقف چی نماینده زنجان نیز در تذکری به وزیر آموزش و پرورش خواستار توجه به تورم و افزایش قیمت کالاها در اصلاح حقوق فرهنگیان شد.
همچنین شهاب نادری نماینده اورامانات درباره توقف پروژه ها در منطقه اورامانات و قصر شیرین و علی محمد شاعری نماینده مردم بهشهر در خصوص تکمیل نشدن شبکه های آبیاری زیر سطح در شرق استان مازندران به وزیر نیرو تذکر دادند.
بیت الله عبداللهی نماینده مردم اهر هم در تذکری به وزیران نیرو و آموزش و پرورش خواستار اجرا شدن مصوبه مجلس در مورد رایگان بودن آب و گاز و برق در مدارس شد.
حسین نیاز آذری نماینده مردم بابل نیز به وزیر ارتباطات در خصوص علت قطع تلفن ثابت در شهرستان های استان مازندران تذکر داد.
سیام**9314**1535

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي تذكرات كتبي كشت و صنعت هفت تپه حقوق معوقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۱۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استیضاح وزیر کار به خاطر میزان افزایش حقوق کارگران؟!

حسینعلی حاجی دلیگانی، درباره این‌که باتوجه به شعار سال، این سوال در بین جامعه کارگری پیش آمده است با این مقدار افزایش حقوق آیا برای آنان رمقی می‌ماند در چرخه تولید کوشا باشند و بتوانند این شعار را محقق کنند، گفت: یکی از ارکان اصلی تولید نیروی کارگری است که باید در عرصه حضور داشته باشد و تولید کند.

 این نماینده مجلس تاکید کرد: ما واقعا از رفتار نمایندگان دولت خصوصا وزیر کار در شورای عالی گله‌مند هستیم و گذاشتیم بعد از اینکه مجلس شروع به کار کرد، بحث را دنبال کنیم و با همفکری یک تصمیمی در خصوص وزیر و تصمیم اتخاذ شده، بگیریم.

وی افزود: نهایتا مسولیت با آقایان بوده است و باید نوعی تصمیم می‌گرفتند که عادلانه باشد، قبلش هم با نمایندگان کارگران صحبت کرده بودیم، مصاحبه هم انجام داده بودیم که باید عدد حقوق، عددی مناسبی برابر آنچه که قانون دائمی می‌گوید باشد.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: قانون دائمی می‌گوید افرایش حقوق کارگران باید بر اساس نرخ تورم باشد، اینها اولین کاری که باید انجام دهند این است نرخ تورم را از بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه استعلام کنند و ببینند، نرخ تورم چقدر است و بر اساس آن تصمیم می‌گرفتند. اگر همه بر اساس قانون عمل می‌کردند، خیلی از مشکلات به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: این عددی که گذاشته شده کف حقوق است، طبیعتا واحد‌های تولیدی، کارگری و خدماتی می‌توانند خودشان عدد‌های بالاتری دهند، یعنی کسی آنان را منع نکرده است که عدد‌های بالاتری را نپردازند و این می‌تواند تا زمانی که تصمیم جدیدی گرفته شود، ملاک عمل قرار گیرد.

این نماینده مجلس در پاسخ به این‌که آیا امکان استیضاح وزیر کار وجود دارد، گفت: باید ببینیم، به هر حال، چون این نوع کار‌ها تصمیم جمعی است، باید با همکاران مشورت کنیم و ببینیم چه کاری باید انجام داد.

وی درباره این‌که کارگران مطرح می‌کنند آیا خود مسئولان می‌توانند با ماهی ۱۰ میلیون زندگی کنند، عنوان کرد: خیر، واقعا نمی‌شود آنکه مشخص است. بالاخره خط فقر را خود مرکز پژوهش‌های مجلس تعیین و اعلام کرده است و دولت هم می‌داند خط فقر چه عددی است و حداقل بایستی عددی را می‌گذاشتند که یک مقداری نزدیک خط فقر باشد.

منبع: ایلنا

tags # حقوق کارگران سایر اخبار اولین انسان روی زمین چند سال پیش به دنیا آمد؟ (تصاویر) دانشمندان چهرۀ یک انسان اولیه را شناسایی کردند؛ انسان اولیه این شکلی بود! (تصاویر) چند سال پس از مردن انسان‌ها زمین چه شکلی خواهد بود؟ انسان‌هایی که خوراکشان گوشت انسان است!

دیگر خبرها

  • بالاخره دولت تسلیم شد؛ آپشن طلایی به حقوق کارگران اضافه شد / متناسب‌سازی حقوق‌ها با تورم ۴۵ درصد
  • اعتراض کاربران فضای مجازی به عملکرد نمایندگان کارگران در شورای عالی کار
  • میزان افزایش حقوق کارگران، مجلسی‌ها را عصبانی کرد | وزیر کار زیر تیغ استیضاح؟
  • (ویدیو) وزیر کار: کارگرِ کارگران هستیم
  • حقوق کارگران ۱۵ درصد بیشتر از کارکنان دولت افزایش یافت
  • احتمال تغییر دستمزد ۱۴۰۳ کارگران جدی شد؛ حقوق کارگران چه عددی است؟
  • استیضاح وزیر کار به خاطر میزان افزایش حقوق کارگران؟!
  • وزرایی که در سال ۱۴۰۲ از مجلس کارت زرد گرفتند
  • جزئیات مالیات کارگران و کارمندان در سال 1403 / سقف معافیت مالیات حقوق ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • درباره دستمزد ۱۴۰۳ / افزایش حقوق کارگران باطل می شود ؟