Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@13:45:59 GMT

افزایش قیمت خرده‌فروشی ۹ گروه کالایی

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۰۱۵۶۷

افزایش قیمت خرده‌فروشی ۹ گروه کالایی

در هفته منتهی به ۲۵ آبان ماه نرخ لبنیات ۰.۵ درصد، تخم مرغ ۳.۹ درصد، برنج ۰.۲ درصد، حبوب ۰.۸ درصد، میوه‌های تازه ۱.۸ درصد، سبزی‌های تازه ۷.۳ درصد، گوشت مرغ ۵.۲ درصد، قند و شکر ۰.۳ درصد و چای ۰.۱ درصد نسبت به هفته قبل افزایش و نرخ گوشت قرمز ۱.۱ درصد و روغن نباتی ۰.۳ درصد کاهش یافت.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت ماست پاستوریزه، پنیر پاستوریزه و کره پاستوریزه نسـبت به هفته قبل بدون تغییر بود و بهای سایر اقلام بین ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ درصد تا ۱.۶ درصد افزایش یافت.

قیمت تخم مرغ معادل ۳.۹ درصد افزایش داشت و شانه‌ای ۱۷۰ هزار تا ۲۴۰ هزار ریال فروش رفت.

برنج و حبوبات

در هفته گذشته در گروه برنج، بهای برنج وارداتی غیرتایلندی معادل ۰.۱ درصد کاهش، ولی قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب ۰.۱ درصد و ۱.۴ درصد افزایش یافت.

در گروه حبوب نیز بهای عدس معادل ۰.۳ درصد و لوبیا قرمز ۰.۹ درصد کاهش، ولی قیمت سایر اقلام بین ۰.۴ درصد تا ۲.۴ درصد افزایش داشت.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری پرتقال درجه دو، هندوانه و موز عرضه کمی داشت و سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آن‌ها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه شد.

میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه، بهای سیب قرمز معادل ۱.۸ درصد، پرتقال درجه یک ۹.۶ درصد، لیموشیرین ۴.۳ درصد، انار ۰.۹ درصد و کیوی ۳.۱ درصد کاهش، ولی قیمت سایر اقلام بین ۰.۳ درصد تا ۹.۵ درصد افزایش یافت.

در گروه سبزی‌های تازه بهای سیب زمینی معادل ۰.۲ درصد کاهش، ولی قیمت سایر اقلام بین ۲.۱ درصد تا ۱۳.۳ درصد افزایش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته گذشته، بهای گوشت گوسفند معادل ۱.۴ درصد و گوشت تازه گاو و گوساله ۰.۱ درصد کاهش، ولی قیمت گوشت مرغ ۵.۲ درصد افزایش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در هفته مورد اشاره، بهای قند معادل ۰.۳ درصد، شکر ۰.۴ درصد و چای خارجی ۰.۱ درصد افزایش، ولی قیمت روغن نباتی جامد ۱.۲ درصد کاهش داشت. بهای روغن نباتی مایع ثابت بود.

تغییرات یکساله

متوسط قیمت خرده فروشی در هفته منتهی به ۲۵ آبان ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد که نرخ لبنیات ۵۷ درصد، تخم مرغ ۵۶.۶ درصد، برنج ۲۱.۶ درصد، حبوب ۱۴.۹ درصد، میوه‌های تازه ۶۸.۳ درصد، سبزی‌های تازه ۳۹.۳ درصد، گوشت قرمز ۳۹ درصد، گوشت مرغ ۴۹ درصد، چای ۲۳.۸ درصد، روغن نباتی ۴۳.۸ درصد و قند و شکر ۴۱.۸ درصد افزایش یافته است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بانک مرکزی خرده فروشی قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۱۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به افزایش دما و رسیدن محصول به انبوه، قیمت میوه های نوبرانه طی یک ماه اخیر ۶۰ درصد کاهش یافته است.

او قیمت هرکیلو گوجه سبز را ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزارتومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ را هزارتومان اعلام کرد و افزود: برمبنای فاکتور رسمی حداکثر با احتساب ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

یاوری ادامه داد: قیمت گوجه سبز در ابتدای فصل یک‌میلیون تومان بود که با افزایش عرضه روند کاهشی به خود گرفته است و پیش بینی می شود که با افزایش عرضه تا پایان اردیبهشت، بازار به ثبات برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۱۵۰ تن گوجه سبز، ۲۰۰تن توت فرنگی، ۳۰۰ تن طالبی و جانا و ۴۰۰ تا ۵۰۰ تن هندوانه در میدان مرکزی خبر داد.

او گفت: قیمت صیفی جات نظیر هندوانه، ملون و جانا توجیه اقتصادی برای کشاورز ندارد چراکه کمتر از ۱۰ هزارتومان از تولیدکننده خریداری می شود که جوابگوی هزینه های تولید نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خرده‌فروشی مواد مخدر معضلی جدی در کنارک
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات مرغ و گوشت
  • رشد غیرمتعارف تامین ارز برای واردات گروه کالایی گوشت مرغ و گوشت قرمز
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت